Hej bloggen!

Har precis ätit lunch och lagt Enya. Nu ska jag in i duschen och när Enya vaknat åker vi till stan med Jenny.
Längesen jag gick inne i city, det blir ju annars Ikano tyvärr. Ska titta runt i alla möjliga butiker tänkte jag! Synd bara att det regnar, jag hade sett fram emot sol! :)

Visar senare om jag shoppat något!

Kommentarer
Postat av: Lollo

Vi var oxå inne i stan, nere på city idag. O jag håller med, där är man inte alltför ofta! Men jag var väldigt trött, så de blev inte så mycket o gå omkring. Vi gjorde bara det vi skulle. Eller vi och vi, det vara Benny som skulle shoppa! :P fast lite blev det för mig med.. :) Kram kram

2008-10-03 @ 18:13:35
URL: http://vitloksflikkan.blogg.se/
Postat av: Lena

jag vet, det är sällan man åker till stan och kollar.. känns som en riktig lantis =) Men vi har ju ett så bra köpcentra, Ikano. Där finns allt man kan önska ;)

Som jag läst lite innan så har du lärt känna Lollo mer och mer, och som jag ser (jag som läser bloggen varje dag) så har du en underbar kompis där.. Hon svarar jämt, och bryr sig.. ta vara på henne ;) Hon verkar vara en bra tjej!



(du vet ju hur jag är.. gammal och så ;) och säger till dig hela tiden, hur livet är ..)

(ta allt med en nypa salt, som det heter..)

2008-10-03 @ 21:41:46
Postat av: Lollo

ja de regnade till o från fick passa på när de var fint väder innan regnet kom igen när man skulle ut till tvättstugan. hoppasd ni klarade med regenet istan kram

2008-10-04 @ 00:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0