30/10

Igår var en av de bästa dagarna på länge, trots en tjurig unge och att jag mådde rätt kasst. Allt tack vare babe! Han är helt fantastisk!

Jag fick med andra ord ingen hjälp av Enyas pappa igår, han skulle bort och kommer inte hem förrän kväll. Hjälp var inget jag hade räknat med, men det är jäkligt trist när man mår som man gör. Men men..
Istället var Kungen här och umgicks med oss. När han kom hit började han genast laga mat och det blev faktiskt riktigt gott :) Bra betyg för att komma från världens mest kräsna människa, haha!
Efter maten tog jag disken och Kungen tog med sig Enya och kollade på "Bompa". Kändes helt kanon att diska i min ensamhet och veta att Enya hade sällskap där inne vid tv:n. Började fundera på om det faktiskt är sådär bra det känns i en "kärnfamilj"?

Så kände jag i och för sig inte tillsammans med Enyas pappa, då hade jag ingen ork eller lust med något alls, allra minst att diska och göra iordning i köket. Men nu så! Nu tyckte jag det var KUL att diska, plocka iordning och jag skulle inte haft något emot att städa hela lägenheten, men så långt kom jag tyvärr inte. Men lusten fanns ändå där och det kändes kanon!

Kvällen var nog en av de bästa hittills! Tittade på film, åt morötter med dip och snackade massa skit. Myste såklart också en massa och jag förstår fortfarande inte hur jag lyckats hitta någon som han. Det är läskigt hur naturligt allt känns men det är så otroligt skönt att det faktiskt är så! Har aldrig skrattat eller trivts så mycket tillsammans med någon annan :) Tack för en underbar kväll babe!



Imorse fick jag sovmorgon. Vaknade vid 8 av att Enya sa något, men vi båda somnade visst om. Mamma ringde vid 9.20 och vi pratade en stund. Enya sov fortfarande.
Efter samtalet hoppade jag in i duschen och efter jag var klar så var klockan strax innan 11. Då var Enya i och för sig vaken men hon sa inte ett ljud så jag vet inte hur länge hon sovit. Nu blir det ingen middagslur för henne utan får vara vaken till kvällen.

Även idag kommer Kungen till oss, ska bli trevligt. Vi ska försöka ta oss ut på en liten promenad nu när vi sagt att vi ska börja vara lite nyttigare :) Till middag blir det potatismos och fiskpinnar, mums! Till kvällen blir det såklart Idol och jag hoppas på ett bra program med bra sång och bra låtar. Får se helt enkelt :)

Nu ska jag busa lite med skrutt som satt sig i leklådan.. Puss


Better in time

Jag mådde verkligen skit igår, men idag är det mycket bättre! Tänk att lite kramar från min babe löser det mesta, det är ju toppen!
Synd bara att han inte kan bota mitt halsonda, jag vill verkligen inte vara sjuk! Har ont i huvudet idag också och sen har jag inte fått sova så mycket inatt. Enya vaknade tidigt och var ledsen, så på morgonen sov hon 2 timmar i min säng. Höll på att inte vakna, men vi klev upp och kom i tid till dagis ändå.

Frågade Enyas pappa nyss om han inte har lust att ta Enya från idag så jag kan vila upp mig lite. Jag hade ju henne en vecka när han var dålig, så lite avlastning hoppas jag på. Det är inte kul för varken mig eller Enya att inte kunna hitta på nåt. Jag orkar ju inte..
Får se vad han säger, än har jag inte fått svar. Men jag vågar inte hoppas på för mycket, han har så sällan "tid"...

Dags igen

Nu är jag trött på det här. Trött på mig själv, trött på inget, trött på allt.
Jag mår inte bra, har nog inte gjort på länge. Jag håller en rätt snygg fasad tror jag, men inuti håller jag på att rasa. Varför vet jag inte riktigt, jag vet bara att jag inte vill må såhär. Jag orkar inte.

Var på Droppen idag och vid varje tillfälle jag får att prata av mig så tar jag chansen. Idag öppnade jag mig inför en tjej där, sa hur allt ligger till och jag inte vet vad jag ska göra åt det. Allt känns piss! Eller nej förresten, inte allt men nästan.

Sen till råga på allt börjar jag bli sjuk. Igår var jag på världens sämsta humör, hade ont i magen och var konstant hungrig. Idag har jag ont i huvudet, känner av halsen och är fortfarande på skithumör. Faan.
Blir alltså ingen träning ikväll även om jag jättegärna vill! Har gett mig fan på nu att jag ska gå ner i vikt, bygga upp kroppen och må bra! För jag trivs verkligen inte i min kropp som det är nu. Blir äcklad när jag tittar på mig själv och hatar att jag inte har bättre självdiciplin. Jag behöver det! NU...

.

Jag visste det! FAN!

Dagens mat

Det här blev dagens middag för Enya och mig. Ser rätt gott ut va? :) Det var det i alla fall! Enya gillade däremot inte svampen så den slapp hon!



Äntligen!

Nu funkar min telefon igen! Yeees :D

Istället för att diska..


Lovar du att svara seriöst på alla följande frågor? - Alltid!
Vad heter du? - Evelina Grete Maria
Hur gammal är du? - 24 år, 25 i januari
När sjöng du senast? - Jag sjunger just nu!
Har du duschat idag? - Nej
Har du har solat solarium? - Senast igår. Fick faktiskt färg :D
Choklad eller lakrits? - Spesial nougador och geischa, finns det nåt godare?!
Vill du sova jämsides med någon i natt? - Klart jag vill, mys!
Senaste gången du spydde? - Slutet av augusti om jag inte har helt fel
När gick du upp i morse? - Klockan var nog 8.10, men var vaken sen 7.10
Förlorat i klädpoker någongång? - Har aldrig spelat men skulle garanterat vara naken först av alla om jag var med!
Har du färgat håret minst 3 gånger? - Ja, det har jag. Färgat det brunt blivit kolsvart. Kul! Nöjd en gång, var då på Zigges :) Hemmafärgning passar inte mitt hår tydligen..
Spelar längden på killen någon roll? - Ja, klart den gör! Både på kroppen och snoppen ;)
Singel eller upptagen? - Upptagen med Kungen
Vem hade du senast en msn-konversation med? - Lollo M
Vad tycker du om dina betyg? - Kunde varit mycket bättre! Men är man skoltrött så är man..
Vem vill du kasta en sten i huvudet på? - Det är många som förtjänar det!
Antar glassar du ätit som mest på en dag? - 5 st skulle jag tro. Pigg-pigg-piggelin!
Vad längtar du till? - Min födelsedag och varmare väder!
Har du piercing nån annanstans än öronen? - Nope, vill inte ha heller. Däremot är det jävligt sexigt med läppiercing på en del killar ;)
Vad skulle kunna göra dig till världens lyckligaste? - Hade jag vetat det hade jag strävat åt det hållet med en gång.. Men lite (mycket) pengar blir jag ju inte olyckligare av direkt ;)
Går du ut utan smink? - Ja, rätt ofta faktiskt. Älskar dock smink och tycker det är en megabra uppfinning!
Vem ska du träffa imorgon? - Enya (såklart) men även Jerry. Tjoho!
Utekväll eller hemmamys? - Beror på humöret och sällskapet förstås. Tycker om båda!
Vem kramade du senast? - Enya, när jag lämnade henne på dagis
Ragga eller bli uppraggad? - Klart kul att bli uppraggad, men mer spännande att ragga själv..
Senaste personen som du kysste? - Kungen.. naaajs!
Senaste du pussade? - Enya
Big Brother eller Paradise Hotel? - Pest eller kolera?
Har du några favoritjeans? - Ja, mina baggy. Älskar dem!
Vad har du för ögonfärg? - Gröngula. Älskar faktiskt mina ögon :)
Vem pratade du med i telefon senast? - Jerry
Favoritstad? - Vet inte? Har inte varit på så många ställen så jag kunnat favorisera.. Halmstad gillar jag däremot :)
Bruna eller blonda killar? - Sitter såklart inte i håret, även om jag alltid föredragit brunhåriga killar ;)
Favoritland? - Jag gillar Sverige men skulle säkert älska Australien, Thailand etc med!
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm, har varit där mest
Platt eller lockigt hår? - Platt
Pizza eller kebab? - Kebab
Vad har du för stjärntecken? - Vattuman
Äger du nån sak av d&g? - Verkligen inte
Äger du en mascara? - Såklart jag gör det
Har du pojk- flickvän? - Yes, nu så
Du älskar att shoppa? - Självklart!!
Har du något jobb? - Tyvärr inte
Brukar folk tro att du är äldre än du är? - Näe, men det har nog hänt någongång
Gillar du någon nu? - Många!


Älskling och jag

När man är ensamstående är det svårt att ta bilder på mig och Enya tillsammans.
Som tur var fanns babe här igår och kunde hjälpa oss lite! :) Visst blev de fina?










Du är inte så stark som du tror.. ;)

Tycker inte om att tiden går så förbaskat fort. Var mer än en timma sedan jag lämnade Enya på dagis och jag har fortfarande bara hunnit äta frukost och läsa mina favoritbloggar. Förstår inte var tiden tar vägen riktigt?! Jag önskar verkligen att dygnet hade lite fler timmar!

Just ja. Den här veckan har jag börjat se en utveckling hos Enya, förutom det att hon pratar en massa och gör sig mer förstådd så gråter hon inte längre vid lämningen på dagis. Jätteskönt!! Sen är hon väl inte direkt glad när jag går, men så länge hon inte blir jätteledsen är jag nöjd! :) Får bara hoppas det håller i sig nu, men som med allt annat kommer det väl ett bakslag lite senare. Så är det ju alltid.. :)


Jaha, igår var det måndag och på eftermiddagen fick Enya och jag besök. Ja, av Kungen, svårt att gissa va? ;)
Det var meningen att vi skulle äta pannkakor tillsammans och att jag skulle ha maten klar när han kom, men han kom tidigare än beräknat och så hade jag inte mjöl så det räckte. Så vi fick gå till affären och handla innan det blev tal om mat. Och snäll som han är min babe så lagade han maten :) Najs! Han tyckte nog jag klagade alldeles för mycket, men det blev ju gott till slut, hihi ;)

Det är skönt att ha andra människor här för det märks verkligen på Enya att hon tycker om det. Hon gillar verkligen Kungen och det funkar skitbra mellan dem :) Sånt värmer mitt lilla hjärta något enormt. Hade Enya inte gått ihop med honom hade det ju aldrig funkat mellan honom och mig heller.. så är det ju. Så det är jätteskönt att det går bra! :)
Däremot tycker Enya att jag är hennes, för i början när Kungen och jag var nära varandra igår så tog hon tag i mig och sa "ä min" och ville inte alls att jag skulle nudda honom.. Det är ju en vanesak för hennes del, för lite senare på kvällen så brydde hon sig inte alls om vad vi gjorde :)

Kvällen blev hyfsat lång som det brukar när vi ses. Himla mysigt var det i alla fall, trots att jag är halvt mörbultad idag. Kungen fick nämligen för sig att han skulle lyfta mig igår, och halkade till på mattan i hallen. Han tappade självklart mig och jag stöp i golvet på rygg och slog i skallen i garderoben! Det gjorde sjukt ont på höger sida av svanken typ (där jag redan har problem) men jag höll verkligen på att dö av skratt! ;P Inte kunde jag skratta högt heller för då hade Enya säkert vaknat! Synd att det inte fångades på film, hade varit sjukt kul att se :P

Nu tycker däremot Kungen att jag bör skaffa halkskydd under mattan så det slipper hända igen, vore kanske en bra idé.... haha :)

Jag överlevde!

I fredags skulle som sagt jag och Kungen till hans mor och syster på mat. Jag var så nervös att jag höll på att dö på vägen dit, men jag kom fram utan att få hjärtattack, bra va? :) Tacosen stod på bordet när vi klev in och snäll som jag är hade jag köpt en blomma till "svärmor". Den fick ta plats på soffbordet i vardagsrummet och jag hoppas hon tyckte om den! :)

Maten var riktigt god och sällskapet var kanon. Jag satt däremot som vanligt tyst som en jävla mus och hade inget vettigt att säga. Som tur var är Kungen och hans mor av samma kaliber så tyst var det inte ändå ;) Hon berättade saker som fick mig att asgarva, haha! En himla härlig mor har han, en sådan mor som man kanske som barn skäms för men som ens kompisar älskar ;) Ett bra betyg i mina ögon i alla fall!
Hans syster var mer som jag, lite tystlåten och avvaktande men hon verkar vara riktigt trevlig. Har svårt att tro att hon är svår att umgås med, hon är ju av samma skrot och korn som Kungen, och honom kan man bara inte låta bli att gilla ;)

Efter maten slog vi oss ner i soffan framför Idol. Abba-tema var det ju och shit vad jag gillade killarna. Var verkligen deras kväll! Speciellt Robin E, han var bäst av alla :) Var verkligen mysigt att sitta där i soffan med en del av Kungens familj. Myste med "K" och hade söta katten i knät nästan hela kvällen. Kände mig lite speciell där ett tag eftersom katten valde mitt knä framför hans. Rätt åt honom ;)
Under Idol avnjöt vi en jättegod kladdkaka som hans syster bakat. Till den var det smält mariannekola blandat med grädde, smaskigt! Älskar verkligen kladdkaka så det satt riktigt bra. Hade "K" fått som han ville hade han ätit det där fluffet direkt ur skålen istället för tillsammans med kakan, så gott tyckte han det var! :) Gottegris!

Resten av fredagkvällen spenderades i soffan hemma hos honom. Tittade på film och myste en massa. Kom nog inte i säng, eller ja, somnade inte förrän framåt 5 på morgonen. Vaknade vid 10 och strax efter det blev det frukost bestående av ägg och rostade mackor. Mums! :) Efter frukosten kan ni inte gissa vad vi gjorde.. Vi städade! :P
Ja, helt ärligt så är han en liten skitgris, men det ska jag ändra på tänkte jag ;) Det tog i alla fall en jävla tid att bara få iordning hans vardagsrum men då rensades det i lådor, vi slängde ner vhs-filmer i kartonger, flyttade böcker och dammade precis överallt. Har helt ärligt aldrig sett så mycket damm på ett och samma ställe, men nu är det riktigt fräscht! :) Bara resten av lägenheten kvar, men det tar jag en annan dag.. haha :P
Just ja, vi satte även upp nya gardiner, blev himla fint! Synd att vi inte tog några före-kort så ni kunde fått se hur det såg ut innan det blev såhär fint.. :)



På kvällen kollade vi såklart på Dansbandskampen, Kungens favoritmusik! Näe, skämt åsido.. Tycker i alla fall att han är himla gullig som ställer upp och tittar på sånt med mig, när jag vet hur illa han tycker det låter. Min snälla babe :)
Blev även en massa mys och en film som jag senare somnade till. Det ni, jag somnade i soffan! Illa :P
Bums i säng blev det och söndagen började tidigt trots den extra timman vi fått. Var en riktig slappardag, lite så det ska vara. Mys, mys och åter mys. Och så en film på det. Trevlans ;)

Vid 16 skjutsade han hem mig och fram till Enya kom hem tog jag det bara lugnt. Sparade på de få krafter jag hade kvar så att säga. Det tär ju lite på kroppen att hålla igång, haha ;)
Har i alla fall haft en kanonhelg. Känns så bra att umgås med "K", ni anar inte! Vi pratar om allt mellan himmel och jord och för första gången i mitt liv så skäms jag inte. Inte över något faktiskt. Vet att jag sagt det tidigare men det känns verkligen som vi känt varandra hur länge som helst. Vi har kommit in i en slags vardag redan, och det känns inte alls konstigt. Tvärtom. Jag tycker det är hur skönt som helst att vi kan ta varandra som vi är. Helt fantastiskt! :)



Och just det.. jag fick tummen upp av både hans mor och syster, toppen! ;)

Hoho!

Jo, jag lever. För er som undrat alltså ;) Det är bara det att jag varit borta sen i fredags, men nu är jag hemma igen. Och man kan få tag i mig på mobilen igen, bra va?! Min snälla babe lånade ut en gammal fån till mig tills jag kan låsa upp min. Jeeej!

Egentligen hade jag tänkt skriva ett jätte-super-megalångt inlägg men ärligt så orkar jag inte det. Enya kommer hem snart och tills dess vill jag bara slappa. Är helt slutkörd efter helgen ;)
Skriver antagligen ikväll efter "Ensam mamma söker", annars imorgon. Måste spåna lite på vad jag ska skriva bara, hur ärlig jag ska vara helt enkelt ;) Haha..

Farmor ♥

Just nu önskar jag att jag bara kunde ta med mig Enya och knalla bort till Härnegatan 22. Men det kan jag inte längre, för där bor just nu någon annan vi inte känner.
Min älskade farmor bodde där i många år innan hon blev sämre och fick bosätta sig på von Dufva i stan, där hon bodde ett tag innan hon gick bort. Jag tänker ofta på henne och jag är jättetacksam för alla fina stunder tillsammans med henne, och alla fina bilder jag lyckades ta. Ångrar däremot att jag inte hälsade på henne oftare, som jag alltid sa. Förstår inte riktigt att jag kan vara så självisk och tycka det är "jobbigt" att ta en promenad på max 20 min för att säga hej :(

Enya hade i alla fall turen att få träffa henne men hon kommer ju inte ha något minne utav det. Finns bara bilder, och mina minnen. Mest låg väl turen hos farmor för att hon fick träffa mitt barn. Det värmer i hjärtat när jag tänker tillbaka.

Vill inget hellre än att ta en promenad till farmor nu, tillsammans med Enya. Jag vill visa upp henne för hon är ju mitt allt. Farmor hade tyckt det hade varit roligt för hon älskade barn. Hade många barn, barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnsbarnbarn. Enya hade definitivt gillat farmor, det slår jag vad om. Inte så svårt egentligen, för vem gillade inte henne? Min älskade, älskade farmor ♥



Inför ett förbud mot sexuella övergrepp på djur!

"Jag kräver att det i Sverige införs ett förbud mot sexuella övergrepp på djur!"


Djurens Rätt arbetar för att alla former av sexuellt utnyttjande av djur ska förbjudas i Sverige. Det finns idag ingen lag som förbjuder försäljning av material som skildrar människor som har sex med djur. Sexuella övergrepp på djur kan bara bestraffas om åklagare kan bevisa att djuret fysiskt eller psykiskt skadats av övergreppet.








Jag har just skrivit på HÄR, gör det du med!!

Civilstatus

Hej bloggen!

Jag har en big confession to make. Många av er vet om det redan, men för er som inte vet måste jag ju berätta. Nu kan jag inte längre prata om mig själv som singel. Känns helt sjukt faktiskt, men så är det. Kungens fel såklart ;) Känn bara på orden "tillsammans, ihop, ett par". Kan ni fatta? Det gör inte jag riktigt då det gått helt galet fort! 
Men - jag är glad, det känns bra. Det är huvudsaken, right? :)

Imorgon ska jag träffa "svärmor" för första gången och gissa om jag är nervös?! Fy faan säger jag bara! Hans syster ska också vara med, vi ska äta mat och umgås. Ska bli trevligt att träffa dem såklart, men jag längtar helt ärligt inte alls. Usch, hatar att träffa nya människor sådär. Speciellt när man "måste" göra ett bra intryck direkt, jag är ju ändå tillsammans med en av de viktigaste personerna i deras liv. Säger rätt mycket. Hua!
Men om jag och "svärmor" inte går ihop alls har jag sagt att jag gör slut med honom, så jag hoppas hon är trevlig och gillar mig. Surt vore det ju annars ;)

Börjar smått oroa mig för vad jag ska ta på mig, någon som har ett tips? Behöver all hjälp jag kan få känner jag :P


Förutom mina tankar inför morgondagen så mår jag helt okej. Halsen är som den varit tidigare i veckan, alltså inte varken bättre eller sämre. Har lite ont i huvudet bara, men det är nog för att jag är trött. Lite sömn botar det mesta.

Efter jag lämnade Enya på dagis imorse tog jag en sväng in i solariet och njöt några minuter. Kan inte förstå att värme kan få en att må bra, men uj så gott det är! Sen att man får liiiiite färg skadar ju inte :)

Förresten har jag inte bitit på naglarna på över en vecka.. Jeeeej!



Kväll..

Snart blir det duschen, ska bli skönt att få lite värme :) Efter det ska jag ringa Kungen och prata bort några minuter innan det blir sängen. Är faktiskt trött så det ska bli trevligt med lite sömn!

Imorgon ska Enya till dagis och jag ska sola. Najs!


Grattis

Snart kommer Ankan och då ska vi på träning. Tränar lugnt idag för jag har ont i halsen, vill inte att det ska bli värre.
Innan jag går vill jag däremot säga GRATTIS till söta Anna som blir 22 år idag! Hoppas din dag har blivit till belåtenhet :)




Nej, nu bär det iväg..
Puss på alla söta!

Helvetes jävla skit!

Jahapp, alltid drabbar det mig som sagt! Nu är det inte bättre än att jag är UTAN telefon i upp till 2 VECKOR, kuuuuuul!
Eller ja, inte utan telefon men utan nummer.. Det ligger mitt i ingenstans och når inte fram till mig, bara för att SIM-kortet vägrar passa med min telefon..  Åh, jag blir så trött!


Men, nu vet ni alla fall varför jag inte svarar när ni ringer, eller om jag skiter i att svara på era sms. Jag kan alltså inte bli nådd. Det är fan illa :(

Onsdag

Idag är Enyas mormor på besök, därav bloggtorkan. Vi var på Öppna förskolan på förmiddagen och gick hem lagom till lunch. Under tiden Enya sov så försökte jag fixa med min mobiltelefon som puckat sig!
Har precis bytt från Telenor till Telia men SIM-kortet vägrade fungera! Pratade med Telia och de sa att jag bara skulle vänta 10 min med telen avstängd så skulle det fixa sig, men icke!

Så nu är min mor i stan och försöker fixa iordning den. Tydligen är telefonen operatörslåst så jag måste betala massa pengar för att låsa upp den, jävla skit!
Mor är däremot på väg hem nu så jag hoppas det ordnade sig till slut, får se vad hon säger när hon kommer hem.
Jävla typiskt mig.. bara en massa strul med allt!


Hur som helst, annars har vi riktigt trevligt. Kul med mor på besök! Snart kommer även Enyas pappa och ikväll ska jag träna. Är ganska pepp faktiskt!
Ikväll BLIR det sängen hyfsat tidigt, för det blev det verkligen inte igår.. Fy på oss! ;)

Tisdag

Idag är Enya ledig från dagis. Hade tänkt gå till Droppen men så fort jag tittade ut så ändrade jag mig. Blä för regn!
Vi stannar hemma framför tv:n istället och har en slappardag tillsammans. Blir att gå ut en sväng lite senare om det är bättre väder. Annars idag händer inte så värst mycket. Ska väl tvätta lite men annars finns det inte så mycket att göra och skönt är väl det :)

Igår efter mellis gick vi en promenad med Jenny, det var skönt! Sen gick vi hem och åt middag, men Enya ville inte alls gå in. Aron från dagis och hans mamma var ju vid våra gungor och Enya ville också gunga!
Men tråkiga mamma släpade in henne för att laga mat. Trist att det blir sådär, för annars när vi är ute är det aldrig några andra barn där. Typiskt.

Vid 19 kom Kungen hit, fast vi egentligen inte alls skulle setts igår. Alltid trevligt med besök visserligen :) Lyckades tyvärr inte hålla 00-gränsen utan kom i säng vid 01. Seg som en godisråtta är jag idag, så jag måste verkligen skärpa mig, eller vi måste skärpa oss rättare sagt. Han måste också sova ordentligt för att orka jobba.
Idag kommer han hit igen, men ikväll skickar jag hem honom tidigt, och sen kommer vi inte ses förrän tidigast till helgen. Måste få lite avbrott från varandra tror jag.. Det sägs att man inte kan få för mycket av det goda, men det tror jag nog man kan. Måste få chansen att sakna lite också.. I alla fall jag..

Ny vecka

Hah, vi säger så mycket men ändå blir det inte av. Galet! Men så är det väl när man kan prata om precis allt, det finns liksom inget slut. Satte gränsen inatt till kl 01, men likt fan slutade vi inte förrän strax innan 03. Vadå halvdöd på morgonen?! Tjena.

Men idag är det en ny vecka, och nya mål. Senast i säng kl 00, annars orkar jag inte leva. Orkar inte gå runt och vara ständigt trött, jag har inte bara mig själv att tänka på längre. Måste orka med Enya, hon är det viktigaste. Så är det bara.


Solade idag vilket var såå skönt. Höll på att somna! Hoppas jag får lite färg nu i alla fall så jag slipper känna mig som en blekfis. Brunt är alltid fint :)
Nu är det frukost, blir nog ägg och makrillmacka - mums! :) Sen ska det göras lite vettigt..

Hej!

Feeeint

Nu har jag tvättat, sövt Enya och tittat på Ensam mamma söker. Spånar nu lite vad jag egentligen ska skriva i det här inlägget, men det får komma som det kommer!

Var som sagt på Ikea med Kungen idag. Blev glatt överraskad när han erbjöd sig följa med! Och vem smälter inte bara för en sån sak som att han åker från andra sidan stan för att hämta mig, och sen tillbaka igen, bara för att umgås med mig? ;) Galen är han!
När vi kom till Ikea hade jag i alla fall som plan att provsitta soffor. Är så sugen på något nytt! Trodde inte jag skulle hitta någon som föll mig i smaken, men där var den!! Jag blev fan kär på första ögonkastet. Åh, vad jag ville ta med den hem! Skulle passa himla bra i mitt vardagsrum med mina nya tapeter, nya gardiner, kuddar och nya matta... :D
Ja, om man får önska i alla fall :)

Vi har en benägenhet att alltid hamna i soffor, Kungen och jag. Lustigt ;) 
När vi väl satt där i den snyggaste soffan på stället så kändes det som att vi var ensamma på hela Ikea. Han och jag, och våra kyssar typ. Mysigt värre!
Hångeltestet i soffor påbörjades men det var inte så många soffor vi hann med tyvärr. Coolast var nog den orangea soffan i skinn, sexig som tusan! ;) Men min soffa vann däremot med 5 hångel av 5 enligt Kungen själv. Väl värt det måste jag säga :) Förresten kan ni spana hans egna ord om dagen här.



Var faktiskt himla nice att knalla runt där med honom. Kändes bra. Mysigt, kul och inte alls främmande. Vi skulle kunna ha gjort det de senaste 5 åren typ, för så känns det när vi umgås. Som om vi känt varandra riktigt länge.
Det allra roligaste var nog ändå att han faktiskt frågade mig om smakråd. Älskar sånt! Kul att få vara del i någon annans liv sådär, att någon litar på min "smak" så att säga :)
Finns inget roligare än att fixa och dona, speciellt hos någon annan. Då kan jag välja och vraka, och slipper betala själv, hihi.. Nejdå, men hur kul är det inte att göra fint? Tyvärr har jag inte pengarna till det själv, annars kan jag lova att jag skulle haft en skitfin lägenhet nu :)

Efter Ikea blev det en sväng till Maxi där jag blev 300 kr fattigare och därefter tog vi en sväng till Donken - idag igen. Jag vet, det får bli ett slut med det nu. Min kropp fixar inte sånt där skräp, men jag är faktiskt duktig som inte äter chips längre. Alltid något! :)

När vi kommit hem till mig och burit in kassarna blev det lite mys innan han åkte hem igen. En stund senare kom Enya hem och fram till läggdags har vi myst en massa! Älskar min lilla unge!
Och idag var en av de sällsynta dagarna som hon inte blivit ledsen när pappa åkt, men det berodde nog på att hon såg vindruvorna på bordet. Då var han inte lika intressant längre ;)

Hon somnade i alla fall direkt ikväll vilket jag är tacksam för. Snart är det även sängen för mig, slut med sena nätter för min del. Måste orka leva också ;)

Jeeej

Slutade med att jag inte alls varken diskade eller tvättade utan jag åkte till Ikea och Maxi istället. Nyss hemkommen och nu väntar jag på att Enya ska komma hem. Ska slänga in en maskin nu så det hinner torka till morgondagen.

Uppdaterar såklart senare ikväll, efter Ensam mamma söker :)
Hejs!

Sjukt

Himla bra lördag, jag är nöjd!
Tittade på Doobidoo på eftermiddagen och efter det gick jag över till Marcus. Hos honom var jag i 4 timmar lite drygt, vi pratade skit, lyssnade på musik och tittade på tv. Vi ses inte alls ofta så det är riktigt trevligt när det väl händer! En bra vän där :)
Gick hem strax innan 20, då blev det dags för duschen och sen Dansbandskampen på tv! Ett självklart lördagsnöje för min del ;)  Kungen gled förbi strax efter 21 så vi kollade klart på programmet och åkte sen till honom. Tog en sväng till Donken också, en cheese är alltid välkommet.

Det är inte klokt att man kan trivas så bra tillsammans med någon som jag gör med honom. Men en härlig känsla såklart :) Jag tror nästan helt ärligt att jag hittat min själsfrände. Även om vi egentligen är varandras motsatser så är vi helt galet lika. Sjukt är det!

Hur som helst, vi kollade på film och pratade och skrattade typ hela tiden. Helt omöjligt att inte skratta i hans sällskap! Samma humor och lika knäpp som jag, kan ju inte bli bätre :) Tiden bara flyger iväg när vi umgås och jag kom fan inte hem förrän strax innan 6 imorse.

Trött som ett ägg är jag, men nu blir det att ta tag i dagen. Ska diska, tvätta och laga mig något att äta. Måste även handla, men det får väl bli på Hemköp. Jenny och Ankan var redan på Ikea när jag frågade så det sket sig att åka till stan ;)
Ska även sola idag hade jag tänkt, om jag hittar mitt solkort vill säga. Blekfis!


Helg

Jag är trött idag också, men det är inte så konstigt efter knappt 4 timmars sömn. Nu när Enya åkt till pappa skulle jag kunna sova vidare men risken finns att hela dagen blir förstörd. Får sova en annan gång helt enkelt.

Gårdagen var himla trevlig och den spenderade jag med 3 viktiga personer i mitt liv. Enya, mamma och Kungen, behöver jag säga mer? ;) Vi käkade pizza och kollade på Idol, men ärligt så såg jag inte så mycket av tv:n. Enya var överallt, (övertrött) så när hon inte somnade fick hon vara uppe en stund. Sen var det nattande inne vid sängen, om och om igen. Vi försökte även laga mammas glasögon som Enya haft sönder och jag ringde runt till folk i jakt på superlim. Men nej, inget napp någonstans tyvärr. Det blev ingen vanlig fredagkväll med andra ord, men sådär kan det bli när man umgås med mig ;)

Efter Idol åkte mamma vidare och Kungen och jag snackade lite skit, kollade på Brokeback Mountain, grät en skvätt och hade mysigt. Klockan blev närmare 4 innan jag kom i säng, kl 5 vaknade Enya så jag bar in henne till mig och där sov vi vidare några timmar till.

Nu sitter jag alltså här. Idag skulle jag vilja åka till stan, men inte kul själv. Skulle även behöva handla lite, får se om det blir av. Ikväll ska jag i alla fall lämna hemmet och det ska bli riktigt trevligt att se lite annan miljö :)


enya klädde på sig själv efter badet :) min lilla snygging!
spana förresten nya luckorna, blev mkt bättre..

Tjena

En timma lyckades jag sova idag, skönt var det men det är alltid jävligt när man ska kliva upp. Frös som jag vet inte vad och hade inte alls lust att gå till dagis. Men jag kom iväg och promenaden dit bort gjorde mig rätt gott.
Faktiskt så pass gott att vi tog en sväng runt kanalen direkt och det var riktigt skönt! Vädret var kanon och Enya satt snällt i vagnen hela vägen, vilket hon aldrig gör annars :)

Efter promenaden har vi bara varit hemma. Myst och skrattat. Lekt och kollat på tv. Tjurat och gnällt. Som det brukar vara med andra ord. Nu sover Enya sedan ett tag tillbaka och jag har precis trollat bort ett stort diskberg. Måste se fint ut imorgon för då kommer mina nya luckor. De rätta luckorna.
Och sen kommer även min kära mor hit och till dess ska jag väl ha hunnit städa av lite också, men det beror helt på när köksnissen dyker upp.

Nu är klockan snart 21.30 och jag funderar starkt på att lägga mig. Höll på att somna sittandes i soffan förut och då är jag trött kan jag säga. Somnar aldrig i soffan.

Nej, sängen som sagt.

Godnatt!



Stackars lilla röv

Träning igår och det var riktigt skönt, 3 veckor sen sist typ.
Känner av min röv (nej, men vad lustigt?) och lite i axlarna. Vete sjutton om jag tycker det är behagligt alltså.
Men förhoppningsvis hjälper det mig till att bli mer fit, det behövs kan jag säga! Satsar ju på Beach 2009, eller inte ;) Kul vore det att kunna bada med Enya visserligen, utan att behöva känna sig uttittad.. Jag menar, snygg kropp vill väl alla ha? :)
Borde kanske börja med att äta lite vettigare, och börja motionera lite mer.. men istället så sitter jag här, så jag ska nog inte klaga ;) Man gör det ju till vad man vill så att säga.

Annars då?
Jo, jag är sjukt trött. Har inte sovit ordentligt på flera nätter nu och det tär på mig. Börjar bli gammal och sliten ;)
Inatt blev det endast 1-1½ timmars sömn, så det är inte så konstigt att jag snart sitter här och sover.. Ska faktiskt lägga mig en stund nu, somnar garanterat! Måste bara se till att vakna i tid för att hämta Enya på dagis..
Ska nog gå bra!

Godnatt.


Fan vad nice!

Det är sjukt egentligen att det kan bli som det blev, men fan så jävla underbart. Aldrig varit med om dess like.. Pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det!

Tänker inte säga vad det handlar om, utan ville bara skriva av mig.. Ungefär som Ronja Rövardotters vårskrik som måste ut... Iiiiiiiiiiiiiiiih! ;)


Jag har gjort en F..

Jag är verkligen en hemsk människa, jag är det. Jag som mådde dåligt över hur han betedde sig i somras, att han gjorde en sak men sa en helt annan.. Nu har jag gjort precis samma sak!
Fatta att jag känner mig helt värdelös.. Jag har egentligen ingen bra förklaring till varför det blivit som det blivit, så hur sjutton kunde jag förvänta mig att han skulle ha det? Ibland vet man bara inte...

Antar att man har så mycket lättare för att se sig själv som offer och tycka synd om sig själv. Men nu förstår jag honom, det gör jag. Men, jag tycker faktiskt man leker med folks känslor när man gör såhär, så är det bara!
Är man inte redo ska man låta bli ju! Faan..

Åh nej, inte en till! ;)

JAG ÄR
[x] flicka
[ ] pojke

[ ] homo
[x] hetero
[ ] bi
[ ] osäker

[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[x] mamma
[ ] pappa
[x] kusin


JAG ÄTER

[x] kött
[x] fågel
[x] fisk
[x] grönsaker
[x] frukter
[x] ost
[ ] yoghurt



JAG DRICKER

[ ] kaffe
[x] te
[x] Oboy
[x] mjölk
[x] saft
[x] kranvatten
[x] kolsyrat vatten


JAG HAR
[x] släktingar
[x] bror
[ ] syster
[x] mamma
[x] pappa
[ ] någon allvarlig sjukdom
[x] fobier
[ ] inget
[ ] allt

[ ] kort hår
[x] långt hår, halvlångt
[x] brunt hår
[ ] blont hår
[ ] rött hår
[ ] nåt annat

[ ] pojkvän
[ ] flickvän
[ ] en vän
[x] flera vänner

JAG HAR

[x] varit i ett höghus
[x] borstat en katt
[ ] suttit kvarsittning
[ ] slagit en kompis
[x] druckit alkohol
[x] tvättat en toalett
[x] ljugit för min mamma
[x] varit vaken hela natten
[ ] gjort sönder ett fönster
[x] sovit med kläderna på
[ ] klippt av mitt hår
[x] bitit på naglarna
[x] busringt
[ ] varit i Helsingfors
[x] lyssnat på klassisk musik
[x] hatat någon riktigt mycket
[x] ringt fel nummer
[x] spytt
[x] gråtit utan orsak
[x] varit beroende av någonting
[x] bråkat med någon riktigt ordentligt
[x] ordnat ett disco
[x] städat upp spyor
[ ] rymt hemifrån
[x] prenumererat på någon tidning

[x] varit rädd för spindlar
[x] gillat apor
[x] plockat bär
[x] plockat jordgubbar
[x] gått vilse
[x] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tuggummi
[ ] gillat The Rasmus
[x] varit hos en läkare

[x] använt bikini
[x] använt hängslen
[ ] andats in helium
[x] använt mascara
[x] inte vaknat av väckarklockan
[x] stigit på fel buss eller tåg i misstag
[x] sett samma film två gånger efter varandra
[x] varit på min favoritartists spelning

[x] hittat pengar på gatan
[x] sagt mamma/pappa till någon annan av misstag
[x] läst bibeln (inte hela)
[x] vunnit i lotteri
[ ] blivit förföljd av en främling
[x] använt minikjol
[x] känt mig ensam

[ ] stickat vantar
[x] sprungit allt vad jag orkat
[x] hittat på aprilskämt som någon trott på
[ ] ordnat en överraskningsfest
[x] ätit pizza till frukost
[ ] varit i en ambulans
[ ] varit i en polisbil
[x] haft ett husdjur
[x] sjungit solo- i duschen
[ ] sjungit/spelat i ett band

[x] kört bil
[x] somnat i skolan under en lektion
[x] läst någon annans dagbok i smyg
[x] varit vid datorn över 5 timmar i sträck
[x] målat en tavla
[ ] smakat på bläckfisk
[ ] glömt en bra väns födelsedag
[x] fuskat i ett prov
[ ] blivit stucken av en geting

[x] gett pengar till en gatuspelare
[x] först hatat någon, men sedan börjat gilla den
[ ] tappat bort en biblioteksbok
[x] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[ ] varit med om en trafikolycka
[ ] beställt nånting jag inte har nytta av
[ ] rökt
[ ] varit till Lappland

[x] varit med i tidningen
[ ] varit på bio utomlands
[ ] gått på dagis
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[ ] ätit någonting inom senaste timmen
[x] fått ett blåmärke inom senaste veckan
[ ] varit på sjukhus senaste året
[x] varit hos doktorn senaste året



10. Favoriter:

Färg:
Svart, rosa, grön, brun
Mat: Potatisgratäng och grillat kött
Band: Volbeat och Gyllene Tider
Film: Dirty Dancing bland annat
Bok: Såld
Sport: Att se på: Dans Att utöva: Dans
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Polkagris
Tid på dygnet: Natten

8. För tillfället:

Humör:
Tillfreds
Smak: Eh, va?
Kläder: Jeans, linne, topp och cardigan
Bakgrund: Vadå??
Nagellack: Inget
Tid: 22.05
Omgivning: Ett vardagsrum

7. Första:

Bästa vän:
Jenny
Screen name: Inget minne av det
Husdjur: Sixten, min svarta katt jag köpte för 50 öre vid 4 års ålder
Piercing: Öronen
Förälskelse: Erik, kär i 8 år :P
Musik: Vet att jag kunde Sten och Stanleys "Grindslanten" vid 4 år, men innan det var det kanske Mora Träsk eller Smurfarna?
Bil: Har inte haft någon första egna bil

6. Senaste:

Cigarett:
Jag höll i en för första gången förra veckan
Mat: Pannkakor
Dryck: Vatten
Biltur: När Jenny och jag var på stan sist, vet inte när riktigt..
Spelad låt: Volbeat - Soulweeper #2
TV-program: Ensam mamma söker

5. Har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nope
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja

4. Nej tack:

Mat:
Ska jag verkligen räkna upp allt?? :O
Musik: Hip-hop, rap
Dryck: Mycket
Personlighetsdrag: Falska människor

4. Saker:

Du gjorde igår kväll:
Städade, lagade mat, pratade i tele, gick promenad, såg på tv, kysstes, pratade skit, skrattade, satt vid datorn, typ :)
Du kan höra just nu: Musik, tv:n, när jag skriver på tangentbordet
Du inte kan leva utan: Enya, kärlek, vänner, musik, mat och vatten
Du gör när du har tråkigt: Lyssnar på musik, eller nåt annat.. Eller så har jag bara tråkigt :P


Förresten,

jag och Enya träffade Kungen igår. Det ni! :)

0 days

Vill egentligen inte skriva idag, men jag har ju lovat. Eftersom jag gjort min nedräkning av dagar till "en grej" enligt många så är jag illa tvungen att berätta ;)

I 14 dagar har jag haft min nedräkning nu och ska jag vara helt ärlig trodde jag inte att jag skulle komma till 0. Eller jag ville inte det rättare sagt. Allt det här handlar om mitt hjärta, ett val, en besvikelse. En kille. Alla vet ni ju vem.
Det som skulle hända idag var i alla fall att jag skulle ta ett beslut men det är taget för längesen. Faktiskt samma dag som nedräkningen började, men det var inte förrän idag det skulle sättas i verk så att säga.

Vi talades vid och som vanligt sades det att vi skulle hålla kontakten. Jag la bollen hos honom eftersom det alltid är jag som hört av mig annars. 14 dagar gav jag honom att höra av sig, men det hände som bekant aldrig.
Nu är jag trött på att vänta, det är inte värt det. Jag sårar bara mig själv i slutändan och jag är värd mycket mer än så.
Jag trodde inte att jag skulle klara av att hålla mig från att skriva eftersom han varit online på msn varenda jävla dag sen dess, men det har gått skitbra! Är faktiskt rätt stolt. Ibland klarar man mer än man tror :)

Nu låter det här mycket värre än det är! Han är verkligen inte hela mitt liv, men känslor är ju inget man styr över riktigt. Jag föll, men inte han. That's life och nu har jag gått vidare!


Jag sa till alla er nyfikna jävlar att det inte alls var nåt spännande för er att veta, men ni trodde mig ju inte ;)  Sen kunde jag ju gjort nedräkningen på ett annat sätt, men msn är min grej så det valdes där för min skull och inte för att göra er nyfikna. Helt ärligt :)


Bara för att jag är så förbannat uttråkad

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite småsur
Är det nåt du absolut inte äter: Haha, ja! Mycket! 
Kläder just nu: Jeans och tunika och mina fina tofflor
Musik just nu: Lasse Stefanz
Vad sa du senast: Okej.. Hej!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Ingen aning
Längd och vikt: 160 lång och vad jag väger är hemligt
Hur många kuddar sover du med: En räcker bra för mig
Favoritväder: Inte för varmt, inte för kallt. Soligt och vindstilla, typ
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Kamera, kniv, musikspelare tillhörande miljoner batterier 
Spelar du nåt instrument: Njae.. lite piano kanske
Morgon- eller nattmänniska: Nätter är det bästa som finns
Sparare eller slösare: Beror lite på. Är det något jag gärna vill ha så sparar jag gärna, annars slösar jag mest
Vem är viktigast för dig: Enya och min övriga familj
Bästa film: Finns många bra, men jag älskar Dirty Dancing :)
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, Erik heter han
Har du några homosexuella vänner: Nej, jag tror inte det. Hade i gymnasiet däremot
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: I ett förhållande? Ja!
Hur många barn har du/vill du ha: Har min älskling men skulle nog kunna tänka mig ett till
Bio eller promenad: Beror på sällskapet
Snarkar du? Japp
Rädd för insekter? Ja fy!
Äckligaste insekten: Spindlar, tvestjärt, gräshoppor
Bästa bok? Såld
Vad vill du jobba som? En väldigt bra fråga som ständigt ligger och maler i huvudet!
Pizza eller hamburgare? Hamburgare, men bara på Donken
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Helst städat såklart. Är dock en slarver och har dålig ordning :S
Gungar du på stolen? Nej, inte längre
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Haha, aldrig i livet!
Hur många syskon har du? En storebror vid namn Andreas
Vad är du mest rädd för? Att de jag älskar ska bli sjuka eller dö
Är du rädd för blod? Nej, men jag gillar det inte
Saltar du på maten? Nej, det gör jag inte
Gillar du att sjunga? Ja.. men jag sjunger hellre än bra! :)
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Media, för jag är en mediahora ;) Älskar foto!
Anser du att du är stark? Psykiskt - oftast. Fysiskt - nej
Brukar du sola? Ofta ute på sommaren, ibland solarie
Vad gör du om du får hicka? Håller andan
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Kaffe, te eller inget? Inget av det helst, men te om jag måste välja

Enya är alltid viktig

Mitt allt! ♥


som ni ser får jag inte ha mina tofflor i fred ;)


på väg till öppna förskolan idag i sin nya klänning :)

Inget bloggsug?

Jag har verkligen inte haft något bloggsug på sista tiden,
vilket bara resulterat i en massa meningslösa inlägg.
Vet inte riktigt vad det är som påverkat mig,
eller om jag kommer få suget tillbaka..

Tänker ta en paus nu, i alla fall fram tills
dess jag känner att jag har något viktigt att skriva.
Om det inte blir innan,
så återkommer jag en snabbis om 6 dagar..

Hejs

Hemma

Nu är jag hemma igen. Om några minuter ska jag hämta Enya på dagis, måste bara lyssna på Soulweeper #2 först, så jävla bra den är!

Efter dagis ska vi nog leka lite ute, funderar på om vi ska testa gungorna på granngården idag eftersom det inte blev nåt igår :) Skulle tränat ikväll, men då blir jag själv så jag struntar i det.. och förresten var det inte säkert med barnvakt.
Bättre jag är hemma :) Blir ju träning imorgon som tur är!

Puss på alla söta!

I'm off

Snart bär det iväg till stan, väntar bara på att Jenny ska bli redo.
In till AF (jippi vad roligt!) och sen hoppas jag att vi hinner ta en sväng till Maxi också. Måste handla ett par grejer..


Annars idag vet jag inte vad som händer..


6 jävla dagar kvar..  jag vill inte!

Ingen vanlig dag

Idag har det inte varit någon vanlig dag. Enya har nämligen varit på dagis, för idag började hennes nya schema. Ledig onsdagar istället, kan nog bli bra!

Tur för mig att jag hade tid för mig själv under dagen för idag har jag varit duktig och fått ihop både personligt brev och CV - därmed slipper jag att bli stekt imorgon på AF :P
Känns otroligt skönt att ha det gjort i alla fall, så nu ska det bara fixas fram adresser och lite sånt, så ska jag skicka iväg en massa!

Efter jag hämtat Enya skulle vi bara gå hem och lämna en påse med kläder, sen tänkte jag att vi skulle gå och gunga lite på granngården. Men vi hann bara utanför, och där ramlade Enya rakt i en lerpöl :P
Hon blev jätteledsen och himla lerig såklart! Var bara att gå in och skölja av hela henne, kläder plus skor. Så vi stannade inne fram till middagen, sen gick vi en runda på kanalbanken.
Ikväll har vi lekt en massa, lyssnat på musik och dansat, varit himla mysigt!

Nu ska jag äta, och så blir det antagligen tv..


7 dagar kvar nu, sen är det över...

Fan vad bra!!

Vet ni vad?

Jag har blivit besatt! Inte av någon människa (det börjar gå över, hihi) men i musik, eller ja i en speciell låt!
Igår lyssnade vi på Bandit och hörde en låt där som var skitbra och idag laddade jag ner lite fler låtar med gruppen och hittade min absoluta favorit! Den är bra!

Jag som faktiskt var besatt av Basshunter - Angel in the night alldeles precis har gått över i en helt annan musikstil nu ;) Aja, den låten är fortfarande skitgrym men ni måste ju bara höra den här!

Ni som också gillar den här, grattis! Ni har kvalat in till att ha lika bra musiksmak som jag! ;) Hihi...




Ursäkta kvalitén, men fanns ingen som inte var live tyvärr.. Originalet är bättre :)

Och för er som undrar vilken min favoritbit är?... när han sjunger "baby I'm blue".
Skitbra! :D

Softkväll och kalas

Nu är jag hemma!

Har haft en trevlig helg måste jag säga! Ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för att åka till Åtvid igår, även om jag kom iväg lite sent. Men väl hos Carro o Calle så hade vi himla mysigt, sådär man behöver ha det ibland :)
Clabbe (främlingen från msn du vet Lollo? ;)) kom också förbi och kvällen tillbringades med en massa prat, skratt och lekar. Vi spelade tecknet, geni och skrev små historier och ritade gubbar! Sånt där man gjorde när man var liten vet ni.. Skitkul! :) Tyvärr tog jag inte med mig min historia hem, utan den är kvar där. Hade varit roligt att skriva den här, för den var rätt så sjuk.. hehe!

Kvällen avslutades efter kl 4 imorse så då blev det sängen. Vaknade 10.30 och då var det bara att pallra sig upp, göra sig iordning, äta frukost och sedan åka igen. Pappa mötte upp oss vid Vårdsberg och därifrån tog vi raka vägen mot Godegård på kalas. Vi var de första som kom och resten droppade in allt eftersom.
Hampus sprang omkring och frågade varannan minut om han kunde få öppna sina paket, så otålig var han :P
Efter fikat blev det i alla fall dags och papper slets upp fortare än kvickt och det var många presenter att gå igenom! Bäst tyckte han om alla "gubbar" men han fick mycket blandat. Kläder, pussel, spel, utklädningskläder, pistoler och knivar mm.. Nöjd verkade han vara!

Jag hade ju inte hunnit handla något eftersom jag inte visste förrän i fredags att jag skulle följa med. Linda sa att det var meningen att jag och Enya skulle bli bjudna samtidigt som mamma, men när det blir vet ju ingen.. De är inte så kända för att hålla så bra kontakt tyvärr. Men jag åker gärna igen, så Enya får träffa kusinerna med :)


ser ni min stackars spelpjäs? inte många rätt på den ;)


clabbe och jag (mkt trött bör tilläggas)


värdarna för kvällen.. carl och caroline


hampus blåser ljus.. klarade alla utom ett :)


fika!


fina kläder fick han!


viktor i sin mosters knä


Nu är Enya precis hemkommen så nu ska vi mysa lite och sen blir det sängen :)
Hörs senare!

eeia åker bort

Yes, ni läste rätt! Ikväll kommer jag alltså inte sitta hemma och tråka, istället tar jag en sväng till Åtvid!
Hoppas det blir en trevlig kväll!

Åker därifrån imorgon direkt till min bror, för min brorson Hampus ska firas. Är hemma imorgon kväll igen!
Hörs då!
Kram

Färgning

Har precis färgat ögonfransarna och blev skitnöjd... 
eller INTE!  Faan då, det syns inte skillnad för fem öre! Kul att ha slängt 80 spänn åt skogen..

Valde färgen brunsvart, skulle kanske tagit svart istället? Eller så gjorde jag fel, men följde ju instruktionen och kladdade på det där så hela ögonen sved.. Men inte hjälpte det! Nästa gång ska jag färga på salong.. Då kanske det i alla fall syns.. Suck!

Alltid händer det mig...

Nehej..

Fasen, nu har latmasken tagit över igen. Jag orkar verkligen inte städa! Har tvättat i alla fall, och nu är garderoben rensad. Bara disken kvar, sen får det vara bra! :)

Har även hunnit med att kolla på Doobidoo och ätit en massa chips. Jag hade förövrigt fått 4 poäng i "Vad snackar dom om", det ni! Bättre än vad de tävlande fick, jag är ju så bra! Haha ;)

Nej, nu ska jag höja volymen och dansa lite. Längta mig bort till ett härligt ställe...

Kanelbullens dag!

Idag borde man äta en massa kanelbullar, för det är ju kanelbullens dag! Älskar bullar, men kan fasen inte baka..
Och idag har jag en heldag hemma i lyan, håller nämligen på att rensa lite i garderoberna och sen blir det städ, lite mer tvätt, disk, och lite annat pyssel. Så inte kommer jag ut heller och kan köpa mig några. Trist!

Men kom gärna över med en bulle vetja, det vore gott! ;)


City

Kom hem vid 20 och då var det sängen som gällde för Enya och sen kollade jag på Idol. Så jävla trist att de körde samma låtar som tidigare i veckan! Blev besviken, så jag tittade faktiskt bara lite till och från, gläppte över till Doobidoo emellanåt :)
Nu är det snart utröstning, det är väl det enda spännande med Idol idag. Jag tror att Jenny eller Jesper åker, får se om jag har rätt..

Tänkte bara lägga in bild på mina inköp idag. Höll på att komma hem 247 kr rikare, för tanten i kassan glömde knappa in summa efter jag dragit mitt kort, sen gick hon från kassan... Men ärlig som jag är gick jag efter och sa att hon glömt ta betalt.. Hade i och för sig varit trevligt att slippa betala, men jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag bara gått därifrån.. För mycket för mitt samvete helt enkelt :P



Blev lite grått tema idag, men det är fint och passar till mycket :) Förutom tröjorna blev det två tights och 5-pack strumpor. På Donken fick Enya en bok och de bruna tofflorna är till mig själv, och de ska jag förövrigt ta på mig NU :)

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

Hej bloggen!

Har precis ätit lunch och lagt Enya. Nu ska jag in i duschen och när Enya vaknat åker vi till stan med Jenny.
Längesen jag gick inne i city, det blir ju annars Ikano tyvärr. Ska titta runt i alla möjliga butiker tänkte jag! Synd bara att det regnar, jag hade sett fram emot sol! :)

Visar senare om jag shoppat något!

Shopping

Detta inhandlades tidigare idag:




Sen tyckte jag faktiskt att jag hade låtit bli att köpa det alldeles för länge nu, så det blev faktiskt ett "rosa bandet" också!
Jättedumt att jag inte bidragit tidigare måste jag erkänna!

Ikano

Kom alldeles nyss hem, har i stort sett bara hunnit slänga Enya i säng och satt mig här.
Varit på Ikano i eftermiddag med Jenny. Blev käk på Linds men det är så tråkigt att äta ute med Enya, för hon äter ju inget alls. Ändå fick hon god spagetti och köttfärssås, aja.. Hon åt några av mina pommes och plockade i sig en massa majs, mer än så ville hon inte ha.

Vi tog en liten runda i klädbutikerna och det är fasen inte lätt med en illbatting som är överallt! Tur att Jenny var med, annars hade jag inte fått mycket gjort kan jag säga! För inte ska hon sitta snällt i sin vagn, nej, hon ska springa runt såklart och tyvärr har jag inte ögon i nacken :P

Jag kom hem med en del faktiskt. Trosor till mig själv samt färg till ögonfransarna. Enya blev 2 par tröjor, 2 par byxor och 1 pyjamas rikare! Lägger in bild senare, för nu är det Idol!

s.k.i.t.

Jag har ont. Går det inte över inom en vecka måste jag fasen söka för det. Känns oroligt, för hypokondrikern i mig kommer fram rätt fort i såna här lägen. Tänk om jag har cancer?! Näe, jag vet - så får jag inte tänka. Men man kan aldrig vara säker.. Usch! Läskigt känns det i alla fall...

Idag hade jag och Enya en hemsk morgon. Jag var sur och trött för att jag sovit dåligt inatt och så vägrade hon göra som jag ville - allt resulterade i tjat från min sida och gråt ifrån hennes. Blä, känner mig hemsk över att bli sådär sur men ibland rinner bägaren bara över!
Lämningen på dagis var heller ingen höjdare för henne, då det inte fanns någon personal där från hennes avdelning, men jag hoppas det gick över vid fruktstunden i alla fall. Det brukar ju gå bra!

När jag kom hem tog jag mig tre knäckemackor vilket blev allt till frukost idag. Inte ens något att dricka till.. Måste skärpa mig!
Sen spenderade jag en timma i telefonen med mor, som förövrigt blivit tillfällig matte till en liten Morris. Hon hittade kattkraken utanför igår och hade inte hjärta att inte ta in honom. De vet inte vem ägaren är men ska sätta upp lappar runt omkring, så vi hoppas på det bästa! Döv är han också stackarn, så antagligen är det någon som lämnat honom bara.. :(

Gör så ont i mig att veta att folk kan göra sådär mot stackars djur! Lyckligtvis finns det vettigt folk som kan ta sig an djuren, men det är ju inte alltid man kan det. Då blir det avlivning istället och det är så synd tycker jag! Skaffa för fasen inga djur du inte kan ta hand om!! Åhh, blir så trött på folk ibland!

Fasen, halva dagen har redan gått och jag har inte gjort något vettigt alls. Funderar på om jag skulle ta mig ett bad, men jag vet inte. Fryser som attan så det vore ju himla skönt! Måste slänga i en maskin tvätt i alla fall, och äta något mer. Magen börjar kurra..

Förresten är det 11 dagar kvar nu. Till vad berättar jag inte, det märker ni antagligen då. Inget viktigt för er direkt, men för mig betyder det allt!

Harrys nästa?

Åh, jag har fått två låtar i skallen som jag tycker är såå sköna! Harryskänslan infinner sig direkt och jag vill bara ut och dansa hela natten!


 





Harrys snart.. någon? ;)

RSS 2.0