Hejja!

Andra gången nu på en timma som Enya vaknat och är ledsen. Ser ut att bli en rolig natt...

Myskväll

Igår hade vi en riktigt mysig kväll, älsklingen och jag.

Först åkte vi till Busfabriken och sa hej till ett par kompisar till honom, efter det bar det av mot stan. Vi bestämde oss för att äta mat på Olympia och både han och jag åt souvlaki med klyftpotatis. Riktigt gott faktiskt! ;)

Efter maten köpte vi lite annat gott som vi sedan avnjöt till bion. Vi såg Australia och den var himla bra! Riktigt bra handling och den kändes välgjord och påkostad. En film jag verkligen kan rekommendera! :)


..och pojken "Nullah" är en av de sötaste jag sett på länge :)

Resten av kvällen tillbringade vi i varandras armar här hemma. Bästa platsen ever!

Att det aldrig ska ta slut

Idag har det varit en massa gnäll här hemma, men det får det vara när man som liten skrutt mår dåligt. Jättesnorig, ögonen rinner då och då, lite svullen i halsen och med öroninflammation. Stackars liten! Tycker så synd om henne när hon mår såhär, känns lite som att hon aldrig får vara frisk :(

Sen att det kom lagom till när vi skulle träffa min mamma och Imre gör inte saken bättre, nu kan vi inte ses den här gången heller eftersom mamma inte får utsätta sig för baciller. Kanske ses lagom till min födelsedag i januari, men vi hoppas på tidigare!

Sen har vi som sagt nyåret tillsammans, min skrutt, Fredrik och jag. Hade tänkt bjuda hit två vänner till älsklingen men det är fortfarande oklart hur det blir. Enya borde ha blivit bättre till dess eftersom hon ätit penicillin från idag, men samtidigt förstår man ju de andra. Men vi hoppas på en trevlig kväll i vilket fall. Jag får ju fira med två av mina favoriter i alla fall så jag ska inte klaga ;)

Nu sover Enya och jag håller på att tvätta lite. Älsklingen är hemma hos sig men kommer imorgon igen då vi även ska åka och storhandla. Sen hoppas jag att vi kan träffa Wille och hans mor och far lite också, men det beror helt på hur Enya mår. Men det vore himla skoj, var jättelänge sen vi sågs nu och barnen vill nog ses lite oftare än så ;) Jag med för den delen!


skitungarna för snart ett år sen :)

Tjo!

Här sitter jag ensam igen, som alltid när jag bloggar ;P Men jag kommer inte vara ensam så länge idag utan åker till älsklingen ikväll. Han spelar just nu poker med sina vänner och jag valde att vara hemma och ta det lite lugnt.

Både igår och idag har vi varit på Ikano, igår var såklart Enya med. Gick hur bra som helst med henne i vagnen och hon klagade faktiskt inget nämnvärt. Skönt! Vi käkade på Linds direkt när vi kom dit och sen kollade vi runt lite. Kom hem med nya jeans och en tunika. Även idag kom jag hem med jeans och en tunika, men också med trosor, tröja och tisha. Men jeansen ska jag nog byta, tror jag vill ha en storlek mindre - hoppas det finns bara! Annars blir det ett par andra byxor, eller inga alls :) 

Hittade faktiskt inget alls till Enya i år, men det gör inte så mycket. Hon har så att hon klarar sig, även om det inte skulle skada med några fler byxor. Älsklingen fick tyvärr bara ca 20 min på sig att titta runt idag för jag tog alldeles för lång tid på mig på Gina, men han kom ändå hem med en ny mössa. Skitsnygg med djävulen på, jag valde den för ett tag sen vi var på stan.. Har bästa smaken ju :P Jättefin är han i den i alla fall, det är huvudsaken!

Nej, nu ska jag fixa lite käk tror jag. Ha en trevlig helg alla!


Och just det...
Imorgon ska älskling och jag gå på bio, det ska bli himla mysigt! Antagligen ska vi käka ute också, får se hur och var det blir. Jag längtar! :)

God fortsättning

Vad konstigt, inte förrän nu publicerades mitt förra inlägg, efter några försök till uppdateringar.. Men aja, nu finns det där i alla fall.

Dagarna innan jul tillbringades alltså med älsklingen hemma hos honom. Tog det lugnt, tittade på film första dagen och resterande tid fick gå till städning, men nu är det fint där i alla fall! :) Granen tog vi fram dagen innan julafton och pyntade, och fast jag inte gillar att klä granen så var det riktigt mysigt. Det är visserligen allt ihop med honom, mysigt alltså :)



På självaste julafton åkte vi till Fredriks pappa och firade ihop med hans familj. Var himla trevligt fast jag saknade att vara med min, men försökte att inte tänka på det allför mycket. Vi åt mat, pratade och spelade hazard tillsammans. Och för en gångs skull fick jag mest paket av alla :D Vann ett par lotter och jag fick 100 kr, sen vann jag mina 3 paket jag köpt, komiskt va? :P Men jag är nöjd i alla fall, både med klapparna och med dagen!




(Av respekt för de andra närvarande har jag valt att inte lägga upp bilder på dem)

På kvällen åkte vi hem till mig och satte upp min gran och klädde den. Sen fick älskling en massa julklappar av mig, vilket han längtat efter hela dagen att få öppna :P Jag fick ju klippningen av honom i förväg och mitt andra paket har tyvärr inte kommit än, så jag fick klara mig utan klapp igår. Men inte surar jag för det, även om jag är måttligt nyfiken på vad han hittat på ;P Jag tyckte det var kul att han blev nöjd med sina klappar i alla fall, det känns bra att jag faktiskt kan hitta saker som duger :)



Älsklingen i en av klapparna :) Sååå fin tröja!

Imorse kl 10 kom Enya hem och oj vad jag längtat efter den lilla fisen! Vi öppnade några paket nästan direkt men där i var det mest kläder, men två leksaker var det i alla fall som hon kunde leka med fram till lunchen. Under tiden Enya sov kom hennes morfar hit så efter vi väckt henne öppnade vi några fler julklappar. Den här gången fick hon lite roligare paket, så som spis med tillbehör, målarblock och kritor och hoppande grodor.
Spisen satte vi ihop direkt och ikväll lagade hon mat tillsammans med mig, sötunge.





Älsklingen har åkt hem en sväng idag men kommer senare ikväll. Då ska det mysas kan jag lova, och en film hoppas jag att jag orkar se också :)

Nej, nu är det snart dags för sängen för Enyas del, då ska jag diska!
Bilder på alla klappar kommer i ett senare inlägg..

Ha en trevlig kväll! :)

God Jul!

Nu åker jag till älsklingen ett par dagar, är hemma på julaftons kväll igen!

Ha en trevlig jul alla! Puss

Jaaaaaaaaaaaa!!

Jag sa ju det, Larz Kristerz kommer vinna - och det gjorde dem!! Fan vad nice, nu hoppas jag att de snart kommer till Cupolen så man kan svänga sina lurviga till deras underbara musik :P


Larz Kristerz!!

Ni som inte kollar på Dansbandskampen ikväll har verkligen inget vettigt i skallen, för hur kan man medvetet missa underbara Larz Kristerz?? Deras version av Prince - Purple rain måste vara den allra bästa man kan göra, hur dansant är den inte? Just nu vill jag bara dansa!! :)


Nya frisyren

Nej, nej och åter nej - ingen bild på frisyren ;P
Ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig men ingen kom, ungefär. Håller mig inomhus hela dagen idag, får se om jag vänjer mig med att se ut såhär någongång. Vet att jag inte kan hålla mig inne hela livet, men snart hoppas jag det växer ut!

Nu ska jag slå in de sista klapparna, sen ska det städas!


Och ja, jag är larvig!


Måste man verkligen ha rubrik?

Hej på er, det var ett tag sen nu! Som ni kanske förstår har min älskling åkt hem till sig, det är typ då jag uppdaterar nu för tiden ;)

Hur som helst..

Alla julklappar är klara nu och det känns toppen! I Ullared fixade jag de flesta men långt ifrån alla, men idag köpte jag lyckligtvis de sista :D Klippte mig också, som en för tidig julklapp av babe, snällt va? :)
Tyvärr blev det inte alls bra, nu ser jag ännu äldre ut, och är en exakt kopia av Marie Lindberg, kul! Det enda positiva är att jag fick testa volympuder och det älskar jag! Håret ligger precis där man lagt det och känns inte alls lika platt och glansigt som innan. Alltid nåt. Måste bara kolla upp vad det heter och vad det kostar först, sen ska jag nog inskaffa sånt!

Ikväll har jag tagit ett bad och njutit lite av ensamheten. Men nu när jag varit hemma i ca 4 timmar själv så har jag kommit på att ensamheten inte är så rolig alltid. Den är nyttig däremot, men rolig, usch nej. Saknar mina älsklingar!
Saknar att ha min sötnöt som ber mig om saker hela tiden, saknar babblandet och tjatandet från min lilla skrutt, saknar det något enormt nu även om jag kanske inte alltid uppskattar det annars :P Konstigt det där..

Imorgon är det lördag och då är det Dansbandskampen - final dessutom! Ska bli himla skoj och intressant att kolla på, jag tror faktiskt det blir en bra final. Men som jag sagt tidigare, Larz Kristerz måste bara vinna, de är det ultimata dansbandet! :)
Men innan kvällen ska det storstädas! Damma (överallt, även alla lister osv), dammsuga, torka golv och sen ska även "alla" tomtar upp, så det blir lite trevlig julstämning här hemma! Ser fram emot morgondagen faktiskt, det är ju så skönt när det är klart! Får försöka se det så..

Nu ska jag faktiskt inte göra något vettigt alls, kanske se på tv eller snacka på msn och lyssna på musik.. Avslappnande grejer i alla fall innan älsklingen ringer. Sen blir det sängen!

Godnatt!

Snart så..

Syns inte här att jag varit uppe med tuppen, men det är riktigt, sen kl 05.10 har jag varit vaken. Inte ett dugg trött faktiskt, men det brukar jag inte vara när jag har en tripp till Ullared framför mig ;) Kanske blir det på bussen, men det är ju skönt att jag kan sova om jag skulle vilja, och kunna.

Ska bli en himla trevlig dag i alla fall, och ikväll kommer jag ha så ont i både fötterna och ryggen och ha en plånbok som ekar värre än någonsin men det är det värt - flera gånger om! Förhoppningsvis kommer jag ha alla klappar klara till kvällen så jag slipper ha det hängandes över mig :)

Kl 7 är det dags att gå härifrån, nu ska jag bara göra klart det sista. Snart så är vi där..  :D

Ha en riktigt bra dag alla, och mina älsklingar, jag saknar er!!


Partaj-aj-aj

Fest hos Ankan igår, var riktigt trevligt fast jag hade så jäkla ont i magen. Sånt är piss och drar ner mig totalt, sorry för det vänner, jag var inte anti eller så, faktiskt. Hade bara jäkla ont som sagt.

Glögg, lussekatter, pepparkakor, godis, julklappar, tärningsspel och gitarrspelande med skönsång kan nog sammanfatta kvällen. Och lite hångel såklart. "Skaffa ett rum", typ.
Och ja, en massa alkohol såklart. Inte för min del utan för min andra hälft. Han mår inte toppen idag kan jag säga, utan sover bort huvudvärken fortfarande ;) Hur mår ni andra efter igår?

Jag mår bara bra. Har precis tryckt i mig chips framför dansbandskampen och gissa vem som sitter klistrad nästa lördag?! Jajamän, aldrig i livet att jag missar det! Skitbra final, men jag blir sur om Larz Kristerz inte vinner, de är ju självklara. Men - det får vi se då.














Idag ska det städas, skrivas cv, skrivas shoppinglista till morgondagen och mysas en massa. Babe åker hem idag igen, men inte förrän senare ikväll. Eftersom jag åker tidigt imorgon och kommer hem sent är Enya hos sin pappa, så babe och jag har några fler timmar tillsammans idag. Mys.
Men jag saknar min skrutt något enormt. Första gången imorgon som jag åker från stan sen hon föddes, det är lite pirrigt. Ja, jag vet att jag är larvig men ändå, känns lite skumt.

Aja, ska väl inte tänka sådär. Kommer gå bra, jag kommer ha en riktigt bra dag imorgon ihop med Jenny på vår lilla tripp och jag kommer vara i himmelriket där nere.. I know :) Jag längtar!


Älskling har vaknat så nu ska vi umgås. Puss!


Och just det Zandra, jag får dina mail och skickar svar men de verkar inte komma fram till dig, eller? Kolla skräpposten så de inte hamnat fel..


Nedräkning

Nu är dagen snart över, Enya sover sen 19.30 och jag har faktiskt inte alls gjort något vettigt sedan dess. Alldeles strax ska jag däremot ta något att äta, och ta mitt penicillin. Bara 3 dagar kvar nu, jag räknar ner kan jag lova! Hoppas bara att jag håller mig frisk efter det, det räcker med sjukdomar för ett tag framöver! :)

Har ytterligare en nedräkning - till morgondagen! Då kommer babe igen och jag längtar som en tok den här gången också. Lustigt va? ;) Känns så himla tomt utan honom här, det är fan inte klokt. Vill alltid ha honom nära! Vi är som gjorda för varandra..

Annars har Enya och jag inte gjort så mycket idag. Hon har varit rätt gnällig från det att jag hämtade henne på dagis, och som alla vet är mitt humör inte det bästa alltid, vilket resulterat i två tjurhuvuden i stort sett hela dagen. Synd när det blir sådär, jag förstår inte varför. Kvällen var däremot mysig, vi tittade på "tubbies" och åt choklad från kalendern. Det gillar Enya! ;)
 
Imorgon är det dags för dagis igen och på förmiddagen/eftermiddagen kanske min mamma kommer en sväng, får se. Hon kommer bestämt på onsdag i alla fall och stannar till fredag. Så det blir fullt hus tills dess kan man säga, 4 pers, men det ska bli kul! Tycker om min mamma och kul för Enya att träffa mormor lite nu innan jul!

Nej, nu är det dags för piller..




Och förresten, Zandra om du läser detta så har jag mailat svar till dig.
Vet inte om du fått det?

Mycket att göra

Nu när jag hittat mina nyckar ska jag faktiskt ta det lite lugnt. Tänkte börja på min inköpslista jag ska ha med mig till Ullared på måndag, det är ju en del som ska shoppas ;)
Och så ska jag försöka mig på att göra julkort på Enya i år igen, får se om jag blir nöjd. Är ju alldeles för petig ibland för mitt eget bästa, men det måste ju såklart vara fint om jag ska skicka iväg det :)

Annars ska jag ta mig ett bad om jag hinner innan Enya ska hämtas från dagis, om inte så blir det en snabbdusch. Tvätta och diska vore bra om jag hann med dessförinnan också, men det är ju inte lika kul så det avstår jag nog ifrån en stund till...  ;)

Men innan jag går bjuder jag på en av världens bästa låtar, enjoy! :)





Saknar dig babe!

Sakletardag

Mmm, så ligger det till. Dagen ska spenderas till att leta, leta och åter leta. Efter vadå undrar ni kanske? Jo, mina nycklar! Har verkligen ingen aning om var de har tagit vägen, och eftersom jag inte använt dem på typ 1 vecka så kommer jag heller inte ihåg när senast var.. Så går det när det alltid är någon hemma ;)

Förhoppningsvis har Enya lekt med dem och lagt dem på något smart ställe, annars har jag väl helt enkelt tappat dem. Det vore inte direkt bra, nyckeln till pappa sitter ju också i nyckelknippan, samt tvättlåsnycklarna. Illa!

Dags att börja leta tror jag, hoppas verkligen jag hittar dem!


UPPDATERING

Letade igenom hela lägenheten, precis överallt. Lyfte till och med på dynor, tittade i alla skåp och lådor, gick igenom väskor och ytterkläder. Inga nycklar någonstans!
Men, så kom jag på kassen med gosedjur jag skulle gå ner med till källaren, den som stått i hallen ett tag men som nu står i Enyas rum. Plockade ur alla djur och vips så såg jag mina nycklar! :) Sa ju att hon lagt dem på ett smart ställe.. 

Busfabriken

Shit pommes frites vad sällan jag uppdaterar bloggen nu för tiden! Men det beror ju på att jag har min älskling här nästan varje dag och då prioriteras andra saker förstår ni ;)
Nu har han däremot åkt hem och skrutt sover, så nu har jag äntligen lite tid över!

Idag har vi haft Enya hela dagen och vi har haft en riktigt bra dag! Först åt vi mysig frukost tillsammans alla tre och tände andra ljuset i ljusstaken. Sen kollade vi lite på tv och jag, Enya och Jenny gick en promenad strax innan lunch. Stannade till vid en lekpark gjorde vi också så Enya fick åka lite kana och gunga, det uppskattades massor!

Efter Enyas middagslur och lite mys med älsklingen så tog vi tillsammans med Jenny bilen in till Donken, och sen vidare till Busfabriken. Första gången för mig och Jenny där inne, andra gången för Enya om jag inte har helt fel.

Fanns ju en massa roliga saker för barnen, synd bara att Enya fortfarande är lite liten. Hon uppskattar ju inte direkt allt, även om mycket var himla intressant och roligt :) Allra, allra roligast för Enya var att åka i de stora rutschkanorna, det måste jag ärligt erkänna att jag också tyckte, även fast jag var livrädd första gången :P Sen gjorde vi en massa annat skoj också, låter bilderna tala för sig själva! :) 


lite hjälp över hängbron så man inte trillar i hålen


klättrar med mamma


bus med jenny


ibland blir det inte som man tänkt sig :P


min familj ♥


styrketräning med liten skrutt


bus i bollhavet


fick han ingen mat, tro?


hoppa, hoppa, hoppa.. tjooo!


åka cykel var skoj!


trampbilarna var pricket över i:et


ibland har man sina blonda moments,
fattade inte riktigt att det fanns en sadel att sitta på :P



Summan av kardemumman; jag och Jenny hade roligast :P

Typiskt

Fasen säger jag bara, ska jag aldrig bli bra igen? Nej då, riktigt så farligt är det såklart inte men det är så trist att inte må bra! Var som sagt på vårdcentralen och där togs ett halsprov som ska skickas till labbet, svar kommer jag få senare. Men sålänge sattes jag på penicillinkur igen ifall jag fortfarande har halsfluss, för rött och irriterat var det i halsen fortfarande så nåt skit är det ju tyvärr..

Så i ytterligare 10 dagar kommer jag äta tabletter men den här gången får jag i alla fall äta mat ihop med dem, det är skönt! Och sen får Enya vara hemma från dagis hela veckan, mest för att jag inte vill riskera att hon tar med sig min smitta till dagis och vi får om allt igen.. Det vill vi ju inte :)


Och vet ni vad? Imorgon kommer babe till oss igen, ska bli såå mys! Längtar ju som en tok ;) Då ska vi ta igen allt vi missat sen i söndags, och det är inte lite det, hihi ;)




Förresten, Enya och jag kollade på julkalendern men varken hon eller jag tyckte den var så mycket att ha. Enya var mest intresserad av chokladkalendern och busungen försökte även proppa i sig min chokladbit men hon lyckades inte ;)
Imorgon gör vi däremot ett nytt försök, får se om hon dissar tv:n då med och bara vill äta godiset :)

En snabbis

Tittar bara in en snabbis nu innan det blir duschen. Ska vara på vårdcentralen kl 15.15 och ta halsprov, hoppas verkligen jag inte fått om halsflussen - håll tummarna!

Enya kommer hem tidigare än bestämt idag, men det gör ingenting. Då ska vi mysa och ikväll ska vi titta på julkalendern och äta choklad. Ska nämligen köpa oss varsin chokladkalender, så är det när man är fattig och inte kan ge henne någon julklappskalender :P Är emot godis till henne annars men nu såhär i juletider kan det väl gå för sig ;)

Neej, duschen var det!

RSS 2.0