Tyvärr

Det blir ingen myshelg hos älsklingen, däremot får vi vara hemma och mysa med skrutt. Ganska skönt ändå med tanke på att jag heller inte mår toppen. Men visst hade det varit trevligt med ett biobesök i mörkret :)

Nu ligger Enya i sin säng, hon var jättetrött och ville inte ha något att äta så jag la in henne ändå. Även om hon mår lite bättre idag så är det inte på topp. Jag har precis gjort mig iordning lite "lunch", beståendes av knäckemackor och ägg. Ja, jag vet, jag borde äta bättre men jag var såå sugen. Inte ätit ägg på länge nu ;)

Ikväll när älskling kommit hit igen, blir det bättre mat. Då ska vi äta hasselbackspotatis, sås och kött. Sen blir det en massa mys framför tv:n. Jag längtar!

Mammas gull

Har precis tryckt i mig de sista chipsen som låg i botten av påsen. Inte känns det direkt bättre, men gott var det såklart! I rummet intill ligger Enya och sover, alldeles sjuk stackaren. Hon mådde fint hela dagen, var på dagis, hade farmor på besök en stund och lekte massor fram till middagen. Ville inte alls ha mat, inget att dricka heller. Var gnällig fram till jag satte på Nalle Puh på tv:n och då satt vi i soffan och kollade tillsammans. Hon kröp närmare och närmare mig och till slut låg hon med huvudet på min mage. Det var inte förrän då jag kände hur varm hon var.

39,2 grader för att vara exakt. Lilla gumman som skulle åka till pappa i helgen egentligen, hoppas verkligen hon är frisk imorgon. Hon längtar ju så mycket efter pappa och hans familj och vi kan faktiskt behöva ett litet break från varandra, skrutt och jag. Dessutom hade babe och jag bestämt att vi ska vara hos honom och gå på bio i helgen. Vi behöver rå om varandra lite vi också. Bara han och jag liksom.

Jag ser fram emot bion! Skulle gärna vilja se "Benjamin Buttons otroliga liv", den verkar vara kanon! Hoppas älskling också vill se den ;) Men än vet vi ju inte om det blir bio alls, vi kanske hamnar hemma med skrutt istället. Då får vi titta på film i vardagsrummet och det duger fint det med :) Finns inget mysigare än att sitta i soffan med mina älsklingar och bara vara. Det är livet!


Förresten, jag har tidigare nämnt att Enya pratar en massa, nu pratar hon ännu mer!

Detta är bara en liten del av vad hon kan säga;

○ sitta
○ måla
○ bada
○ blöja
○ potta
○ stå
○ fast
○ äpple
○ glas
○ glass
○ kossa
○ sen

..och hon säger dem faktiskt "som man ska" :)

De här kan hon däremot inte säga riktigt än, men kan ni gissa vad de betyder?
(Fivi, du får inte gissa! :P)

○ måjjå
○ kive
○ käppa
○ jäppa
○ jök
○ fed
○ gaffe
○ nan

;)

Flax på vift

Jag har ett paraflax här som inte är mitt, är det ditt månne?

Helgen som var

I lördags var det alltså dags, min 25-årsdag. Mamma var här i veckan och även på lördagen för att hjälpa mig med förberedelserna, och allt blev kanon! Tack för hjälpen mor :)

Vi blev nog 18 personer allt som allt och det var himla kul att så många ville komma! Jag bjöd på två sorters paj, taco- och kycklingpaj (+ en veg-paj) och sen var det kakor och kaffe efter det. Alla verkade tycka det var gott! :)


Benny, Anna, Martin, Jenny, Älskling och Ankan


Enya, Felicia och Lollo


Marcus, Lollo och Malin


Carro


Kim, Wille, Annika och Carl


Wille och Enya busar!


Älsklingen


Jag och skrutt


Mina presenter :)


Och återigen, tusen tack alla ni som uppvaktade mig på min dag, det uppskattades massor! :)



På söndagen kom Kim, Annika och Wille hit en sväng. De hade med sig en växa-säng till Enya som Annikas systerdotter haft, snällt va? :) Nu slipper jag tänka på att köpa en ny, nu ska den bara målas vit och sen ska den användas!

Barnen bytte äntligen julklappar, lekte och sen åt vi rester tillsammans efter kalaset. Blev ju två hela pajer över så det var tur vi fick lite besök som kunde hjälpa oss att äta ;) Efter de åkt hem så var det sovdags för Enya och slappardags för oss. Stressig helg, men lite skönt att den var över!


Enya fick en kassa-apparat och lera med tillbehör, Wille fick en bok och två pussel :)


Såhär hittade jag Enya när jag skulle väcka henne efter middagsluren, sötunge ;)


På kvällen ville jag sola och då passade Fredrik och Enya på att bada. Så när jag kom hem var det dags att kliva ur karet, på med pyjamasen och så blev det välling. Enya somnade direkt och älskling och jag kollade på "Mirrors". Sen blev det sängen även för oss. Förresten, himla bra film faktiskt, se den! :)

Min dag idag!

Idag blir jag vuxen, eller jag är i alla fall halvvägs nu ;) Har varit en massa förberedelser hela dagen men nu är jag ensam och Enya har äntligen lyckats somna. Får bli en powernap för hennes del, annars somnar hon väl aldrig ikväll :P

Snart kommer folket och jag är glad att så många vill komma! Dags att välja outfit bara, sen är jag redo för alla mina fina vänner :)

Längesen nu

Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev, har inte haft lust helt enkelt. Har ju hänt en del saker, vi var på 50-årsfest i lördags, fick höra en massa fina ord av älsklingens mamma, sen på söndagen var jag på kalas hos Benny. Trevlig helg med andra ord!

Nu i veckan har vi varit lite småsjuka (som vanligt). Enya har varit hemma från dagis sen i onsdags och hon kommer få vara hos mig hela helgen bara för att de är sjuka hos hennes pappa. Men jag klagar inte, alltid mysigt att ha henne här, även om hon är lite gnällig emellanåt :)

Nu är det städning som gäller, Enya tittar på "Pippi på de sju haven" så då tänkte jag passa på. Snart kommer mamma och då är det förberedning inför morgondagen som gäller. Imorgon är det ju min dag, min stora dag :)

Nej, bäst att sätta lite fart..



Saknar dig..

Sötisen :)

Mammas skrutt dansar :)



Hon och han

Vad heter ni? Evelina och Fredrik
Hur träffades ni? Vi träffades på nätet. Första dejten var vi hos mig och Enya var även med :)
Hur länge har ni varit tillsammans? 3 månader den 21 januari
Är ni förlovade? Nej, det är vi inte
Bor ni ihop? Man skulle kunna säga det eftersom Fredrik bott hos mig i över 2 månader. Men officiellt - nej
Har ni barn? Nej, jag har Enya från tidigare förhållande
Har ni båda körkort? Japp
Kommer du ihåg er första kyss? Självklart. Var i soffan på första dejten. Underbart ;)
Vem sa "jag älskar dig" först? Det gjorde jag. Var när jag var på Halloweenfest, kändes så naturligt att säga det trots att det var rätt tidigt.
Vem är äldst? Fredrik
Vem fyller först på året? Det gör jag, 24 januari för att vara exakt :)
Vem är längst? Fredrik
Vem sjunger bäst? Fredrik, älskar när han sjunger!
Håller ni i handen på stan? Hade Fredrik inte haft kryckorna hade vi säkert gjort det!
Kände ni varandra innan ni blev ihop? Nej, men jag kom ihåg honom sen gymnasiet
Vad har ni gemensamt? Massor! Humor, viss musik, filmsmak, kräsna vad det gäller mat, kärleken osv..
Blev du kär vid första ögonkastet? Nej, men jag visste att han skulle komma att betyda mycket för mig när jag träffade honom första gången :)
Har ni någon speciell låt? Ja, "Alison Krauss/Robert Plant - Stick with me"
Har ni stora framtidsplaner? Ja. Vi hoppas på att få leva resten av livet tillsammans. Flytta ihop, förlova oss, gifta oss, skaffa barn, resa osv..
Har ni gråtit i varandras armar? Ja, dock inte samtidigt
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej, inte än
Vilket är ert bästa minne? Bästa är det kanske inte, men mest speciella. Andra dejten, sjukt jävla underbart!
Vem är bäst på att laga mat? Fredrik, helt klart!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Busar med Enya, efter hon lagt sig myser vi framför tv:n oftast
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Vi försöker göra det, ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Jag bor i Ljungsbro, Fredrik i Tannefors
Blir ni lätt svartsjuka? Njaa, ibland kanske
Ringer eller sms:ar ni mest till varandra? Vi umgås typ jämt, men när vi inte ses så pratar vi lääänge i telefon
Brukar någon av er prata i sömnen? Vet inte, men tror inte det




My love

Orden är liksom inte tillräckliga för hur jag känner för dig..

you and me forever babe <3

Lillen :)

Igår pratade jag med min bror på msn, jag var ju så nyfiken på hur de mår nu när de kommit hem från BB. Linda mår väl inte direkt toppen, men det kan man ju inte räkna med när man genomgått kejsarsnitt, bebisen och de andra mår däremot bra.

Bjöd dem till mig nästa helg då jag fyller, jag hoppas verkligen att de (och vi) får vara friska så det blir av. Är ju sååå nyfiken på Elias som han troligtvis kommer att heta! :)

Jag fick även se en bild på honom, och han är fruktansvärt lik Hampus när han var liten! Tyvärr har jag ingen bild på Hampus här så jag kan visa, men lillen ser ni nedan. Visst är han söt? :)



Det ni!

Jag har blivit lite duktig. På senaste tiden har jag faktiskt både bakat kakor och gjort paj, ätbara saker alltså. Inte illa! ;)
Sen har både jag och älskling diskat och gjort fint hemma hos mig. Städat bort julen samt spritat hela hemmet för att försöka få bort alla baciller som hägrat.

Men trots det är Enya sjuk igen, denna gången förkyld och feber. Hon har varit hos hennes pappa sen igår och ska vara där till söndag, då hoppas jag att hon mår bra igen. Synd om henne att vara sjuk hela tiden, även om det faktiskt är så när man är liten och inte har byggt upp något immunförsvar.

Nu är vi hos älsklingen och även här har vi städat bort julen. För tillfället tittar "vi" på hockey, SAIK - DIF spelar och helvete vad jag blev rädd precis! Älsklingen skrek i som fan "NÄE, STRAFF" och det var jag väl inte direkt beredd på, hehe ;) Men så är det visst när man har en sportnörd till karl. Inlevelse baby, inlevelse.. ;)



mina jättegoda kakor :)

Välkommen till världen!

Tjohoo, ikväll blev jag faster till ytterligare en liten parvel. En pojk på ca 3400 g och 50 cm lång :) Längtar massor till vi får träffa den lille! Såå mys med en liten bebis :)

En liten lista i väntan på duschen

Tio första

Första bästa kompis: Jenny
Första bil: Jag har ingen bil
Första kärlek: Erik Ristenfeldt
Första husdjur: Sixten, en svart bondkatt
Första semester: Kommer inte ihåg
Första jobb: Sommarjobb - parkarbetare
Första köpta skiva: David Hasselhoff
Första piercing: Har bara vanliga hål i öronen
Första konsert: Backstreet Boys -96 i Kungsträdgården

Nio senaste

Senaste alkoholdrycken:
Bacardi Razz + fanta exotisk
Senaste bilfärd: I torsdags, hem från pappa
Senaste filmen du såg: Bangkok Dangerous
Senast ringda telefonsamtal: Pappa
Senaste bubbelbadet: Oj, det var längesen
Senaste spelade CD: Älsklingens brända i bilen
Senaste kyss: Alldeles nyss
Senaste gången du grät: Typ förra veckan kanske
Senaste måltiden: Pyttipanna med rödbetor

Åtta har du någonsin

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit arresterad: Nope
Blivit kär vid första ögonkastet: Japp
Fastnat med blicken i någons urringning: Har säkert hänt
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja, tyvärr 
Haft ett one night stand: Mmm
Busringt till någon: Yes

Sju saker du har på dig

1. Strumpor
2. Trosor
3. MjukisByxor
4. T-shirt
5. BH
6. Glasögon
7. Smycken

Sex saker du har gjort idag

1
. Ätit frukost
2. Lyssnat på musik
3. Diskat
4. Lagat mat
5. Hängt tvätt
6. Pussats och kramats  

5 favoritsaker utan rangordning


1. Min dotter
2. Min babe
3. Kameran
4. Värme
5. Musik

4 personer du kan berätta allt för

Älskling
Mamma
?
?

3 val

Blått eller rött: Rött
Sommar eller vinter: Sommar
Choklad eller chips: CHIPS!

2 saker att göra innan du dör


Åka utomlands och så hoppas jag på att få barnbarn

En sak du ångrar

Att jag inte la ner mer tid på skolan


Fyra personer du vill ska göra samma blogginlägg:

Älskling
Lollo P
Annika
Macke

Bad och pizza

Just nu badar mina älsklingar och när de är klara är det min tur att göra mig fin. Har inte känt mig så osexig på länge, som jag gör för tillfället, så det ska bli nice att få fixa till sig lite ;) Till kvällsmat lyxar vi till det med pizza, och lite senare blir det Körslaget som vanligt. Tror även, och hoppas, att det blir en massa mys med älskling när Enya somnat. Det behöver vi båda två nu efter allt skit vi haft! :)

Ha en trevlig lördagskväll!



Käk och rensning

Snart är det dags för käk. Blir pyttipanna med rödbetor idag, enkelt och rätt gott. Älsklingen är iväg på innebandymatch (han tittar sjäkvklart bara) och är hemma senast kl 16. Konstigt att det kan kännas så tomt efter en person som det gör när han inte är här. Men snart är han ju här igen och dagen ska ägnas till mycket mys :)

Efter lunchen är det dags för Enya att sova middag, då ska jag passa på att plocka ner urvuxna kläder i kassar och ställa undan det. Tar sån plats i Enyas garderob just nu. Sen blir det ordning och reda!

Neej, dags för mat nu..




Uppdatering: Konstigt, detta skrev jag runt 12 men det kom inte fram förrän nu och tiden stämmer ju inte alls. Visserligen har det varit strul med blogg.se idag så det kanske är därför?

En helg med skrutt

Det hör inte till vanligheten men den här helgen har jag min skrutt hemma. Hon kom redan efter lunch igår och hela dagen myste jag tillsammans med mina älsklingar. Måste säga att Enya har växt något enormt bara den senaste veckan, men nu menar jag inte på längden. Hon pratar MASSOR, tar efter precis allt vi säger eller gör, hon styr och ställer mycket mer själv nu än innan, och hon är världens härligaste unge (oftast ;P)! Just nu leker hon här bredvid med sina dockor, det är nya favoritsysslan. Men ibland går det inte alls som hon vill och då förvandlas hon till en liten vilde som skriker och blir jättesur, hihi :)

Hon har äntligen fattat galoppen med bobby car, hon tar fram den ibland och tar ett varv i vardagsrummet. Det gör hon just nu. Förra sommaren var hon ju inte ett dugg intresserad av den men jag antar att det blir mycket åkning med den i sommar :)



Slänger även in ett par andra bilder, från när Enyas mormor var på besök..


fick en docka av mormor i julklapp :)


stora tjejen, innan hon klippte sig hos pappa


matar mormor med risgrynsgröt :)


på promenad med mormor i det iskalla vädret. den rosa mössan är på endast för att den andra mössan glappar vid öronen

It's gone

Gipset är borta, älsklingen har skrivit om det i sin blogg så ni som är nyfikna på hur det gått och hur hans ben ser ut nu kan ni läsa det -> HÄR <-

Det är dags!

Nu ska vi åka till sjukan och ta bort älsklingens gips, hörs sen!

Mys med älskling

Nu är vi hemma hos älsklingen, efter en sväng på maxi. Vi tog en burgare på donken nu innan vi kom hem eftersom Ming var stängt. Får bli kinamat imorgon istället. Nu ska vi mysa i soffan framför en bra film! :)

Trött

Det har gått bra att spela nu med, trots diverse slarvfel jag gjort ligger jag plus 59 liv, inte illa pinkat va? ;)
Men nu börjar jag känna att tröttheten kryper på, kanske vore det bästa att stänga av och gå och lägga sig. Vore himla skönt i alla fall :)

Imorgon kommer darling, då ska vi åka till honom ett par dagar. På fredag kommer antagligen Enya hem igen så då blir det full rulle, som vanligt :)

Ensam

Nu sitter jag här själv igen, Enya har åkt till sin pappa och mamma åkte nyss med bussen. Lite tomt att vara ensam men samtidigt lite skönt. Jag har otroligt ont i huvudet och har svullna körtlar på utsidan av halsen som gör megaont (har att göra med svinkopporna) så jag funderar på att lägga mig tidigt ikväll. Funkar ju bra när jag inte har någon annan att ta hänsyn till, även om jag saknar att inte ha mina älsklingar här hos mig.

Fram tills dess ska jag troligtvis spela lite tv-spel igen, det gick kanon förut idag! Så nu du älskling kommer jag utklassa dig stort nästa gång ;P


Stamkund hos Vårdcentralen

Det är nästan så jag börjar bli igenkänd på vårdcentralen, inte så konstigt egentligen eftersom jag är där stup i kvarten, men det börjar ju bli pinsamt. Idag var jag där igen, angående en massa utslag jag haft nu i över en vecka. Har blåsor nästan över hela kroppen och det är riktigt jobbigt. Idag fick jag lyckligtvis svar på det vi länge trott - SVINKOPPOR.

Läkaren tyckte att jag hade alldeles för många och alldeles för utspritt för att kunna behandla själv så för 3:e gången nu på 2 månader äter jag penicillin. Fan vad det suger!
Det sköna är väl visserligen att det kommer försvinna och jag kan börja leva som normalt folk igen, men risken att ha smittat både Enya och mamma eller Fredrik (som jag förövrigt blev smittad av) är rätt stor även om Enya äter penicillin. Vore väl typiskt att få om det, men just min "tur" om fallet nu vore så!

Håller tummarna för att vi slipper fler åkommor nu, det här året skulle ju börja bra!

Omröstning avslutad

Nu är omröstningen avslutad och de allra flesta tyckte som jag, att muschen skulle vara kvar! :) Så nu längtar jag tills den växer ut igen så han ser ut som han "ska" ;) Hihi..


Nytt rekord!

Igår fick jag nytt läsarrekord här i bloggen, mycket trevligt! Vet iofs att det beror på älsklingens reklam till alla sina vänner, men hoppas verkligen att ni stannar kvar ni som hittat hit :)

Sen hoppas jag att ni kommenterar mera, kul att läsa ju! :)


Nu ska vi äta lite frukost och sen ska jag tjura över att vårdcentralen inte är öppen - fan!

Utomhus går inte att vara!

Har precis kommit innanför dörren, jag, Enya och min mor följde med Fredrik till bilen för att hjälpa honom skrapa rutorna och för att samtidigt få lite frisk luft - men fyy fasen vad det var kallt! Knappt 15 min ute och mina fötter är som vandrande iskuber. Mamma tog med sig Enya på en promenad bort till affären, de ska köpa risgrynsgröt att äta till kvällsmat. Själv nöjer jag mig med några rostade mackor med ost på :)

Nu ska jag fortsätta spela super mario bros 3 som älsklingen och jag påbörjade förut idag. Det är skoj! :)

Omröstning - mustasch eller inte?

Igår rakade min älskling av sig muschen, kände knappt igen honom när jag såg honom ;) Så himla ovant när jag är van att se honom med. Nu är han däremot nyfiken på vad mina läsare tycker han passar bäst i, så nu vill jag att alla som läser säger sin åsikt! :)

Vilket passar honom bäst, mustasch eller utan?



Året 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Flyttade till egen lägenhet med Enya,
var på halloweenfest, 
och blev kär i en kung

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga förra året

Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur är...

Vilka länder besökte du?
Inga

Var det något du saknade år 2008 som du vill ha 2009?
Bättre väder, ett helt år av lycka!

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Har många datum jag minns men de viktigaste är 12 och 21 oktober

Vad var din största framgång 2008?
Ingen aning

Största misstaget?
Grisfesten

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Mmm, har nog drabbats av allt man kan drabbas av den här hösten!

Bästa köpet?
Vet inte

Vad spenderade du mest pengar på?
Enya skulle jag tro

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, en hel del

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Volbeat - A broken man and the dawn, Soulweeper #2
Alison Krauss/Robert Plant - Stick with me

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare

Vad önskar du att du gjort mer?
Det gamla vanliga, ätit bättre och motionerat mer. Umgåtts mer med vännerna kanske..

Hur tillbringade du julen?
Julafton med älsklingen och hans familj,
juldagen med Enya och pappa

Blev du kär i år?
JA!

Hur många förhållanden?
Ett, som jag hoppas håller livet ut!

Favoritprogram på tv?
Ensam mamma söker, Bonde söker fru och Dansbandskampen!

Bästa boken du läste i år?
"Såld"

Största musikaliska upptäckten?
Volbeat, älskar dem!

Något du önskade dig och fick?
Ja

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade hemma med familj och vänner

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Finns det väl alltid

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Lite olika. Men baggybyxorna har varit av en favorit!

Vad fick dig att må bra?
Nära och kära

Vem saknade du?
Mamma, fam Bergman/Nöjd

De bästa nya människorna du träffade?
Älsklingen ♥ Och Lollo och Benny

Årets sötaste?
Mina älsklingar såklart :)

Årets hetaste?
Kungen, helt klart!

Årets största kärlek?
Babe ♥

Årets besvikelse?
Hmm?

Årets bästa?
Fina vädret i maj och att jag fann kärleken!

Årets snällaste?
Min babe ♥

Har du något nyårslöfte?

Det har jag, ett. Det första.
Resten skulle jag inte vilja se som löften, utan mer som mål.

· Inte äta chips, godis och kakor. Undantag födelsedagar eller storhelger

· Sluta bita på naglarna. Försök nr sjuhundrafemtioelva

· Spara pengar. Till en eventuell utlandsresa eller något annat skoj

· Skaffa ett jobb. Behövligt om vi ska kunna överleva länge till

· Motionera mera. Satsar ju på Beach 2009

· Tapetsera om vardagsrummet och sovrummet. Vill trivas med hur jag bor

· Blogga mer, helst varje dag. Tycker om min blogg och jag behöver den


Viktiga och mindre viktiga saker blev det, men ändå. Viktigt för att jag ska må bra!

Nyår

Nu är det nytt år igen, 2009. Tiden bara rusar iväg känner jag, men det är mysigt på sitt sätt. Att jag blir ett år äldre snart är dessvärre inte lika mysigt ;) Paket däremot, DET är grejer det! Hihi.. :D

Nejdå, men för att återgå till nyår. Jag firade sista kvällen på 2008 ihop med mina älsklingar, plus några vänner till Fredrik. Trots att jag var sjuk (igen!) blev det en bra och trevlig kväll!

Hela dagen ägnades åt  förberedelser, jag städade och älskling lämnade inte köket på flera, flera timmar. Han var så duktig och gjorde fint där inne, diskade, skivade potatis, stekte kött, fixade med sallad och gjorde ananaspaj. Jättegott, tyckte allihop! Jag dukade "bara" bordet men måste säga att jag tyckte det blev himla fint! Lite beröm fick jag även av de andra, det är alltid kul! :)

Enya tyckte det var roligt med nytt folk, hon lekte en massa med de andra tjejerna och styrde och ställde. Hon fick även vara med när vi spelade spel, fick kasta tärning, dricka dricka ur sugrör, äta en massa chips och vara uppe ända till kl 22. Sen var det däremot dags för sängen och lyckligvis sov hon sig igenom alla raketer vid tolvslaget och sov ända till morgonen efter :) Det behövdes kan jag säga för vi kom nog inte i säng förrän vid 4 och efter ca 5 timmars sömn är man ändå rätt mör, speciellt när man är sjuk.

Men hur som helst var det en trevlig kväll med trevligt sällskap!
Bjuder på ett par bilder här nedan..


dukningen (ja det fattas tallrikar, kom inte på att fota innan folk börjat ta mat)


här äts det potatisgratäng med ytterfilé - jättegott!


henke, sandra, jag och enya


mina älsklingar ♥


fia, mogge, gummi och henke


nyfiken i en strut! här ser ni förresten lite av hennes fina nyårskläder :)


vi ♥


enya är med och spelar spel


vid 12-slaget


ja ni, bättre bild på raketerna fick jag inte.. :P


och så den finaste i världen ;)

Och inte att förglömma!!
Jag fick min julklapp av älsklingen i mellandagarna,
jag älskar det! Visst är det fint? :D


= sant :)

RSS 2.0