Älsklingar..



..fy sjutton vad jag saknar er! ♥

1 advent

Kan ni tänka er? Julen är snart här och det innebär att Enya och jag bott själva i 7 månader, tiden går ju helt galet fort!
Det har varit 7 rätt så omtumlande månader här nere i Ljungsbro men äntligen börjar jag känna att livet går åt rätt håll! Ni som känner mig och som följt min blogg ett tag vet vad jag talar om, men som sagt så går det åt rätt håll nu.. Bara ett jobb som fattas, men det kommer nog det med!

För en gångs skull ser jag rätt ljust på framtiden. Framtiden som förhoppningsvis kommer innehålla en massa händelserika saker ihop med mina två älsklingar. Jag mår bra när jag har dem hos mig, även om jag ibland kan bli rätt sur och irriterad, men vem kan inte det? De man älskar mest är också dem man blir irriterad på mest, eller hur?

Allt jag önskar just nu är att få ha Enya och Fredrik vid min sida hela livet ut. Jag känner så fruktansvärt starka känslor för dem båda och är faktiskt helt tom utan dem. Som just nu, här sitter jag sjuk (igen!!) och har varken Enya eller Fredrik här. Känns lite trist att vara ensam men det är sådant man får ta. Enya är också sjuk och hennes pappa är snäll som tar hand om henne nu när jag mår dåligt, och babe är hemma hos sig. Även om vi trivs oerhört bra tillsammans måste man få en paus och göra saker för sig själv. Det är egna liv som gör att det fungerar att ha ett gemensamt liv tillsammans med någon.. tror ni inte?




Neej, för att inte komma ifrån ämnet alldeles för mycket så är det som sagt 1 advent idag. Känns konstigt att det snart är julafton, har faktiskt ingen julkänsla i kroppen alls. Men lite mysigt är det ändå här hemma med ljusstakar och bollar i fönstren och en nystädad lägenhet. Kanske infinner sig julkänslan mer om jag börjar lyssna på julmusik? Annars brukar jag börja lyssna på det redan på sommaren men det har jag inte gjort i år.
Sen ska jag även för första gången på länge baka pepparkakor, lussekatter struntar jag i för dem äter jag ändå inte. Enya och jag kan nog försöka oss på att baka ett pepparkakshus tillsammans, det kan bli spännande! :P

Förhoppningsvis blir det en tripp till Ullared nu i december också för att handla lite julklappar. Smidigt att handla allt på en gång :) Hoppas bara jag kan vara ledig, att jag håller mig frisk och allt går vägen!

Nu ska jag faktiskt lägga upp lite julmusik på listan och lägga mig i soffan. Ska krya på mig så mycket jag kan under täcket, hatar verkligen att vara sjuk!

Och ni.. håll tummarna för mig att jag inte har halsfluss igen..




första ljuset är tänt..

Zandra!

Visst kikar du in här på bloggen ibland? Jenny skvallrade lite ;) Jag vill gärna komma i kontakt med dig i alla fall, så du kan väl höra av dig till min mail om du läser det här?
[email protected]

When a man loves a woman

Nu är "Ensam mamma söker" slut för säsongen och det suger verkligen. Skitbra program! Tycker antagligen det eftersom jag själv var ensam mamma när jag började kolla. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle söka till nästa säsong om jag inte hittat kärleken innan dess? ;)

Nu har jag slagit det ur hågen som ni säkert förstår! Har ju hittat min kärlek, han som gör mitt liv så mycket lättare. Älskar honom massvis och jag frågar mig många gånger vad jag gjort för bra för att ha fått turen att hitta någon som han. Finns verkligen ingen bättre!

Förut idag blev jag tårögd av saker han skrivit om mig. Jag har lite svårt att ta till mig att han faktiskt känner så, men det gör han. Han älskar mig och jag älskar honom. Helt jävla underbart är det :D

Tänkte citera lite från hans blogg här nedan. Hans jättefina ord;

"Alla hennes Neeheeej, Jooohooj, va är däää!!, vet du en sak, kyss mig, får mig alldeles varm. Jag kan ärligt erkänna om det känns så här att vara kär så har jag aldrig vart kär tidigare. För detta är så mycket mer så mycket bättre, roligare, mysigare, snuskigare, än vad jag någonsin anat. Det är nog så här det är att vara KÄR, tack för att du är den du är och för att du älskar mig.

Våran resa har precis börjat, men jag kan lova att den kommer att bli lång. För den här tjejen släpper jag inte av förs locket på min kista ramlat ner."


Är han inte helt underbar?
Tycker faktiskt synd om er tjejer där ute som aldrig kommer få ta del av honom, men han är min och jag vägrar dela med mig! ;)

Fredag i bilder







en fredag i kylan tillsammans med mina älsklingar  ♥

Jag har en snygging..





..och han är min, bara min!





tröjorna på mittenbilderna fick han av mig i present igår, fina va? :)

081119

Idag mår vi sådär, lite bättre mår jag men bara lite. Halsen gör fortfarande ont och jag har haft värk i huvudet hela dagen. Kungen har mått skit ärligt talat, men så är ju han bara inne på sin andra dag också, jag vet ju själv hur jävligt det var dag 2 och 3 - blä! Hade blivit tufft att ta hand om både Enya och Kungen idag så Enyas pappa var snäll och hämtade henne tidigare än planerat. Jättekul för Enya (och hennes pappa såklart) och en lättnad för mig! :)

Dagen spenderades först på BVC med lilla skrutt. Det gick kanon där men sprutan fick hon vänta med eftersom hon äter penicillin. Den ska vi tillbaka och ta i december i stället, så hon hinner bli helt frisk! Hon fick visa att hon kunde bygga torn med klossar, att hon kunde rita och förstå vad sköterskorna sa. 8-10 ord är det "meningen" att man ska kunna säga vid 1 ½ år och Enya gör ju inget annat än pratar. Inte så man förstår visserligen, men fler ord än så kan hon garanterat :)

Innan lunch kom då Enyas pappa och hämtade henne och Kungen och jag spenderade resten av tiden i soffan eller sängen. Finns inte så mycket mer man orkar göra faktiskt, så vi tittade på två avsnitt "Band of brothers" men i övrigt slappade vi mest. Enya kom hem igen vid 19 och var faktiskt jättemysig. Direkt in till "Fivi" (Fredrik)  i soffan och styr och ställer ;) Försökte få till sig en titt på "Tabbi" men det blev ett nej ikväll. Var snart dags för läggdags så hon fick vara utan.

Blev jätteförvånad för kvällsrutinen brukar ibland vara ett helvete men ikväll var hon hur mysig som helst! Borstade tänderna jätteduktigt och var inte sur en enda gång, och efter vällingen var det bums i säng. Somnade som en stock men det är inte så konstigt då hon bara sovit 45 min på eftermiddagen.

Ikväll har jag kollat på "Bonde söker fru" medan jag haft en jättefrusen karl liggandes i knät. Mysigt såklart men man känner sig så hjälplös när någon annan mår dåligt. Vet ju inte riktigt vad man ska göra.
Han piggnade dock på sig lite efter en Ipren tillsammans med lite fotboll på tv:n.. Konstigt va, att lite sport kan få en karl att må bra? :P

Inatt blir det att han tar min säng i alla fall, så jag får äran att ta soffan. Funkar helt okej för mig, värst vore det om Enya skulle vakna, men vi hoppas att hon inte gör det. Kungen behöver sova i en säng nu när han sovit på soffan sen i lördags, han behöver lite vettig sömn vilket jag hoppas han får inatt! Han förtjänar det allra bästa ;)



Ni som har lagt märke till dagens datum har kanske undrat om jag missat Enyas 1½-årsdag? Klart jag inte har :P
Men tyvärr kunde hon inte få någon present av mig då jag inte kunnat ta mig någonstans men en present ska hon självklart få min lilla älskling! Kommer bara lite senare :)



enya på sin dag :)

Jävla dagisbaciller!

Halloj alla!

Jodå, jag lever allt även om det varit riktigt risigt i helgen. Även jag åkte på en släng halsfluss, den värsta sort jag varit med om kan jag tro! Kände av det redan i fredags men dum som jag var kontaktade jag inte vårdcentralen då, utan väntade. Pucko! Som tur var hade jag babe här under fredagen, vad skulle jag göra utan honom? Han får mig alltid att må bättre!

Halsen blev bara värre under lördagen och då fick jag nog och ringde sjukvårdsrådgivningen i hopp om att få åka till jourcentralen för att få penicillin, men icke. Avvakta fick jag till svar! Eftersom min skrutt åkt till pappa på förmiddagen och babe åkt på match strax efter det så spenderades större delen av tiden i soffan, försökte sova även om det inte fick så bra.

Mitt i min skönhetssömn fick jag ett samtal av babe där han sa att han skulle åka ambulans. Jag fattade verkligen ingenting, nyvaken och yr i bollen som jag var. Han hade i alla fall slitit av hälsenan på matchen och skulle till akuten.
Det slutade med att han var klar på sjukan innan 17 då han ringde mig och sa att han fått åka hemåt. Då var han gipsad upp till knät. Min stackars älskling =/

Förstod ju då att han inte skulle komma till mig på kvällen som planerat, men gissa vad? Det gjorde han ändå :)
Kändes så himla bra att ha honom här, så vi kunde tycka synd om varandra. Behövde nog pyssla om varandra litegrann, även om det inte var med så stora medel det hände, med tanke på hur vi mådde.

På kvällen mådde jag hyfsat i alla fall så då kollade vi på Dansbandskampen och Band of brothers, en serie vi börjat kolla på. Skitbra! Men det blev sängen rätt tidigt ändå, båda påverkade av alla smärtstillande tabletter.

Söndagen var ungefär som lördagen, mådde verkligen skit och provade återigen att ringa sjukvårdsrådgivningen. Samma jävliga svar fick jag då, att avvakta! Bläää på den där jävla sjukvården!
Har man en dotter hemma med halsfluss och jag själv inte kan svälja vatten ens, varför avvakta??? Har jag aldrig behövt göra tidigare, så jag var rätt galen kan jag säga!

Kunde inte sova alls bra natten till måndagen, hade sådan jäkla huvudvärk! Gick upp vid 7 redan, då hade jag fått nog! Som tur var fick jag tid på vårdcentalen kl 10 och det var ingen tvekan om saken. Jag behövde knappt öppna munnen förrän hon sa att jag skulle få penicillin. Helt sjukt att det kan vara så olika, men tack gode gud för att jag fick det! Sa till babe innen jag gick att jag hellre tar ett skott i pannan än får beskedet att det INTE är halsfluss utan virus.. men jag hade tur! Vill ju inte dö än, även om det kändes som ett bra val för tillfället :P

Hann hem i stort sett bara för att ta första tabletten, så ringer de från dagis. Enya hade fått utslag på ryggen och var jätteledsen så det var bara att knalla dit och hämta henne. Men utslagen hade försvunnit när vi kom hem så egentligen hade hon ju kunnat vara kvar, men bättre att ta hem henne ifall att..

MEN - igår var den jäkligaste dagen av alla! Tålamodet var nere på minus både vad det gällde Enya och Kungen, men jag har ju mitt att skylla på. Men trots det så älskar jag ju båda två och njuter varenda sekund jag får tillsammans med dem. Faktiskt :)



Idag lämnade jag Enya som vanligt på dagis, men idag var ingen vanlig dag, utan fotograferingsdag! Hon var jättefin när vi gick iväg, i sin klänning och i sina tofsar och jag kunde ju bara hoppas att de skulle få sitta kvar under dagen :)
Hon vinkade hejdå och lekte med sin älskade kompis på dagis och jag knallade hemåt till min kung igen. Vi hann umgås några timmar innan han vid kl 15 åkte hem till sig igen. Behöver lite tid ifrån varandra också även om det är mysigt som fasen när vi ses ;)

Idag mår jag såklart bättre i och med penicillinet men trots det är det inte riktigt bra. Jag har ändå ätit för första gången sen i fredags men det var inte alls gott. Men energi gav det mig väl i alla fall, det är huvudsaken!

Tror ärligt talat inte att penicillinet gör vad det ska, eller så håller jag på att få något annat skit i kroppen. Har haft världens huvudvärk nu ikväll, gör ont i kroppen och halsmandlarna börjar värka igen. Låter det bra? NEJ! Feber har jag med, typiskt. Så har jag feber imorgon måste jag kontakta vårdcentralen igen och be dom kolla upp detta mer noggrannt. Jag vill ju må bra!




Sen vill jag sända en stor kram till min älskade mor som också hon drabbades av Enyas baciller när hon var här i torsdags, men för henne blev det ännu värre. Halsböld! Hon har varit inne på sjukan och ligger kvar än. Lyckligtvis är hon bättre efter de skurit bort det onda i halsen, men vet inte hur länge hon blir kvar där. Hon fick inte ens gå ur sängen ikväll så antagligen får hon stanna ett tag till. Min stackars lilla mamma :(


Och... ja, jag pratar precis med min babe. Gissa vad? Jodå, alldeles riktigt, nu har han också fått sin älskade halsfluss! Kul :( Men han kommer hit ikväll igen, så kan vi ta hand om varandra. Förhoppningsvis blir jag bättre och kan ta hand om honom bara, det vore bra!

Halsfluss och svinkoppor

Enya har ju varit dålig ett tag nu och igår konstaterades det att hon har halsfluss, som vanligt. Börjar bli trött på att hon alltid har det, för hon äter knappt något och går därmed heller inte upp i vikt så bra. Mammas lilla spinkis! =/

Blev ju som sagt att hon fick vara hemma från dagis och som tur var var min mamma på besök, så jag hade barnvakt när jag skulle till AF! Mötet gick bra och tog inte mer än en halvtimma. Tack vare att jag kunde låna mammas bil var jag snabbt hemma igen innan vi skulle till vårdcentralen.

När vi var där passade jag på att fråga ang ett utslag jag fått på halsen, som mamma kommenterade. Själv hade jag inte lagt märke till det. Hon på VC trodde det kunde vara svinkoppor, kul! Så nu tvättar jag såret flera gånger per dag med alsolsprit, för någon behandling får man visst inte mot det.
Känns ju sådär att jag fått det nu, nu när jag ska på fest imorgon och till Harrys! Får se om det är någon som vågar umgås med mig imorgon, annars får jag väl stanna hemma...
Känns som det kliar i hela ansiktet också men jag hoppas verkligen inte att jag får fler utslag på något mer ställe... Vill inte!

Och jag måste nog påpeka att er jag träffat senaste dagarna även kan se upp om ni får några sår, så jag inte råkat smitta er! =/

Vad som mer känns piss är att babe kommer idag och jag får inte pussa på honom :(
Eller jo jag får för honom, men jag borde verkligen inte. Vore dumt att dra runt på smittan! Men det ska bli riktigt mysigt att han kommer hit ändå (såklart) för nu har vi inte setts på ett par dagar. Saknar honom massor!  ♥



Nej, nu måste jag passa på att duscha, Enya verkar äntligen ha somnat där inne i sängen!

Grattis!

Idag är jag trött! Varit vaken sen 06.15, men vad gör man inte för sin älskling? Jo, man agerar personlig väckarklocka :P Svårt att få upp drummeln från sängen men jag lyckades faktiskt. Även han lyckades med att komma ut till bilen en halvtimma innan han behövde åka, så han kom tillbaka och åt frukost med mig ;)

Nu är Enya vaken och vi ska strax iväg till Droppen med Lollo och Felicia. Hoppas det blir en trevlig förmiddag! I eftermiddag kommer ju Enyas pappa och ikväll skippar jag träningen för att istället gå på lite kalas!

Lollo fyller nämligen 23 år idag, grattis vännen! :)

Min älskling har ett hjärta av guld

Inte uppdaterat på ett tag men jag mår som sagt bättre nu sen babe kom hem från Skottland. Lite töntigt kanske att må dåligt över en sådan sak, men jag tror att just det var droppen som fick bägaren att rinna över.
Med andra ord finns det en massa annat jag mår skit över, egentligen, men som jag inte tänker på. Jag vet inte anledningen till varför jag mår som jag gör, vet bara att jag måste ta tag i det snart. För min skull mest, men även för Enyas och för andras. Måste bara samla lite kraft..


Som jag skrev ovan känns det så himla bra att Kungen är hemma igen. Vi sågs samma kväll han kom hem och det var såå mysigt. Känns som att jag aldrig vill släppa honom igen, och jag vet att han känner samma sak. Inte nog med mysandet på kvällen, vi tittade även på lite bilder han tagit på resan och så gav han mig denna present.



Visst är den jättefin?! Jag älskade den med en gång och det kändes som att det var något jag skulle välja om jag valt själv. Sen att han lyckades ta rätt storlek också, kunde ju inte bli bättre!  :D

Lösningen?

Jag förstår verkligen ingenting men jag tror jag börjar må lite bättre. Kanske är det för att jag vet att min älskling snart är i Sverige och hos mig inom några timmar?! ;) 


Undran?

Hur utspelar sig höstdepression egentligen?
Lider jag av det, eller är jag bara allmänt deppig? =/

Ångest

Inatt var den värsta natten på länge. Jag mådde skit ärligt talat! Tror inte jag någonsin känt så många känslor på samma gång, det var riktigt läskigt. Panik, ångest, förtvivlad, förbannad, ledsen är bara lite av det jag kan sätta ord på. Sova kunde jag knappt heller, så jag var vaken från kl 01 till 06 ungefär, därefter sov jag någon timma bara, sen var det bara att gå upp och göra iordning Enya för dagis.

Anledningen till att jag kände som jag gjorde vill jag inte ta upp här, det är alldeles för privat. Men jag kan säga att jag fortfarande mår skit och vet varken ut eller in. Ungefär samma känsla jag haft nu i några dagar, fast lite värre ändå. Jag vet inte alls hur jag känner längre, vet inte vad jag ska tro eller hoppas på. Skumt som fan är det!

Hur som helst, idag har jag fått iväg en jobbansökan. Bara två kvar nu som jag har papper på att söka, sen ytterligare 3-4 stycken. Men det är svårt att skriva ansökan, låter så konstigt när jag skriver om mig själv. Kan jag inte få skriva åt någon annan istället? Lättare så.

Men jag vill ju såklart ha ett jobb, helst NU. Trött på det här, riktigt jävla trött! Sen den här kursen jag ska börja på snart, den verkar ju inte direkt kul heller. Men jag är ju tvungen, annars får jag inga pengar. Trevlig sits, ingen som vill byta?




Nej fy vad min blogg blivit tråkig. Jag ber om ursäkt. Men sådär är det ibland, man kan inte alltid vara på topp. Och som jag skrivit tidigare, det här är min terapi, jag behöver den för att må bättre. Vilket jag förhoppningsvis gör snart igen!

Sunday

Idag mår jag bättre, men ändå finns det något där i bakhuvudet som ligger och gnager. Vet inte riktigt vad det är men jag hoppas verkligen det försvinner snart!

Dagen har spenderats åt städning och det har faktiskt varit rätt kul. Se på den! :) Känns skönt att lägenheten är nydammad och dammsugen, och luktar lite fräschare! Det är faktiskt mycket skönare att ha planer för en dag än att bara vara hemma och slappa tycker jag. Tiden går ju så mycket fortare :)

Sen har jag ju längtat efter min skrutt som en tok och äntligen kom hon hem ikväll igen. Känns bra att hon inte blir ledsen vid lämningen längre, utan nu vinkar hon glatt hejdå!
Ikväll fick hon däremot ge pappa hans farsdag-present innan han åkte. Ett kort på Enya i ram fick duga, det är ju tanken som räknas ;) Men han blev glad i alla fall, tur var väl det!

Kvällen spenderades framför tv:n, först kollade vi på "Bompa" och sen på "Tabbi" som Enya säger. Teletubbies alltså, hon älskar dem och ska helst kolla 4 gånger om dagen ;) Efter tv:n blev det bad och sen i säng. Därefter satte jag upp en tavla i sovrummet, bäddade rent i min säng och kollade på Ensam mamma söker.

Nu sitter jag här och messar med min babe :) Pratades vid både förut och inatt i tele och jag måste säga att det känns bra att veta att jag träffar honom imorgon igen. Saknaden är enorm, helt ärligt trodde jag inte att jag skulle känna såhär.. Men det är en helt okej känsla, att sakna alltså. Man behöver nog vara ifrån någon för att inse hur mycket den betyder :) Håller ni inte med?


Nehej..  Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga om dagen, men innan jag slutar kan jag ju passa på att säga hej till alla pappor där ute! Det är ju ER dag idag! :)

Klagan

Tänkte bara varna för att det här kommer bli ett inlägg med en massa klagan. Så ni vet!

Inatt sov jag riktigt dåligt. Inte nog med att jag vaknade av sms från babe två eller tre gånger så vaknade jag av att det var så jäkla varmt! Sov ju med dörren stängd vilket jag aldrig gör annars. Och var det inte pga värmen så var jag törstig, men jag orkade aldrig gå upp och dricka.
Kl 7.40 ungefär vaknade jag sista gången och då var Carro redan uppe så jag klev upp då med. Vi åt frukost, pratade sex och vid 9.30 åkte hon till jobbet.

Då var det egentligen tänkt att jag skulle städa, men vem fan orkar det när man är totaldepp? Inte jag i alla fall!
Slutade med att jag satt och åt oboypulver blandat med liiiiite liiiiite mjölk, ni vet så det blir som en smet? Inte?
Nehe, men gott är det, och jäkligt onyttigt! Åt säkert ett halvt glas samtidigt som jag skickade tråkiga sms till babe. Varför han blev drabbad vet jag inte, men det grundar sig nog lite i mitt taskiga självförtroende. Och ja, det är jobbigt när han är i ett annat land och roar sig, men även om jag tycker så förtjänade han inte mina sms. Åtminstone inte de tråkiga!

Efter sms:andet med honom kollade jag på en film. "Underbar och älskad av alla". Tänk den som vore det? Jag känner i alla fall en. Min babe. Det går fan inte att tycka illa om honom, går bara inte. Alla tycker om honom, är fan på och vill ha honom. Eller det är så det känns för mig i alla fall, eller nej, jag tror faktiskt det är så! Undrar om det är såhär det känns att vara tillsammans med en kändis? Lite kanske, fast antagligen inte alls lika allvarligt :P

Jag hann faktiskt inte kolla på hela filmen för efter halva ringde Jenny och frågade om jag skulle med till Ikano. Blev bara ett bad, en dusch och klädbyte innan men sen var vi på Ikano ett tag. Jag gjorde några fynd som jag visar här nedan, och inne på Ikea köpte jag batterier och skålar. Bra att ha!

Babe ringde också, inte att förglömma! Kändes bra att höra hans röst igen, saknar honom nåt enormt! Men ska jag vara ärlig så hjälpte inte det att förgylla min deppdag, varken samtalet eller svängen på Ikano. Är jag helt sjuk tro?! Jo, jag tror nog att jag är det!

Skitsamma.. det här har varit en riktigt skitdag, tur jag har Clabbe på msn nu så jag kan tjöta bort några minuter innan jag ska sova. För roligare lördag än så blir det tyvärr inte..
Dansbandskampen var visserligen riktigt bra idag och under den stunden kände jag mig rätt glad. Mysigt att lyssna på bra musik, fina killar att titta på och så blev jag riktigt jävla danssugen. Kändes bra!
Men nu är jag tillbaka i mitt grundstadie igen, totalt depp utan att veta varför.. Skittrist är det! Och inte nog med det så har jag världens jävla värk i min axel, måste sovit illa eller nåt... Låter väl som en bra lördag mina vänner? Oja...


Fynden till Enya.. allt för 90 kr :D Skjortan är ju bara såååå snygg!


Och just det, handlade ju även till mig igår..


Världens snyggaste sjal och två "kökshanddukar" som Jenny kallade dem.. ;)
Skitnöjd!



Imorgon blir det städning. Hoppas för guds skull att jag är på bättre humör, såhär vill jag inte må! Men lite städning får väl vem som helst på bra humör... ???

Förfest

Hamnade på världens roligaste förfest hos Macke ikväll bara för att jag inte var hemma när Carro kom hit. Hon ringde Macke som hade fest och jag gick även dit! Blev bjudna på drinkar och nu är vi lagom fulla kan jag säga, eller vissa mer än andra ;)
De andra från festen är nu på väg till stan för att bowla och sedan en sväng till Harrys. Ser rätt mörkt ut med Harrys för vår del, så det blir nog inte av tyvärr.. Hade varit sjukt kul för det var ett himla roligt gäng som var hos Macke!! :)

Får se hur Carro mår lite senare, om vi kommer iväg eller inte. Jag hoppas på det bästa!!



Och för att inte glömma.. Jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar min babe i detta nu, jag älskar honom och hoppas han får det toppen i Skottland! ♥


Fredag på stan

Enya har precis åkt till pappa och jag har några minuter på mig innan jag ska in till stan. Möte på AF kl 13 och sedan gör Jenny och jag stan osäker ;) Skönt att strosa runt lite utan att ha någon tid att passa tycker jag!

Ikväll var det meningen att det skulle bli Harrys, jag är riktigt sugen men det ser inte ut att bli av. Lite synd, men Carro jobbar imorgon och jag vet att det inte är kul att ha det i bakhuvudet att man måste gå upp tidigt osv... Men vi får se helt enkelt, vore så jävla skoj!

Nej, nu måste jag göra mig klar. Jenny slutar jobbet kl 12, bra om jag är redo då!

Puss på alla söta!,
och älskling, jag saknar dig redan! ♥

Fanihelvetesjävlaskit

Fuck, varför skulle det behöva bli såhär? Den här dagen som varit så jävla bra annars, varför var den tvungen att sluta som den gjorde?

Vi hade det så mysigt tidigare ikväll och jag ville så gärna att han skulle komma hit en sista gång. Han åker nämligen till Skottland imorgon och vi ses inte nu på ett par dagar. Men det blev alldeles för sent eftersom han behövde packa och sova, och jag förstår ju. Jag gör det! Men ändå...
Kvällen skulle ju bli underbar, och så slutar den såhär.. Känns skit!

Jag trodde fan inte att jag skulle bli såhär besviken, men det bevisar nog bara det jag antagligen försökt förneka.. Jag älskar ju den jäveln!

Babe

Ikväll gjorde jag min älskling glad, känns underbart!


"Tur att ni inte blev påkomna i alla fall"

Imorse blev vi väckta av Lollo som ringde på dörren kl 9. Vi hade bestämt att ses hos mig vid den tiden för att sedan gå till Droppen, men vi var inte direkt klara när hon kom :P
Både Kungen och jag fick panik när vi insåg att det faktiskt ringde på dörren och det blev att snabbt klä på sig och öppna! Turligt nog var det att Lollo kom när hon gjorde för annars hade Kungen kommit för sent till jobbet eftersom han började kl 9.30, men han kom dit ordentligt och vi kom iväg till Droppen en stund efteråt.

Alltid trevligt att gå till Droppen tycker jag, mest för Enyas skull förstås. Jag tvekade lite om jag faktiskt skulle gå dit eftersom hon varit hemma från dagis i två dagar men hon lekte på bra så det blir att gå till dagis imorgon. Feber har hon ingen och lite snor dör ju ingen av ;)

Enya styrde sig mest själv idag men lekte även en del med Felicia. Under tiden jag fikade (frukosten) degade hon med Susanne :) Synd att förmiddagen går så fort på onsdagar, men så är det väl när man har trevligt ;) Extra trevligt idag eftersom Lollo var med! Nu har vi sagt att vi ska försöka gå varje onsdag, så både vi och barnen kan ses lite oftare. Kul!







Ikväll blir det träning igen, var två veckor sen nu. Ser fram emot att svettas!

Till babe

Here you go babe, bara för att du är du ;)


tisdag

Jag har inget vettigt att skriva idag, så jag borde egentligen låta bli.
Enya är fortfarande sjuk och det löste sig lyckligtvis med barnvakt och skjuts till AF idag så det gick himla smidigt!

Annars idag har jag diskat och dammsugit. Har inte haft ork till annat.
Alldeles strax ska jag börja med maten, tacos blir det. Kungen kommer till middagen också,
sen får vi se vad vi hittar på. En promenad skulle jag behöva!

Halloweenfest och shopping!

Kungen hämtade mig i lördags så vi skulle hinna ses en sväng innan jag åkte till Carro. Vi tog en lillsväng på Ikano, köpte en outfit till kvällen och tog en burgare på Donken, mer än så hann vi inte. Kl 15 mötte jag upp Carro och vi åkte mot Åtvid. Jag var väl egentligen inte jättepepp på fest men när vi lite senare började sminka iordning oss blev humöret lite bättre :)

Ärligt talat blev jag lite rädd för mig själv när jag tittade mig i spegeln, men det är ju bara tur att jag inte ser ut sådär varje dag! ;) Eftersom jag hade en massa kladd i ansiktet blev det en kväll utan glasögon, men det funkade rätt bra ändå. Inte behöver man väl se något när man dansar?! :P










Vi blev inte mer än 5 pers sammanlagt men vi hade riktigt roligt ändå, när spriten väl började verka i kroppen :P
Tyvärr snapsade jag en del vilket jag aldrig ska göra igen. Fy! 20.15 började jag dricka vatten, mer än så behöver jag knappast säga.. haha.
Carro och jag dansade en massa och boysen satt mest still även om vi lyckades få upp dem på dansgolvet några gånger! Jag sminkade av mig redan innan 21 och de andra gjorde detsamma lite senare. Kvällen avslutades vid 01 och då hade vi hunnit prata om en himla massa. Porrpung, håriga arslen och en massa annat roligt :P Jag älskar att prata om allt möjligt så jag trivdes rätt bra. Sen var det riktigt kul att boysen blev lite impade av mig, hihi! Visst är jag lite blyg men ibland förvånar jag till och med mig själv ;P

Självklart pratade jag och Kungen flera gånger under kvällen och jag saknade honom massor. Vi sa både det ena och det andra, några riktigt allvarliga ord utbyttes faktiskt. Sådana ord som nog borde väntat, men vi som gjort allt annat in a hurry kunde ju lika gärna säga det där med. Nu är det gjort i alla fall och man kan väl säga att vi tagit vårt förhållande ett steg längre..

Somnade som en stock på natten efter gulliga sms från babe och sov riktigt gott fram till 8.30 då det var dags att gå upp. Vi käkade frukost på ett fik i Åtvid och det var riktigt gott med en ostfralla! Carro började ju jobba kl 12 och i och med det fick jag även skjuts till stan. Mötte upp Kungen utanför Sagoland och sen begav det sig till Maxi för att äta ytterligare en ostfralla. Han hade ju inte ätit frukost så han var jättehungrig.
Efter Maxi knallade vi runt på Tornbyområdet i nästan 6 timmar. Jag letade jacka och skor och vi kikade även på lite annat. På Skopunkten träffade vi även Benny och Lollo så vi pratade bort några minuter. Längesen vi sågs nu så det var kul att ses igen!

Jag köpte faktiskt 2 par skor men inte alls några vinterskor som jag egentligen var ute efter. Får hoppas jag hittar några snygga (och billiga) en annan gång ;) Hittade även en jacka som jag blev riktigt nöjd med! Var lite inne på en annan först men efter en sväng till inne på Vero Moda hittade jag den jag väl köpte. Tur att jag kikade lite extra, annars hade jag kommit hem med den andra jackan som jag inte alls var 100% nöjd med.
Inte heller det någon direkt vinterjacka för mig men jag måste ju ha något nu. Går ju inte att ha vårjacka så länge till när man är så frusen som jag är ;)





Kungen har ju faktiskt lovat mig att vi ska åka till Ullared snart så jag hoppas jag hittar en snygg vinterjacka där! Längtar faktiskt som en tok, jag älskar Ge-Kås! :D Blir att köpa julklappar och sen lite annat smått och gott.. Åh, vad det ska bli kul! :)



Idag är Enya hemma från dagis. Jerry hade henne till idag och hon kom hem vid kl 11. Hon har lite feber så det blir att vara hemma från dagis imorgon också. Typiskt bara att jag måste in till AF imorgon och Jerry kan inte ta henne. Får hoppas på att pappa har tid, annars måste jag ta med henne, vilket innebär att jag måste åka BUSS. Fy, jag hatar det!
Men jag ska höra mig för lite, jag hopppas jag kan fixa barnvakt och skjuts. Vore ju toppen!

Halloween

Haha, glömsk som jag är så fick jag ju inte med vad jag ska göra hos Carro. Halloweenfest är det som gäller och det ska bli skoj! Vet däremot inte alls vad jag ska vara utklädd till, Carro hade två dräkter men inte säkert jag kommer i dem.. Får se helt enkelt! :)

Hoppas på en himla trevlig kväll, både för mig själv och ni som läser :)
Uppdatering kommer imorgon!


Friday night

Fasen, idag mår jag sämre men det är inget som hindrar mig från dagens händelse(r). Enya har precis åkt med pappa och jag skulle behöva sova ett par timmar till för att orka med, men tyvärr hinner jag inte det. Lite som ska göras!
Skulle behöva städa men det hoppar jag över den här helgen, vilken slarver jag är va? :)

Jag ska i alla fall hinna packa, göra mig iordning, äta mat, och sen förhoppningsvis åka en sväng till stan innan jag kl 15 ska möta Carro på jobbet. Blir lite stressigt känner jag eftersom jag inte gjort ett skvatt mer än ätit frukost. Men men, det ska nog bli bra! Vet ju inte ens hur bussarna går...


Igår var som vanligt en himla trevlig kväll! Babe kom hit, vi åt mat och vet ni? Jag fick blommor :D
Det hade han verkligen inte behövt men oj vad fina de var! Kan inte göra annat än le när jag tänker på hur underbar han är :) Sen att han är världens bästa med Enya gör ju inte saken sämre direkt ;)



Vi hade faktiskt handlat chips och jordnötsringar men jag var duktig och inte åt något sånt alls. Lite stolt! Däremot smaskade jag i mig en massa morötter med dipp så jag fick ont i magen, haha. Rätt åt mig :D Idol blev faktiskt rätt bra och shit vad vi skrattade till Lars framträdande! Han är ju för skön, även om det kanske inte är jättebra att spexa i ett sådant program.. men men :) Efter Idol tittade vi på en film och några timmar senare åkte Kungen hem för att låta mig sova.

Gick inte direkt som planerat! Precis när jag lagt mig strax efter kl 2 så fick jag mess från Macke som undrade om han och Ankan kunde komma förbi en sväng. Jag är aldrig omöjlig när det gäller mina vänner så självklart klädde jag på mig och mötte upp dem i trappuppgången. (Ja, jag bjöd in dem men eftersom Enya sov ville vi inte väsnas för mycket så vi stannade där ute). Ankan stannade en liten stund men Marcus och jag pratade säkert bort en timma eller mer. Känns bra att finnas där för någon även om man egentligen inte är till någon större hjälp. Men behöver man prata så är det klart jag ställer upp, det gäller för alla jag känner! Hoppas i alla fall du mår bättre idag vännen, du är värd det allra bästa - det vet du!

När jag kom in igen ringde jag babe för att säga godnatt och jag tittade på klockan sista gången kl 4.19. Tror jag somnade innan huvudet landade på kudden! Kändes dock inte som jag hann sova många sekunder innan Enya vaknade och var jätteledsen, men 2 timmars sömn hade jag ändå fått. Jeej!
Tog med henne in i min säng och där knölade hon ytterligare någon timma, för att sen somna och vakna kl 8. Jahapp, bara att kliva upp! Är halvt död just nu som ni kanske förstår, men jag har ju bara mig själv att skylla. Men hey, som jag brukar säga - sova kan jag göra när jag blir gammal ;) För vännerna, kärleken och familjen gör man vad som helst, då är sömn inget viktigt alls..



RSS 2.0