Lägga ner?

Jag får liksom aldrig arslet ur när det kommer till bloggen. Visst, jag älskar att blogga men det är inte prio ett just nu. Förståeligt såklart när man har en liten hemma, men så läser jag andras bloggar och dom hinner både med småbarn, jobb OCH en blogg. Så varför kan inte jag få det att gå ihop?

Jag skriver såklart mest för min egen skull, det är lite av min dagbok det här. Jag VILL ju skriva, men så går det två veckor mellan inläggen och inspirationen/motivationen försvinner längre och längre bort. Trist, men så är det. Men å andra sidan så skriver jag även för mina läsare, och eftersom mina inlägg blir färre så blir mina läsare även det. Jag vet att det finns några trogna läsare men ni är rätt få kan jag medge.

Har ni några tips på vad jag kan skriva om? Något ni vill veta?
Funderar starkt på att lägga ner det här, för finns det ens någon som vill att bloggen ska finnas kvar?

Skriv ett ord isåfall så jag vet.. ♥

Världens bästa Roxette!

I lördags var älsklingen och jag iväg på det som jag längtat efter som en tok, Roxette live i Halmstad!

Vi släppte av lilleman hos farmor runt kl 10 och sen begav vi oss iväg, jag var riktigt förväntansfull och lite nervös för att vara ärlig. Resan gick bra och vi kom fram strax efter kl 13. Vi åkte till stället direkt och parkerade bilen för att ha koll på var det låg, och det var inte alls långt ifrån centrum. Skönt!

Knappt en bil på parkeringen och nästan inget folk i kö heller när vi gick förbi insläppet. Bara de allra största fansen som kommit från andra länder typ ;) Så vi kände oss inte alls stressade utan gick till centrum för att äta, men det var rätt mycket folk på varenda restaurang och kräsen som jag är så slutade med att vi tog några varmkorvar. De äckligaste jag någonsin ätit dessutom. Blä!

Illamående gick vi tillbaka till bilen och hämtade våra grejer. Det var klibbigt väder, mulet men solen tittade fram då och då, så vi struntade i regnkläderna och tog bara med oss varsin luvtröja.
Vi satte oss i kön vid kl 15 och det var sjukt varmt men rätt trevligt ändå. Det kom fler och fler människor men inte så många som jag hade räknat med. (Kanske är det att Roxette inte drar så jättemånga fjortisar?)

Vid 16.30 fick vi nog av allt folk som trängde sig och ställde sig långt fram i vårt led (vi satt på rad på trottoaren, andra kom och satte sig mitt i gatan fast flera meter framför) så då tog vi våra grejer och gjorde samma sak. Resten av alla människor hakade på och helt plötsligt stod vi där som packade sillar utan någon möjlighet att sätta oss ned. Dumt kanske, men det var ju bara en halvtimma kvar till insläpp. Trodde vi.

När vi väl stod där, vad händer inte då? Jo, himlen blir mörkare och mörkare och till slut börjar det regna. Inte så mycket, men tillräckligt för att ta på sig tröjan, mest för att skydda kläderna under ifall man skulle vilja ta av sig igen. Vakterna uppmanade folket gång på gång om att ta flera steg bakåt, annars skulle vi inte få komma in, så insläppet dröjde en stund, vilket var surt eftersom regnet hela tiden ökade.
Till slut släppte de i alla fall in och folket i vår kö var faktiskt väldigt lugna vilket var skönt. Det värsta jag vet är trängsel vid konserter, var nära på att klämmas när jag var yngre, men den här gången kunde jag ta det lugnt.

Det var flera kontroller innan man kunde börja springa och ta plats, och vi hade egentligen inte räknat med att springa, men eftersom alla andra gjorde det så gjorde vi det också. Älsklingen blev imponerad över att jag var först av oss framme vid scen, men man har ju varit med förr ;)
Vi hade bestämt att ställa oss på högra sidan, mest för att det var åt det hållet bajamajorna var, men så var det även minst folk där så där fick det bli. Vi kom på 4:e raden typ och jag var väldigt nöjd med platsen!

Det första jag gjorde när älsklingen kommit dit var att springa och titta om det såldes några regnponchos, men det gjorde det tyvärr inte, så vi fick stå där blöta och ångra vårt val av att inte ta med regnkläderna. Surt, men rätt åt oss ;)

Tyvärr regnade det i stort sett hela tiden från kl 17-21 då Roxette klev på scenen. När de kom så slutade regnet och tur var väl det. Vi ville ju ta bilder!

ÅH! Konserten var helt underbart bra, den kunde verkligen inte bli bättre! Roxette i all ära, men när Gyllene Tider även dök upp på scenen i slutet var lyckan total! Men det allra, allra bästa med konserten var att jag tillbringade den tillsammans med den finaste människan på jorden ♥


Vi tog såklart en hel massa bilder och alla som känner mig vet att jag lider av beslutsångest.. Det resulterade alltså i massamegamånga bilder i det här inlägget, alla lika fina! Bättre för många än för några, resonerar jag :P




Dagens;

Finaste: Älsklingen såklart ;)
Bästa: Per
Sämsta: Vädret
Rörande: Killen bredvid oss som grät
Irriterande: Fulla tjejen bakom oss som startade bråk
Inspiration: Alison som stod bredvid mig, jättefina tatueringar
Bästa låtar: The big L, Dangerous, It must have been love


Dop i Stjärnorp

Lördagen den 7/8 hade vi dop för Elmer i Stjärnorps kyrka. Det blev en fin tillställning med ganska mycket folk, men vi fick plats och det var huvudsaken :)

Tyvärr blev nästan alla våra bilder suddiga, så jag har bara valt att ta med några få. Bara ett från själva dopet, på huvudpersonen såklart, men resten är fotade utomhus eller i församlingshemmet där vi var efteråt och åt mat.

Elmer fick många fina presenter och vi tackar så jättemycket för dessa! Som tack för uppvaktningen bjöd vi på taco och kycklingpaj, broccolipaj till veg, sallad, bröd, korv med bröd samt kaffe och tårta. Maten räckte nästan precis men det var skönt att det gick åt. Alla verkade i alla fall nöjda och glada när de åkte hem och det var vi också!



Presentbordet;

- 4 st böcker
- 2 st Bobbycar
- Klocka
- Zoo leksaker
- Bakset
- 2d kristall med bild+namn
- Lära gå-stol
- Tandskrin
- Fotoram
- Fotoalbum
- 2 leksaksbilar
- Badlakan + handduk med namn
- Kläder
- Presentkort
- Pengar


Sådär ja

Nu har vi äntligen fått igång datorn igen, så nu kan jag pilla ihop några inlägg åt er under dagen.
Just nu sover Elmer så snart kommer det första inlägget om Elmers dop.. Därefter blir det duschen för mig. Bäst att passa på!

Gaaah!

Nu händer det igen, jävla virus!
Datorn är helt körd, återkommer när vi fått ordning på den igen..

Bajs!

Tappat stinget?

Ja, det kan man undra. Sjukt längesen jag uppdaterade här nu i alla fall. Får skärpa mig!
MEN, det har ju varit semester och jag har ju gjort en massa annat än att sitta här, så jag hoppas förståelse finns för de stackarna som faktiskt läser den här bloggen ;)

Imorgon har jag en lugn dag framför mig, då bara Elmer och jag är hemma, så då har jag tänkt plita ner några inlägg till er. Lite nya bilder blir det nog i ett inlägg, sen ett om Elmers dop vi hade förra veckan och sen såklart ett om det jag och älsklingen var iväg på igår..

Så.. ni får allt vänta lite till på intressantare läsning,
men det överlever ni väl?

Vi hörs imorrn!

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Fredriks födelsedag, HURRA, HURRA, HURRA!
Grattis älskling ♥


Älskar dig ♥


RSS 2.0