Herre min gud vad det är varmt!

Ja fy sjutton vad det är varmt idag, det är så vi smälter bort Enya och jag ;) Men jag klagar inte, jag älskar värmen! Vi har både igår och idag tillbringat dagen vid badet i Ljung, men idag alldeles själva. (Igår var vi hela familjen)

Vi tog cykeln bort vid 11 idag och kom hem strax innan 14. Jag insåg rätt snart att jag hade gett mig in på något dumt när vi var på väg, men när vi väl kom dit så kändes det rätt bra! Vi hade bara lite mellis med oss, så det blev att äta mat när vi kom hem. Enya badade inte alls mycket, satt mest vid kanten och grävde med sin spade och hink. Igår vågade hon sig faktiskt i så hon stod och hade vatten upp till hakan, och så hoppade hon från bryggan.

Idag var det lite kallare i vattnet eftersom vi var där mycket tidigare än igår (då var vi på eftermiddagen) och inte ens jag tog ett dopp idag. Blötte mig bara upp till stjärten ungefär, det räckte! Men vi hade en trevlig stund där tillsammans idag ändå, Enya och jag :)

Hade tyvärr ingen kamera med mig idag, så bilderna är från igår.. Men det går ju lika bra :)



Sen vi kom hem har jag tvättat lite, den andra maskinen är på G just nu. Enya har varit själv ute (gud så skönt att kunna släppa ut henne själv äntligen) och när jag gick ut för en stund sen fick jag mig ett gott skratt. Igår tömde vi poolen, för att kunna fylla på den med nytt vatten idag, och Fredrik ställde upp den mot buskarna. När vi kom hem hade den lagt sig ner igen, och tydligen hade det funnits lite vatten kvar i hinken som också stod ute.

Enya hade hällt i vattnet i poolen, hällt i en massa sand och satt och geggade omkring det. Hon hade jättemysigt där i! Jag kunde såklart inte göra annat än skratta, och sen gick jag in för att hämta kameran. Att Enya smutsar ner sig självmant måste man ta kort på, det händer ju inte alltför ofta ;) När hon hade kladdat klart klagade hon på att hon hade sand innanför blöjan, så då fick det bli en avsköljning i duschen och sen på med ny blöja.

 

Nu sitter hon i soffan och tittar på Pippi. Hon har giraffen i knäet och vill nog helst sova en stund, men det är lite sent nu så hon får klara sig till kvällen. Istället för nappen som hon tjatade om fick hon 4 vindruvor och nu kommer hon säkert inte ens ihåg att hon ville ha napp. Ibland får man vara lite klurig sådär :)

Nej, nu är det dags att hänga tvätt nr 2. Sen ska jag skära kyckling och bara lata mig lite. Imorgon åker vi förresten på semester, men mer om det i ett annat inlägg..

Jag vet att ni läser..

men var är alla kommentarer? Förr var ni bra på att kommentera, nu får jag inte en enda.. trist!


Nu ska jag in i duschen, måste raka benen!
Hejs!

Vilken underbar helg!

Varmt och skönt väder har det varit hela helgen och som ni förstår har inte mycket tid tillbringats vid datorn. Vi har varit ute i stort sett hela dagarna, därav bloggtorkan.

I helgen har det blivit mycket sol och bad. Vi har köpt en ny pool som praktiskt taget tar upp hela vår lilla gräsmatta, men vad gör det när det är dagar som dessa? Om man inte har ork att åka iväg är det bara att slänga sig i poolen och svalka sig. Vi har också hunnit med ett kalas. Ankan fyllde nämligen 40 i lördags så hela familjen var där ett tag, men framåt kl 20 var det dags att gå hem och lägga Enya, som var sååå övertrött eftersom vi skippat middagsluren.

Igår var vi en sväng till Sandvik. Var inte alls mycket folk när vi kom dit utan de flesta kom efter lunch. Enya var inte så mycket för att bada men hon grävde lite vid kanten och blötte fötterna i alla fall. Det var riktigt kallt i vattnet men alla tre tog faktiskt ett dopp, även jag! Större badkruka går knappt hitta, hehe..

Idag är Enya på dagis, Fredrik jobbar och jag sitter faktiskt inne. Varmaste dagen hittills och ska man vara ute och steka så är jag hellre vid en strand där det fläktar lite, än här på baksidan där luften står still. Vi får se vad vi hittar på idag, men något skoj blir det säkert! Alldeles för fint att sitta inne, och eftersom älsklingen slutar tidigt får vi många timmar tillsammans. Kanske åker vi ner till Berg en sväng? Ja, vi får se..


poolen, skönt att alla vi tre får plats :)


ankan med sina presenter :)


lollo + vi tre.. jag i min nya klänning som förövrigt inte syns så bra..


ankans skylt :)


älsklingarna vid strandkanten


hehe, ja.. denna bjuder jag på.. ;)


sötungen!



Idag är det fredag..

..och det betyder att min älskade skrutt kommer hem till oss igen. Vad jag har längtat!



Älsklingen slutar tidigt idag och efter det ska vi åka till City Gross och storhandla. Sen på vägen hem hämtar vi upp Enya och då ska vi hem och bada tror jag. Vi ska köpa en ny pool till henne, en lite större än vi hade förra året. Tyvärr har vi så liten tomt så det blir ingen megapool ändå, men något mellanting så även vi kanske får plats att svalka fötterna.

Innan vi åker ska jag tvätta och diska. Ska även försöka hinna med lite sol också, det är skönt. Är nog bäst jag sätter fart nu om jag ska hinna!

Hoppas ni får en trevlig fredag!
Hejs!


 

"King of pop" har lämnat oss



En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal.


- Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen.

SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid).

- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.


"Heroiska insatser"

När Jackson kom fram till sjukhuset klockan 13.14 låg han i djup koma.

Michaels bror Jermaine Jackson säger att sjukvårdspersonalen gjort heroiska insatser för att rädda hans bror.

- Han personliga läkare, som var med honom (i hemmet), försökte återuppliva min bror, liksom ambulanspersonalen, sade Jermaine vid en presskonferens från sjukhuset några timmar efter att brodern avlidit.

- Ett team med väldigt rutinerade läkare, inklusive akutläkare och kardiologer, försökte återuppliva honom i över en timme - men de lyckades inte.

Jackson dödförklarades 14.26 lokal tid. Kroppen fördes sedan i helikopter till USC Medical Center för obduktion.


Vill du läsa mer kan du göra det här 
(Aftonbladet)

Just nu

Det blev tyvärr ingen lång stund med Ankan idag. Efter att vi satt oss på en brygga och lagt ut filtar, börjat sola lite och ätit en jordgubbe så fick jag supermegaont i magen. Jag var tvungen att bege mig hemåt och det var lite synd, jag som tycker det är så mysigt att sitta sådär vid kanalen och bara mysa!

Det som var bra när jag kom hem var att älsklingen var hemma. Så nu har det blivit lite gos i soffan ett par timmar, eller mest skratt om jag ska vara ärlig. Han har sån fruktansvärt dålig humor ibland, men det är bara bra, för det har jag också. Vi är som ler och långhalm :)

Just nu sitter älsklingen ute och sköter grillen. Det blir grillad kyckling med grillchips/pommes och tzatziki. Mums! Efter maten ska vi kolla på en film vi hyrt, Pojken i randig pyjamas, hoppas den är så bra som jag förväntar mig..



Stackars lilla lamm

Nu är jag hemma. Blev en lång väntan på AF då kvinnan jag skulle träffa missde mig totalt. Men efter en timmas väntan så ordnade det upp sig. Och nu är jag alltså hemma! Skönt.

I förrgår tog Ankan och jag cyklarna utmed kanalen. Vi åkte kanske 15 minuters cykelväg ifrån mig och satte oss på en mysig plats och snackade lite skit i ett par timmar. Jättetrevligt! Solen stekte och det åkte förbi massa bådar som hälsade glatt. Var tydligen även en fårhage på andra sidan, för helt plötsligt står där ett får vid kanten och låter (råmar?). Mysigt va?!






Igår när älsklingen hade kommit hem så gick vi till affären och köpte kött som vi sedan skulle grilla. När det var klart packade vi en filt, tallrikar, bestick och dricka + mat och begav oss till samma ställe där Ankan och jag var. Nu var det lite senare på kvällen och det blåste litegrann, men skönt ändå. Himla mysigt att sitta där tillsammans med älsklingen i solen och bara vara. Kan inte bli bättre än så!



Fåren dök upp även igår, och var såklart lika söta! Däremot var de lite mer ilskna mot varandra där vid kanten när de hittade något att äta, så jag var rädd att någon av dem skulle åka i kanalen.. Och efter en stund, ja vad händer inte då? Vi hör ett jätteplums och där nere i vattnet ligger ett litet lamm och har panik. Jag får också panik, jag klarar verkligen inte av sånt där! Fredrik och jag börjar dividera om hur vi ska göra, om vi måste försöka hjälpa den upp på något sätt, alternativt hoppa i själva eftersom den skulle upp på andra sidan.

Jag tyckte så synd om den lilla hela tiden och var ärligt talat påväg att hoppa i själv, fast jag är helt livrädd för vatten sådär. Efter kanske 10 minuter (kändes iaf som det) och otaliga försök av den lilla att ta sig upp på land så övervägde vi att ringa polisen, men då började lammet simma lite mer åt ena sidan och hittade till slut ett ställe att ta sig upp på!
Phu, vilken tur! Jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden och jag tänkte hela kvällen på den lilla stackaren. Tänk om han hade drunknat? Usch, vad dåligt jag hade mått då.. Men, slutet gott - allting gott som de brukar säga.

Nu ska jag ge mig iväg med Ankan igen. Får se om det blir till samma ställe eller om vi hittar något nytt guldkorn..

Hej!

En snabbis

Tittar bara in en snabbis, för om en halvtimma ska jag åka till Arbetsförmedlingen och innan dess ska jag skriva ut ett papper och fylla i, samt äta frukost och göra mig iordning. Men det hinner jag!

När jag kommer hem ska jag givetvis uppdatera om både cykelturen med Ankan, och om gårdagen. Men det kommer senare som sagt. Hoppas ni får en kanondag i solen!

Hejs!

Burn, burn, burn

Det är inte klokt vad det ska ta tid att göra fint här hemma. Men i och för sig är det väl så att mycket smuts tar längre tid att få bort? Ja, riktigt hemskt såg det ut innan men nu skiner det!  Så jävla skönt att ha det gjort!

Nu är det dags för mig att få lite sol. Tänkte lägga mig en stund på baksidan och sola ryggen/baksida ben. Framsidan brände jag igår så det är bäst jag aktar mig. Fick precis skäll av mamma pga att jag inte använder solskydd, borde kanske köpa så jag slipper bränna mig och få cancer? Japp, det ska jag nog göra, men det får bli en annan dag tror jag, nu ska jag ut!



Dagen D

Åh, jag vill ut i solen och bara njuta nu!
Men, det går inte. Idag har jag nämligen en dag inomhus för att göra lite vettiga saker. Kul är det inte, men välbehövligt. Dessutom brände jag benen lite igår så det kan vara bra att inte steka hela dagen idag också ;)

Igår tog jag och Ankan en sväng med cykeln. Vi satte oss vid kanalen en bit från oss och pratade skit i solskenet. Jättetrevligt var det!
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, så bilder från gårdagen kommer senare..

Hejs!

Nytt i garderoben hos både liten och stor

Istället för solning igår så tog vi en sväng in till stan och träffade svärmor. Hon ville ge mig och Enya varsina försenade födelsepresenter som vi fick vara med och välja ut. Vi gick några rundor och tittade på kläder till skrutt men kunde inte riktigt bestämma oss, så under tiden gick vi till Gina Tricot och kollade ut något fint till mig.

Det är väl alltid sådär typiskt att man aldrig ska hitta något som sitter fint när man väl får handla? Men efter mycket letande kom jag i alla fall hem med två fina plagg och på Lindex fanns en söt klänning till Enya. Jag blev jättenöjd! Tack svärmor och Anna! :)


jag hoppas ni kan gissa vilken som inte är min ;)


Efter stan åkte vi hem till svärmor på mat, kyckling och ris, vilket var jättegott! Tyvärr kunde vi inte stanna så länge för jag ville hem och titta in premiären av Lotta på Liseberg. Det var en mysig allsång men dessvärre hade jag sån huvudvärk så jag däckade i soffan rätt snart och det slutade med att älsklingen sa åt mig att lägga mig i sängen istället.

Idag känns huvudet bättre, och även mina blåsor ser bättre ut! Jag har skrubbat med min svamp och imorse vågade jag mig även på att raka benen. Skrubbade även benen efteråt ifall jag fått något litet skärsår, så nu kan jag äntligen visa mig ute i shorts :)
Hade fått för mig att jag hade tid hos Af idag, men när jag praktiskt taget var klar imorse så kollade jag en extra gång och insåg att det är på torsdag jag ska dit.. haha klant. Men inte gör väl det något, nu är jag redo för en dag i solen, är det någon som vill tillbringa den med mig är det bara att slå en pling!

Svampjävlar

Jag fick ingen penicillin, för blåsorna hade inte blivit svinkoppor än (när går de över från blåsa till koppa?)
så jag fick bara några svampar jag skulle gnugga händerna med. Visserligen snällt av henne att jag fick dem, för på apoteket var de tydligen svindyra. Räckte gott och väl att behöva betala 100 kr för besöket tyckte jag.

Förhoppningsvis är blåsorna borta om 3 dagar, om inte så ska jag höra av mig igen. Men nu har jag gnuggat med en sån svamp, och smörjt på bakteriedödande salva. Försvinn nu era jäkla blåsor, så jag kan få raka benen och sola!
Blir så less på att det alltid ska vara något sjukt i våran familj :(

Speciellt en dag som denna. Sommarväder, älsklingen slutar tidigt och så är allt bara skit. Får inte ens ta på honom. Stackars stackars mig..

Åhh, typiskt!

Idag är det världens finaste väder ute, och jag har troligtvis svinkoppor :(
Blåsor på hela händerna, som antagligen smittar snabbare än vinden, och därför vågar jag inte raka benen ifall jag skulle få fler. Så i 20 graders värme i skuggan får det bli långbyxor idag, vad kul!

Hur som helst har jag ringt vc och väntar på att de ska ringa upp. Jag vill mer än gärna komma dit och få penicillin, jag vill inte ha det här! Har just nu 5 st plåster på händerna för att jag ska försöka smitta så lite som möjligt, och det är inte så kul att behöva gå ut såhär.. men utan plåstren ser det ut som jag har pesten typ.

I väntan på samtalet ska jag faktiskt vara lite duktig. Inte vika tvätten som skulle behövas, utan det får älsklingen göra sen när han är hemma. (smittar ju även via tyger osv) men jag ska diska lite och gå ut med soporna. Men först ska jag äta frukost, det kurrar i magen..

Hörs sen, hejs!

Nu är jag klar

Japp, hela dagen tog det typ, men nu är jag äntligen klar :) Vad tycker ni??

Kommer uppdatera mer imorgon, för nu ska jag mysa med älsklingen..
Titta på en film och gosa under en filt. Vi har varit tillsammans i 8 månader idag förresten,
myyyyys :) ♥

Tillfälligt

som ni ser håller jag för fullt på att ändra om min blogg.. kom tillbaka senare ikväll om ni vill se det nya, eller kanske till och med imorgon om jag inte hinner klart idag..

tills dess.. ciao!

Enyas tandtroll

Just nu väntar Enya och jag på att morfar ska komma hit. Han ska laga våra persienner som fastnat på halva fönstret. Snyggt värre. Men skönt när det blir fixat, så vi kan få in lite ljus igen.

I övrigt så är Enya sjuk, igen. Denna gången är det troligtvis en reaktion på sprutan hon fick för 1 ½ vecka sedan, med feber och utslag på kroppen. Fredrik är iväg och spelar fotboll med handikappade hela dagen så vi får klara oss själva ;) Det funkar såklart finfint men Enya är inte på sitt bästa humör tyvärr, fast det är hon visserligen aldrig när hon är sjuk.

Har inte nämnt det tidigare men något som Enya verkligen inte tycker om är när man blöter hennes hår och när hon borstar tänderna. Så fort vi sätter på duschen så gallskriker hon, ända till hon är klar och har fått på sig kläderna typ. Vi vet inte alls varför hon blir såhär, men jobbigt är det! Nu börjar det gå lite bättre däremot, när vi lugnt och försiktigt pratar igenom stegen med henne (nu kommer det vatten på ryggen, nu kommer det vatten i nacken osv..) fast visst skriker hon som sjutton ändå när hon får lite vatten i ansiktet, men hoppas det bara går åt rätt håll!

När vi sen ska borsta tänderna brukar det bli tvärstopp. Hon vill självklart borsta själv men jag anser inte att det räcker, utan jag vill även ta ett par varv där inne i munnen. Oftast blir det tyvärr så att vi tvingar oss in och gången efter blir det nästan ännu värre. Igår gjorde vi som så att vi började prata om tandtrollen vid frukosten och resten av dagen pratade hon inte om något annat. Det var nog lite läskigt för någon middag kunde hon inte sova, hon låg mest och pratade om trollen inne i sitt rum ;)

Vi förklarade självklart att trollen inte var farliga men sa ändå vad de gjorde med tänderna, att man får hål och får gå till tandläkaren för att laga. På kvällen gick det sådär, men imorse gick det över förväntan. Vi pratade om trollen redan under frukosten så hon skulle förstå vad vi skulle göra, och så gjorde vi en liten lek över det hela. Vi letade tandtroll i varandras munnar och fick borsta bort dem, och Enya var faktiskt riktigt duktig! Jag fick borsta mina ordentligt för Enya såg tandtroll hela tiden i min mun, men det var bara kul att hon blev involverad i att titta efter troll ;)
Men nu är vi rena och fina i munnen och samma visa sker ikväll. Hoppas det går lika bra!



skrutt badar, det älskar hon.. allra helst att ligga på magen sådär och "simma" :)

Snart dags att gå..

Skitväder idag igen, kul!

Snart ska jag hämta skrutt på dagis, det är betydligt mycket roligare! Längtar som en tok efter henne. Hoppas hon är på bra humör också, för är hon det så ser resten av dagen rätt ljus ut :)
Vi stannar nog inne idag. Jag har lite att ta hand om här hemma men när det är klart ska jag ägna all tid till skrutt. Funderar på om vi ska titta på en film tillsammans, eller om vi ska rita lite, eller leka med leran? Får se vad hon är sugen på.

Nu ska jag göra mig iordning, sen packa en påse med regnkläder samt stövlar, sen är det dags att gå iväg. Uppdaterar säkert senare, när båda mina älsklingar är hemma.


Ikväll är det förresten final i Talang 2009, vem vill du ska vinna?

Vardagstjafs

Det är mörkt här i vardagsrummet. Jag tycker inte om mörker. Jag vill ha ljust och jag vill att solen ska skina! Inte ska man väl behöva tända lampan såhär mitt i juni? Verkligen inte.. Så jag sitter gott här i mörkret ett tag till, för tända lampor på dagen tycker jag ännu sämre om.

Men på tal om något annat. Låten nedan har gått på repeat här hemma från kl 9 imorse ungefär, men snart tröttnar jag nog. Lyssnar på lite annat just för tillfället, men när jag ska åka buss om 40 min kommer jag nog höra den i lurarna både en och två gånger, för den är så bra! :)
Jag ska ta bussen till stan, måste lämna in papper på Arbetsförmedlingen så jag får mina pengar i tid. Det är viktigt. Efter jag har varit där ska jag gå till apoteket och inhandla lite piller, vitaminer. Jag äter så dåligt med grönsaker och sådär, och var längesen mina piller tog slut, så det är bäst att skaffa nya.
Fredrik hämtar upp mig i stan efter jobbet och därefter ska vi hem och inte göra nåt vad jag vet :) Eller jo, jag ska tvätta, det är dagens stora händelse.

Imorgon kommer skrutt hem och jag längtar! Äntligen lite vettigt att göra på dagarna istället för att sitta vid datorn hela tiden. Älsklingen ska gå på studenten imorgon men jag och Enya stannar nog hemma. Beror lite på när det är..
Annars hoppas vi på fint väder så vi kan vara ute och leka. Se på båtar, mata änder och göra kakor i sandlådan :)
Det är synd att vi inte känner någon med barn som bor här i närheten, som vi kunde leka med. Det vore toppen för Enya. Felicia träffar vi ju ibland men tyvärr inte jätteofta, och Wille träffar vi ännu sämre. Det är trist. Jag kan tänka mig att Enya tröttnar på bara mig ibland, och en tråkig morsa vill man ju inte vara ;)

Åh, jag skulle kunna trolla. Då skulle jag trolla fram lite vänner till henne här på gården. Och så en ny bil till oss. *Hokus Pokus Filiokus!* Nähä, ingenting hände. Fan.

Årets sommarplåga!



Den är ju helt underbart skön och jag förutspår att det kommer bli årets sommarplåga! Vad tror du?

Till de män som gjort sin kvinna illa




Vilken tur att vi har drömmar!

Idag är en sån där dag man bara vill ligga under en filt i soffan, titta på en bra film och äta gott. Helst tillsammans med en god vän, sina barn eller sin älskade. Idag är också en sån dag man bara vill ge sig ut på stan för att shoppa. Spendera en massa pengar på fina plagg, lite smycken, några par skor och äta en god lunch på en trevlig restaurang.

Jag skulle gärna göra båda dessa alternativ just idag, men kan inte. Min älskade är inte hemma, inte mitt barn heller och vännerna jobbar. Skatteåterbäringen har lyckligtvis kommit men tyvärr får de pengarna inte gå till roliga saker den här gången, utan mer välbehövliga.
Men - jag ska inte klaga! Även om jag har god lust med mycket så får jag inte alltid som jag vill. Sånt är nyttigt också. Man måste få längta lite, då blir det roligare när man väl får det man vill ha. Inte sant?



villa, ny kamera, en massa pengar, att vi ska bli 4 i familjen och resa är bara några av mina drömmar.. är det inte härligt att få drömma lite?

Mitt snyggo

Det var alldeles för längesen jag skrev om min älskling, enligt honom själv. Varje gång jag skriver att jag älskar honom, saknar honom eller något liknande så får han en enorm ego-boost. Allra bäst är det när jag tillsammans med fina ord även lägger in en fin bild på honom, då njuter han lite extra. Den här texten är enbart till dig älskling, hoppas du blir nöjd nu ;)

"I love how your eyes close whenever you kiss me
And when I'm away from you I love how you miss me
I love the way you always treat me tenderly
But darlin' most of all, I love how you love me

I love how your heart beats whenever I hold you
I love how you think of me without being told to
I love the way your touch is always heavenly
But darlin' most of all, I love how you love me"


Längtar till du kommer hem ikväll babe. Du är bäst!



Förövrigt tog jag mig ett långt bad nyss, nu väntar jag bara på att håret ska torka en aning, sen ska jag ge mig ut på promenad. Blir en sväng runt kanalen skulle jag tro. Behöver verkligen komma ut lite, har faktiskt inte varit ute sen i förrgår. Det är så jag skäms..

Hoppas också på att Lollo hör av sig sen, så kanske vi kan umgås lite idag. Var längesen nu. Sen är det ju så förbaskat tråkigt att sitta själv hela dagarna, speciellt en dag som denna då älsklingen inte är hemma förrän till kl 21.
Hoppas, hoppas.

Ja, vad säger man?

Idag innan maten gjorde jag en kladdkaka, KLADDKAKA, förstår ni? Bara sådär också. Gott till efterrätt, och lika bra att passa på när skrutt inte är hemma :)

Igår fixade jag även kycklinggryta och gjorde kliniskt rent på diskbänken flera gånger om. Till och med idag har jag diskat!
Jag förstår inte.. Har jag gått och blivit huslig?

Elias dop

Igår var det som sagt dop och med oss åkte mamma. Enya hade vi lånat över dagen bara, för hon är ju hos hennes pappa den här veckan.

När vi kom fram var det en stund kvar till det skulle börja så istället för att vänta vid kyrkan åkte vi till skolan så Enya fick leka av sig lite innan det var dags. Hon gungade och gick lite balansgång och fick sand i sina fina silverskor. Vi passade även på att ta "familjefoto" när vi hade mamma som fotograf, men bilderna blev väl sådär. Antingen gjorde någon en konstig min eller så var bilden suddig, men nedan får ni se den bästa bilden.

I kyrkan gick det relativt fort tyckte jag. Vi fotograferade lite och filmade nästan hela ceremonin. Enya satt i mormors knä hela tiden och skötte sig alldeles utmärkt. Efteråt var det fika i församlingshemmet, det var nog det bästa. Enya fick äta kakor, dricka saft och äta glass, vilket hon normalt sätt inte gör hos oss. Alldeles onödigt med en massa godsaker tycker vi, dessutom blir det mer speciellt när man åker bort på kalas!
Hon klappade även på kusin Elias när han satt hos Fredrik och så lekte hon lite med Molly, dotter till en gammal vän till mig. De var gulliga tillsammans och Fredrik tyckte de till och med var lika varandra. Ja, vad tycker ni? Bild finns längst ned..

Presentöppning hade de tyvärr inte, men presentbordet var överfullt så de borde fått många fina saker. Vi gav i alla fall en sagobok och bestick med Spöket Laban. Hoppas det blev bra! Fick under fikat också reda på att min bror och Linda förlovat sig, så grattis till er! Tog 7 år, men bättre sent än aldrig ;)

Vi åkte hemåt och lämnade av Enya hos hennes pappa. Sen när vi var hemma så sa vi hejdå till min mamma som åkte vidare, och Fredrik och jag gick för att rösta. På kvällen kollade vi på film och hade det mysigt i soffan..












Det kommer..

Lite dålig uppdatering måste jag erkänna, men igår var vi på dop så bilder och text kommer lite senare.. Hoppas ni har en bra dag!

Blä!

Ingen bra dag idag!

Jag har sån tur!

Jag har världens underbaraste unge och världens underbaraste sambo. Är sååå mysigt att älsklingen är hemma igen, han får aldrig mer åka iväg! Inte utan mig ;)

I svåra lägen får man sig faktiskt en tankeställare. Andra har det så mycket värre än jag, men ändå klagar jag. Ska försöka sluta klaga och istället uppskatta det jag har! Då tror jag att jag får ett roligare liv dessutom! Tack älskling för att du finns här för mig i vått och torrt, vad skulle jag göra utan dig?

Sänder även en tanke till Fanny, som säkerligen har ett helvete just nu. Men du verkar riktigt stark tjejen, så jag är helt hundra på att du klarar dig igenom det galant! Det är som du själv skriver - hans förlust, inte din! Jag tänker på dig ska du veta, även om vi inte direkt känner varandra så berör du mig. Väldigt mycket dessutom. Du har en fin son och en kommande prinsessa, ta hand om er och försök se det ljusa i tillvaron även om det är svårt..

Tänker även på min fina vän Lollo, som också genomgår ett helvete just nu. Vi håller tummarna för att allt ska lösa sig till det bästa, det vet du! Finns alltid här för dig..