Visst finns mirakel

Ibland blir jag lite full i skratt över mig själv, för shit vad jag svamlar ;)
Men jag tror det är så att jag skriver saker precis som det känns för stunden, istället för att vänta ett tag och känna efter. Men men, ibland är ju det bra det med :)

Solen kom fram idag till slut, men vi har ändå inte hittat på så mycket. Enya fick springa i sin Crocosplash, men det blev tyvärr mest stillastående på en meters avstånd för det var ju läskigt med skvättande vatten ;)
Istället badade hon i sin lilla pool i säkert två timmar, och under tiden passade jag på att sola lite. Sköööönt!



Nu har vi nyss ätit mellis, eller i alla fall jag, Enya var tydligen inte så sugen. Nu sover hon för andra gången idag, och jag passar på att skriva lite.

Jo, förresten. Ibland kan man tro på mirakel!
Jerry och jag har varit så osams om Enyas bilbarnstol (jag får inte låna den)
men nu har hans morsa köpt en begagnad åt oss (eller till Enya markerade hon noggrant).
Himla skönt att slippa dra in Jerry varje gång vi vill hitta på nåt, och förhoppningsvis kan skrutt och jag komma iväg på lite roliga saker tillsammans :)
Jättetacksam är jag i alla fall!


Nästa tisdag är det fest. Vet inte riktigt var, eller med vilka, men fest blir det i alla fall :) Lite synd när det är jobbardagar för vissa, så de inte kan vara med.
Men det blir spännande att se vilka som dyker upp! Jag ska nog ta det lite lugnt då, jag har ju inte så mkt dricka kvar.
Jag sparar mig till grisfesten, hehe :)

Och se! Jag längtar faktiskt visst, på både gott och ont. Det goda är att jag vet att det är skitskoj där, och det onda är att jag inte riktigt vet vad som kommer hända. Det är ovissheten som är värst, men oavsett hoppas jag att det blir en lika bra kväll som senaste festen! ;)

Sista dagen i juli

Imorse vaknade jag klockan 6. Det är verkligen bevis på att jag är "a total mess"! Usch. Jag gillar det inte alls.
Men vad sjutton ska jag göra? Glömma, jag vet... Det är så svårt, men jag vet att jag måste. Jag tror och hoppas alldeles för mycket, och det är inte bra för mig. Jag skadar mig själv genom att göra så..
Men nu är det fasen slut med det!

Måste hitta styrkan inom mig igen, jag bara måste...


För övrigt så är det jättetrist väder ute idag. Mulet och suget att gå ut finns inte alls just nu, men jag hoppas det kommer.
Som vanligt så är jag jättesugen på att göra saker, men vi får se vad dagen bjuder på helt enkelt..

Ha det bra alla,
förresten,
jag saknar era kommentarer!

I'm going crazy

På fördmiddagen åkte jag, Enya och pappa till stan. Handlade lite på Maxi, och så köpte jag en vattenslang och en Crocosplash till skrutt att bada i. Vi ska testa den imorgon tänkte jag, det blir nog skoj för henne!
Efter Enya sovit kom Jerry och hämtade henne, så eftermiddagen tillbringade jag med Ankan. Vi tog cyklarna och åkte till kanalen, satte oss på en brygga i solen och hade det gott. Känns som vi lärde känna varandra på ett helt nytt sätt, och det kändes bra. Tack för pratstunden vännen.


Ikväll däremot har jag mest känt mig missförstådd. Jag vet inte riktigt varför jag känner så, men jag har fått för mig att andra tror saker som inte stämmer, samtidigt som jag tror att jag sagt alldeles för mycket.
Svår sits det där.
Hur mycket ska man egentligen säga, innan man är säker på sin sak?
Känner *** samma, eller är jag ensam om att känna så?

Och så vet jag inte alls om jag längtar så mycket längre, känns som waste of time, så att säga. Jag vill nog inte känna såhär, det känns inget bra längre. Men samtidigt så kan jag ju inte glömma..




"Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe"

Fan då!

Jag vet att jag inte skulle klaga idag, och det gör jag väl i och för sig inte, inte direkt. Men nu är det så att jag på eftermiddagen fick så ont i min häl igen, fast inte på samma sätt som förut. Det sitter liksom på undersidan nu och gör ont för varje steg jag tar :(

Jag har läst lite om hälsporre på nätet idag, och visst skulle det kunna vara en början till det.. Hoppas inte, för det jag läst låter inte så jävla skoj direkt!

Men jag ska ringa VC imorgon och hoppas jag får en tid!
Har för detta inte kunnat göra så mycket idag, utan vi har bara suttit på baksidan och Enya har haft skittråkigt, men vad gör man när man knappt kan gå?! :(

Bästa tiden är nu!

Jag är glad!
Det är lite körigt med Enya ibland, och visst är det trist att inte kunna hitta på så mycket i värmen, men jag känner inte att jag ska klaga idag. Jag mår bra helt enkelt.

Och snart är det augusti, som jag tror blir den bästa månaden på länge!
Enya börjar på dagis, det blir några fester med roligt folk, det är marknader runt om i länet och förhoppningsvis kommer värmen hålla i sig även då, så man kan tillbringa i alla fall några dagar på stranden.

Jag har mycket att se fram emot helt enkelt!

Sen kommer jag troligtvis träffa söt också, och håller tummarna för att det inte skiter sig totalt. Det är nog det jag ser fram emot mest, om jag ska vara ärlig ;)

Sol och bad!

Idag har jag och Enya varit iväg och badat i Varamon tillsammans med Lena och Maja. Det var jättesnällt av henne att fråga om vi ville hänga på, för vi kan ju inte ta oss någonstans själva tyvärr.

Jag som aldrig varit i Varamon tyckte det var jättetrevligt, och Enya tyckte också det var jättekul. Plaskade som sjutton och ville inte alls gå upp ur vattnet!
Sen även om barnen inte leker så mycket tillsammans, är det alltid kul att ha en kompis med sig, så även för mig.

Jag badade såklart inte, men passade på att sola lite i alla fall, när jag stod där i vattnet och kollade på när de små lekte. Hoppas jag blivit liiiite brun i alla fall ;)


enya och maja var i full fart redan från början


skvätta vatten i ansiktet på sig själv var sååå kul ;)


enda gången enya satt still :)

När vi kommit hem hann jag bara hänga upp badgrejerna, så ringde pappa på dörren. Så Enya busade lite med honom innan det blev läggdags.
Nu sover hon gott i sin säng och jag borde faktiskt göra detsamma.
Ikväll har jag bestämt att jag inte ska sitta uppe halva natten igen, för jag har varit såå seg idag.

Men å andra sidan, det får det vara värt ibland, när man tittar på fina bilder och drömmer sig bort ;)


Photosession

Nu är jag back on track!

Jag satt ensam igår och det blev en del funderingar kring livet, men sen bestämde jag mig för att hitta på något. Eftersom inga vänner var hemma så ringde jag pappa och föreslog en minigolf i Berg.

Sagt och gjort, kl 18 åkte jag hemifrån.

Vi spelade, jag vann!, vi åt glass och så fotograferade jag lite. Jag hade bara min lilla "skitkamera" med mig, men den är faktiskt bättre på att ta utomhusbilder än systemen, konstigt nog.

Ja, som ni ser nedan följer några av bilderna från gårdagen. En del är faktiskt riktigt fina, och jag känner att jag fått sug för fotograferandet igen! Nu hoppas jag bara det håller i sig ;)




















På kvällen pratade jag lite med Carro och berättade det som hänt. Hon och Boson kom hit efter vi lagt på, för att göra mig lite sällskap! Söta vänner har jag allt, och det är jag glad över :)


Livsglädjen försvann på ett ögonblick!

Idag fick jag ur Jerry att han ska flytta, antingen till 1 oktober eller till 1 november. Inte nog med att han inte lät mig bo kvar i gamla lägenheten, utan nu ska han bo 5-10 minuters gångväg från hans föräldrar - så smidigt då!!

Sen en annan sak - Enya har en styvmorsa!
De har bara varit tillsammans en dryg månad, funkar tydligen jättebra med hans päron och i helgen nu ska hon träffa Enya.. Vadå bråttom!? Han som alltid sa att han aldrig skulle ha nån mer efter mig, bullshit! I hate to say "I told you so"..

Jag mår fan skit just nu!
Inte över att han träffat nån ny, för det bryr jag mig inte om, men utan att hon kommer finnas i Enyas liv.
Jag är bara så jävla rädd över att Enya kommer ha det så bra där ute, och inte vilja komma hem till mig nåt mer :( 

Usch, jag klarar verkligen inte det här.. Har ringt mamma typ 78 ggr, men hon svarar inte.. :(
Det är nog dags att prata med en kurator snart, för jag vill verkligen inte att det ska gå så långt att jag blir en fara för mig själv :(



Oops, I did it again

Jaha, då satt jag här igen, vilket jag inte borde göra. Men vad sjutton, när ska jag annars ha tid? :)
Det är nu på kvällen jag fungerar som bäst, och just nu lyssnar jag på en massa bra musik. Såå mysigt!
För vad vore livet utan musik? Ganska trist, don't you agree?
Ja, just det!

Ni som känner mig vet att jag lätt fastnar, och måste höra mina favoritlåtar både en, två och tre gånger innan jag kan stänga av ;P Men så är det.. haha!

Nej, nu borde jag verkligen lägga mig, för imorgon är en ny dag och den ska jag tillbringa med min lilla älskling innan hon åker till Jerry igen på fredag.
Har bestämt att jag ska ägna hela dagen åt henne imorgon, laga god mat och allt ;P Bara för att det är.. torsdag ;)

Jaha, favvolåten ett par gånger till nu då, sen sängen :)

Hörs imorgon igen
(passar på när Enya sover middag ;) )

Igår och idag

Igår hade vi Anna och Martin här på lunchbesök. Dom hade med sig god lasagne och vi hade fixat sallad.
Alltid trevligt att umgås med dom två, de är verkligen jättegoa ;)
Blev mycket prat och så när Enya vaknat busade de lite med henne innan det blev dags att åka hem.


Anna och Martin :)


Anna och Enya busar

På kvällen var inte Enya på sitt gladaste humör direkt, och det var inte jag heller. Men som tur var somnade hon utan bråk (gör hon i och för sig alltid) och jag fick lite tid för mig själv.
Jag skulle kollat på Allsången, men tittade på Drömjobbet på 3:an istället. Kändes inte som jag missade så mycket direkt.
Sen var det idrott innan Morden i Midsomer började och då passade jag på att sitta här.
Blev däremot att jag struntade i Morden också, jag var så jäkla trött! Men så satte jag mig här igen, och genast var jag jättepigg, hehe.

Fick några låtar skickade på msn, och de har jag snart lyssnat sönder ;) Men tack, "Raka rör" var jättebra!



På förmiddagen idag tog jag med mig Enya och Jenny på en cykeltur ner till Berg.
Men jag fick banne mig en läxa på vägen! Hade ett gult linne på mig, och det skulle jag inte haft!
Rapsbaggarna täckte nästan hela mig när vi väl var framme, och jag klarade inte av att stanna där nere i mer än 10 min, sen blev det hemfärd igen! Bläää, vad äckligt det var!
Hade faktiskt med mig några hem också, men dem dödade jag med nöje ;)


Enya kollar in båtarna


Jenny tog Enya på hemvägen


Min lilla skrutt ;)


Slussen vid Heda

När Enya ätit mat och lagt sig blev det dags att göra lite käk till mig. Lite stolt faktiskt, för det blev meganyttigt!



Tyvärr höll jag mig inte så länge på det, så det blev två mackor samtidigt som Enya åt mellis.


Nu är Jerry här och jag passar på att vara lite för mig själv. Det är guld värt ibland!

Förresten... jag längtar till Grisfesten som 17! ;)

Haha!

Tänk vad förvånad man kan bli över sig själv ibland!
Pratar just nu på msn, och skrev precis att att jag ibland saknar en pojke att mysa med. En pojke! ;)
Förstår ni? Haha!

Jag som alltid har sagt karl innan... Ja, jag säger då det! ;)

Nu kommer min version av festen!

Inatt kom jag på att jag varit jättelarvig som inte kunnat skriva om festen i lördags. Eftersom jag gärna vill berätta med mina egna ord, så får jag helt enkelt göra det också! :)

Dagen började i alla fall med att Enya åkte till Jerry på förmiddagen, och därefter slappade jag en stund. Sen blev det dags att gå till affären med Jenny för att köpa bröd till kvällen.
När jag kom hem var det tänkt att jag skulle börja göra mig iordning, men då fick jag ett telefonsamtal som varade lite för länge!
Det var bestämt att Jenny och jag skulle ses 17.30, och kl 18 skulle vi befinna oss i Härna hos Lollo & Benny.
Men kl 17.15 avslutade jag samtalet och hade då inte gjort något alls!

Ringde Jenny i panik, och tog därefter en snabbdusch! Sminkningen tog inte alls lång tid, men sen var jag tvungen att äta mat och packa också, hehe. Ankan kom hit efter en stund och vi åkte nog inte härifrån förrän 18.30 någonting.

Lollos bror Victor och Bennys vän Fredric var där när vi kom, och efter vi hälsat började festen sätta fart!
Vi lyssnade på musik, tog en massa fulbilder på oss själva och de andra sjöng SingStar! Ja, jag sjunger ju inte offentligt så jag lät bli.. i början i alla fall ;)


Ankan och Victor rockar loss!


Jenny och Benny var inte sämre dom :)


SKÅL!!


Fulbild ;P


Finbild

Vädret hade börjat klarna upp på kvällen så vid kl 20 åkte vi ner till Berg för att lyssna på Uggla. Vi skulle cyklat, men eftersom Lollo och Fredric var nyktra så fick vi turen att åka bil, skönt! :)
Vi träffade på lite folk på vägen dit, och Anna och Martin var även där. Vi slog oss ner hos dem och började äta vår picknick.


Jag, Anna och Martin


M..


..AAAAAA..


..T!

Tyvärr hörde man inte musiken alls bra där vi satt, och när de nyktra började frysa tog vi vår packning och gick till Marcus föräldrar på efterfest!
Vi fortsatte att vara ute, och tjatig som jag är när jag är onykter, lyckades jag övertala Fredric att dricka ;) Vi satt där på ljugarbänken, han jag och Benny och pratade om allt möjligt!


Marcus var trubadur


Jenny ölar! Mmm, vad gott ;)


Helgalna människor ;)


Jag trivdes rätt bra där på bänken ;P


Söta Lollo


Gruppbild

Tiden gick ruskigt fort, och snart åkte vi hem till Härna igen. Där var det varmt och skönt!

Festen fortsatte och det var himla-jävla-skit-trevligt! ;P Det slutade faktiskt med att jag vågade mig på att sjunga SingStar med Ankan, och det gick helt okej. Men jag sjunger bara när jag är tillräckligt onykter ;)


Vi höll mest till på balkongen


Lite närgånget blev det med kvällens charmigaste ;)


Bildbeviset

Runt kl 4 (tror jag) dök Marcus upp i Härna. Vi beslutade oss för att låta Lollo, Benny och Fredric sova, så vi gick hemåt. Ankan och jag följde sen med honom på efter-efterfest. Kom inte hem till mig förrän till kl 7 och då var jag nästan död kan jag säga ;)


Ankan är på hugget ;)


Marcus också!


Hur som helst, det var en av de bästa kvällarna på jäkligt länge, tack alla inblandade för det ;)

Omfokusering

Efter att ha fått många kloka råd och tolkningar av två vänner nu så känns det bättre! Tack!

Ibland har jag en förmåga att köra fast i samma spår, men det gäller att omfokusera - att blogga om annat. Kan jag inte skriva om festen, får jag skriva om annat kul!

Idag kommer min skrutt hem och fast det har varit skönt att ha några dagar för mig själv, så ser jag fram emot att få hem henne. Jag får lite annat att tänka på, inte bara mig själv och mina känslor.
Hon är ju det viktigaste i mitt liv, och jag älskar henne över allt annat!

Fast hon tycker det är jobbigt att skiljas från sin pappa så hoppas jag vi kommer få en mysig kväll tillsammans!
Ska bara hinna städa lite innan, men när jag väl får arslet ur vagnen så brukar det gå snabbt :)

Imorgon kommer Anna och Martin till oss. Ska bli himla trevligt! Vi blir bjudna på lasagne och vi ska fixa lite sallad. Måste ut till affären idag alltså, för jag har inget hemma. Får ta med mig skrutt sen när hon kommit hem, alltid roligare att göra saker tillsammans med någon :)

Nej, men vad duktig jag var nu. Det blev ett inlägg after all :) Hurra för mig!

Varför är jag såhär?

Lördagen bjöd på en himla trevlig fest, vilken utspelade sig både i Härna och i Berg.

Men vet ni vad?
För första gången i mitt liv har jag ingen som helst aning om vad jag ska skriva. Jag hittar liksom inte orden. Vad är det för fel på mig?

Jag skulle skrivit igår, men då blev det inte av, jag ville ha lite fler bilder av folk. Men efter jag fått bilderna så visste jag fortfarande inte hur jag skulle formulera mig.

Jag vill ju skriva om vad vi gjorde, hur kul vi hade osv, men det går inte!

Igår kväll mådde jag skit, ärligt talat. Jag mådde jättebra hela dagen, men helt plötsligt vände det och jag kände mig helkonstig när vi skulle gå till Lollo & Benny för att hämta Jennys SingStar. Varför vet jag inte... eller jo, kanske jag gör, innerst inne. Jag blir fan galen av alla mina funderingar...

Men vad fan, bäst att bara gå vidare och strunta i det som var. Right?

Blää, jag vet varken ut eller in! Bäst jag slutar nu..



Vill ni läsa lite om kvällen från en annan persons synvinkel, kan ni besöka http://vitloksflikkan.blogg.se


Kommentera mera!

Det är rätt så tråkigt, här har man i alla fall 20 pers som läser ens blogg, men bara 1-2 pers kommenterar, ibland. 

Kom igen!
Är min blogg rolig? Tråkig? Ja säg det i såfall.. Ni kan väl i alla fall skriva något om mina inlägg, för det är ju faktiskt för er jag bloggar. Kommentarer är kul och får mig självklart att vilja blogga mer :)

Hade jag endast gjort det för mig själv, ja då kunde jag lika gärna skrivit vanlig dagbok..

Så kom igen, släng in mer kommentarer! ;)

Attans!

Nu är klockan sådär mycket igen, som den inte riktigt borde vara.
Just nu skulle jag ju sovit, men jag fastnade - som vanligt :P


Imorgon då?
Blir promenad på förmiddagen med Jenny om det är fint väder. Annars vet jag inte riktigt vad som händer.
Hoppas för guds skull att Enya sover lääänge, jag behöver det :)

Nej, sängen nu då.. Hörs imorgon igen.

Blandade bilder

Här är bilderna jag lovade. Det är några på mig för några år sedan, och några för många mer år sen ;)
Enjoy!


en riktig sötis var jag som liten :)

jag och bror var visst inte på världens bästa humör :P

första och enda gången jag bakat bullar? ;)

minns när jag slog i hakan som det vore igår.. ajaj!

bror och jag i eskilstuna

cykla var jag bra på! lärde mig tidigt åka på min "moppe"  :P

tur att det inte finns ljudfiler till korten.. stackars öron!

min känsla för mode var toppen redan då... eller?! :P

svarthårig "smal" gymnasist

glad jävla student ;)

uppsatt hår, vilket jag aldrig har annars..

2005, sen gick det bara utför :P

Skäms på mig!

Jag har märkt att jag inte riktigt varit pålitlig. Jag lovade ju faktiskt bilder härom kvällen, men de lyser stark med sin frånvaro som ni kanske märkt? ;)

Ska fixa med det nu tänkte jag, så kom tillbaka imorgon igen - då finns det många här :)

Gårdagen

Den spenderades som sagt med min vän Annika. Vi tog en tripp in till stan och fördrev tiden ett par timmar.
Vi hann åka till EM Möbler, Ikano, Rusta, Skopunkten och ÖB innan vi åkte hem, och vi kom som vanligt hem med lite nya saker. Enya fick två hattar, ett par nya sandaler och av Annika fick hon en söt giraffkudde. Snällt va? ;)
För mig blev det två par skor. Ett par likadana som de jag går med nu, och så blev det ett par pumps. Jag har typ aldrig gått i högklackat förut, så jag kommer säkert se ut som en bajsnödig Kalle Anka när jag är ute med dom..
Men vad fan, det bjuder jag på ;P

Efter stan följde jag med Annika hem för Jerry var hemma hos honom med Enya. Jag fick även hälsa på Wille lite innan vi åkte hem igen. Han är ju bara så söt! :)

När vi kom hem badade Jerry Enya och jag diskade lite. Efter Enya somnat och Jerry åkt hem så kom Jenny, Ankan, Lollo och Benny hit med pizza. Vi pratade lite om lördag, så nu vet vi i alla fall på ett ungefär vad som händer :)
Åh, jag längtar massor, och hoppas på fint väder såklart!
Skulle vara så trevligt att kunna sitta nere i Berg och lyssna på Hellström / Uggla och bara mysa.
Efter konserten blir det fest hos Marcus föräldrar, så jag hoppas verkligen det inte regnar, för då åker vi inte till Berg överhuvudtaget.
Men, jag håller tummarna för att vädergudarna gör som jag vill ;)

Det var i alla fall trevligt med sällskap igår, och Jenny och Ankan gick inte hem förrän vid kl 03. Då var jag trött kan jag säga!
Skickade ett par sms till snyggo innan jag somnade, och sen sov jag  gott!
Hade turen att Enya inte vaknade förrän 8.40, så jag fick ändå några timmars sömn :)



Idag gick Enya, jag och Jenny på promenad till Härna. Vi hamnade hos Lollo och Benny, mest för att jag behövde låna toaletten, men också för att de sa igår att de gärna ville träffa Enya.
Vi stannade en stund men sen blev det dags att gå hem för att äta lunch. Jenny stannade kvar hela tiden hos oss och vi pratade lite "skit" fram till 14.30 ungefär.
Efter det kom mamma och Imre på besök. De åker till Cypern den 28:e så de ville träffa oss lite innan resan.
Men när dom ändå var här så passade jag och Jenny på att åka till stan. Handlade lite dricka och annat, och så hamnade vi såklart på systembolaget :) Måste ju ha lite till lördag!

Det hade gått bra att åka ifrån Enya. De hade varit vid kanalen en sväng, gungat och lekt inomhus. Saknade nog inte mamma ett dugg :P

Mamma och Imre skulle vidare till V Harg nu ikväll, så dom åkte strax innan det var läggdags för Enya.
Mamma frågade om hon skulle köpa något till mig, men jag kom bara på tunikor om det fanns några fina.
Ny parfym skulle jag också vilja ha, men har inte luktat på några på länge.
Nån god som ni kan rekomendera? Säg till isåfall, har en vecka på mig innan de åker ;)

Hej!

Igår kom Lollo och Felicia på besök. Gud vad hon blivit stor sen sist :) Men det är ju så, barn växer. Enya såg jättestor ut i jämförelse, men hon kommer ju alltid vara min lilla tjeja.

Vi gjorde inte direkt mycket, utan pratade mest. Enya tyckte det var jättekul med en liten bebis, och ville helst peta och pussa på henne hela tiden. Min sötis :)

Efter en stund gick vi ut en sväng, ner till Macke. Var längesen, så det var kul. Han är ju kanon med barn!
Vi stannade där till det var dags för att gå hem och äta mat.  Och i samma veva åkte Lollo hem till sig.



Vi hann bara vara hemma en liten stund, så kom min pappa på besök. Han ville träffa "sina tjejer" som han säger :)
Han busade lite med Enya, och sen gick vi till affären. Pappa skulle tippa trav och Enya fick peka ut två hästar - tror däremot inte att de vann. Men vore ju kul om de hade gjort det.
Efter affären var det dags att gå hem för att sova.

Jag glodde på Allsången, som jag tyckte var urdåligt denna gång. Även Morden i Midsomer var dåligt. Trodde ärligt inte att det kunde vara det.
Men men, bättre lycka nästa gång.

Sen satt jag som sagt här hela kvällen och en bit in på natten och kollade på massa gamla bilder. Lägger ut några lite senare sen tror jag :)



Idag har Enya och jag varit ute lite på baksidan. Men fy vad det var kallt! Satt med fleecefilt på mig, haha.
Och nyss kom Jerry och hämtade henne. Det är ju onsdag idag, vilket är hans dag.
Idag skulle de på kalas tydligen och kommer inte hem igen förrän vid 19, då det blir bad innan läggdags.

Jag själv ska plocka iordning lite här hemma, diska och duscha  - sen ska jag umgås med min älskade vän Annika. Det var riktigt längesen vi gjorde något bara hon och jag.
Vi vet väl inte riktigt vad vi ska hitta på än, men det löser sig sen. Det är trevligt att bara snacka skit oxå ;)

Nej, bäst jag sätter lite fart då, så jag kanske hinner bli klar innan hon ringer.
Hej!

Foton är kul!

Sitter här som sagt och kollar igenom gamla foton. Haha, det är ju jättekul!
Främst kul med gamla filmer från fester, jag var ju helt galen! Tur att jag mognat på mig lite :P

Tänker faktiskt lägga upp lite gamla bilder för den nyfikne.. Men en annan dag.
Nu är det ju i och för sig inte mer än typ 10 pers som läser, men jag kan ju få låtsas att bloggen är större än vad den egentligen är?! :P

Till next time, då.. :)

Titta vad jag hittade!

Vet inte om han tar illa upp av att jag lägger in denna, men jag hoppas inte det..

Hittade den nu ikväll när jag kollade igenom gamla bilder.. Är det inte för gulligt? : )


Måste jag tillägga att han tog mitt hjärta med storm? ; )

Enya gillar sin docka, men tar hellre flaskan själv :)




Mamma ställde en fråga härom dagen

"Om det vore möjligt för dig att flytta tillbaka till gamla lägenheten, skulle du göra det?"

Ska jag vara helt ärlig?
Nej, jag skulle faktiskt inte det. Och jag vet varför.

Jag saknar det som var när jag bodde där (som fan), men det finns inte längre. Ingenting är som förr.
Jag hör inte dit, eller vad jag ska säga.
När Enya och jag var på gamla gården senast så kände jag mig så malplacerad. Som femte hjulet ungefär, och det är ingen rolig känsla.

Jag vet att jag inte skulle trivas där längre. Och jag skulle aldrig kunna flytta dit bara för Enyas skull heller, hur mycket jag än vill att hon ska ha det bra.
Visst, jag trivs väl inte till hundra procent här heller, men här slipper jag i alla fall känna mig utanför.

Men helst av allt skulle jag vilja att allt vore som förra sommaren och i vintras.
Då mådde jag bra, tack vare ni underbara. Nu mår jag däremot inte alls bra, inte utan...

Usch! Vi saknar er så jävla mycket!


Helgen

I lördags hade jag energi till tusen! Vet inte riktigt varför, men det kändes som en bra dag att ta tag i saker på.
Jag satte igång en maskin tvätt strax innan kl 12, och prick 12 ringde det på dörren.
Det var Jenny som skulle ner och tvätta i källaren. Vi hade bokat två tider, för hon hade massa maskiner att köra.
Under tiden de rullade på där nere satte jag igång att diska. Sen torkade jag av diskbänken och spisen.
Skulle dammsugit också, men det blev inte av.

Efter ett tag gick vi hem till Jenny, och där ställde jag mig också i diskbaljan. Jag brukar hata att diska, men just då var det faktiskt rätt kul. Sen dammsög jag hos henne också, duktigt va?
Fast, jag fuskade lite, orkade inte flytta på alla hennes kartonger och sånt :P

Sen käkade vi lite, och bar ner lite grejer till källaren. Skönt att bli av med lite skit kan jag tänka mig. Jag vet att jag kände så när jag flyttade in.
Vi bar faktiskt ner mina sista kartonger då med, och det är himla skönt att inte ha en massa ståendes här uppe!


På kvällen var det som sagt dags för Mamma Mia.
Vi åkte hemifrån vid kl 20, för vi skulle hämta biljetterna senast kl 21 och hinna käka nåt innan.
Kebab på Five Tastes blev det. Himla gott faktiskt, för de har världens godaste kebabsås :)

Filmen var bra! Lite väl överdriven ibland, men en mysig handling, bra musik, och snygga karlar ;P
Personligen hade jag velat se lite mer handling, skådespeleri och mindre musik, men är det en musikalfilm så är det :P



Igår gjorde jag inte alls mycket. Satt mest vid datorn, lyssnade på musik och pratade med folk.
Dammsög gjorde jag i och för sig, men det var väl också det enda vettiga innan Enya kom hem.
När hon var hemma så var det henne jag ägnade den mesta tiden till, och det var så mysigt att ha henne hemma igen - trots att hon är som en helt annan unge när hon varit hos "Jerry".

Efter hon somnat vid kl 20 så satte jag mig vid dumburken igen och satt här till strax efter midnatt. Pratade med ett gammalt ex faktiskt, och det var både kul och mindre kul vissa stunder.
Men, aja, det var över 9 år sen...
shit, börjar känna mig gammal :P


neeej, nu ska jag glo på tv.. hej!

Kom på en sak..

..som jag bara måste nämna.

Där Jenny har sitt garage håller de på att bygga hus/lägenheter, och när vi var på väg dit så hörde vi någon som visslade. Vi tittade bort mot en balkong där det stod en ung (ja, i min ålder kanske) kille, och hans jobbarkompisar var väl inne för vi hörde hur de sa något åt killen. Jag vinkade i alla fall, och han vinkade lite försiktigt tillbaka, och då började hans kompisar skratta, haha!
Grejen var att han såg SÅ snygg ut! I alla fall på långt håll, men eftersom jag är närsynt såg jag ju inte så bra, haha!
Men att bli visslad åt var riktigt roligt, även om han såg ut som skit :P
Det kommer jag leva på i flera veckor nu :)

Man kanske skulle ta en sväng dit bort idag med? Jenny sa att de jobbar helgen också.. ;)

Sen fredag, tidig lördag

Igår efter Enya åkt iväg åkte Jenny och jag till stan. Den här gången kunde jag faktiskt bestämma mig över vilka köksluckor jag ville ha, så nu är det bara att vänta på att semestern ska sluta så de kan komma och mäta. Efter det tar det sedan upp till 8 veckor innan luckorna levereras. Men det gör inget, tror det blir riktigt fint i mitt kök sen!

När vi varit på Smarta Hem åkte vi till Ikano, köpte en tröja till Enya och tittade runt på en massa annat. Käkade på Donken och sen blev det IKEA där jag köpte nya skedar.
Sen bar det av mot Maxi, där flera hundralappar försvann. Trist, men nåt måste jag ju äta.
Vi kom inte därifrån förrän 21.30, och på hemvägen stannade vi till hos pappa för att hämta lite glas. Visste inte direkt var de låg i mina lådor, så vi gick igenom ett par och hittade lite fler glas jag tog med mig hem. Bra att ha om man har fest om inte annat :P

Väl hemma packade vi in våra varor, jag hos mig och sen åkte vi till Jenny och packade upp hennes. Hon plockade ner sin externa hårddisk och sen gick vi till mig igen, där vi satt och fixade lite med bilder.
Hon vill ha en tavla med sina syskonbarn (typ en sån jag gjorde på Enya) så vi kollade vilka bilder som skulle passa. Men vi kom inte direkt fram till något, så hon ska skaffa fler bilder att välja på. Men det blir säkert jättefint när det är färdigt, för min är ju kanonsnygg om jag får säga det själv :)

Det blev en sen fredagkväll innan jag kom i säng, eller tidig lördagmorgon kanske man säger? Aja, klockan var nog halv 4 iaf, och sen sov jag till 10.30. Najs!
Nu håller jag på och tvättar lite, och ska alldeles strax vika tvätt och diska. Sen vid kl 12 kommer Jenny igen och ska tvätta hon också, fast i källaren. Det är så dumt att hon måste gå till mitt hus för att tvätta - de har ingen tvättstuga i hennes. Men med två tvättider så går det ju fort :)

Ikväll ska vi faktiskt göra något som jag inte gjort på evigheter. Gå på bio!
Jag tänkte att jag skulle unna mig något, och att se Mamma Mia blev en bra lösning. Hoppas bara den är bra!

Nej, nu ska jag fixa lite här hemma..
Hej!

Bra dag

Det var längesen jag sov så gott som inatt. Skönt!
Vaknade upp på rätt bra humör, solen sken och det kändes som det skulle bli en himla bra dag.
Det blev det också.

Enya och jag gjorde oss iordning rätt tidigt och gav oss ut för att leka. Efter ca 45 min gick vi förbi Jenny och var hos henne till lunchen.
Under tiden Enya sov så solade jag, och tittade på Days. När hon vaknade gav vi oss ut på promenad och gick till affären för att köpa lite mellis. Var en trevlig eftermiddag i solen!
Vid kl 15 gick vi in för jag hade fått för mig att laga mat dagen till ära. Började direkt och maten var inte klar förrän strax efter 17. Då var både jag och Enya jättehungriga!

Vad blev det för gott då? Jo, potatisgratäng och kött mina kära vänner. Det ni :P
Enya slevade in en hel hög med mat och för första gången åt hon faktiskt helt själv :D Hon är stor nu min lilla tjeja!

Hur som helst så blev jag lite stolt över mig själv som lagade middag. Hehe.
Låter kanske konstigt, men eftersom jag aldrig gör det annars är det en rejäl bedrift.

Ikväll har vi myst en massa, (även om hon varit för jäkla jobbig också) för vi måste ju passa på nu när vi inte kommer ses på hela helgen. Jerry hämtar henne 14.30 imorgon och sen ses vi inte förrän på söndag eftermiddag.
Kommer bli jobbigt att vara utan henne, men ändå skönt att ha lite tid ifrån varandra. Då är det roligare när vi väl ses igen :)


Lite pics..

..från kvällen.



Visst är jag cool i mammas strumpor!? ;)

Mys med mamma

Skiter i Musse, läsa bok är mycket bättre!

"eej, eej" :)

Enyas kusiner

Här kommer några bilder från när vi träffade Enyas kusiner i tisdags.



hampus och viktor

linus och andreas

hampus "ta kort på mig, ta kort på mig!"

bella och viktor

viktor fick en puss av enya :)

Att lite vatten kan göra så mycket

Jag klev precis ur ett långt härligt bad. Gud vad det var avslappnande!
Nästan lite som terapi att ligga där och rensa sina tankar. Tankar som jag inte riktigt visste fanns, men som ändå legat långt in och gnagt, och gnagt. Det påverkar ens humör mer än man tror, de där bortskuffade känslorna.

Har tänkt på precis allt mellan himmel och jord nu ikväll. Saker som hänt för längesen, saker i nutid och även framtiden. Även om jag inte vet vad som händer framåt i tiden kan jag inte låta bli att fundera.
Jag borde kanske ta ett långt bad varje kväll, för det känns helt okej nu efteråt - trots att jag haft en relativt dålig dag.


Dagen började i alla fall med att Enya vaknade kl 7 idag igen. Måttligt road kan jag säga att jag var då, men ändå skönt att jag fått sova hela natten.
Sen som varje morgon tittade jag på mitt nya favoritprogram "Desire". Skitbra som vanligt, men vad säger de då? Jo, att det var sista avsnittet! I alla fall för säsongen, men vem vet när det kommer tillbaka?
Alla mina favoritprogram bara försvinner :(

Aja, när jag deppat lite över det så gick vi ut en sväng. Jenny kom och gjorde oss sällskap till det blev dags att gå in för att luncha. Sen under tiden Enya sov blev vädret finare, så på eftermiddagen var vi på baksidan och lekte och jag passade på att sola lite.

Sen kom Jerry, det var ju hans dag idag. Vi blev rejält osams och jag skäms, för vi bråkade både inför Enya och grannarna. Jättedumt, men jag behövde få ut mina aggressioner och det fick jag kan jag säga!
Det är så jäkla synd att det är såhär, för jag vill verkligen inte det. Enya förtjänar inte det, och ärligt talat så trodde jag aldrig att han och jag kunde bli så osams om saker och ting. 
Men jag hoppas verkligen allt blir bättre sen när han flyttat, som han säger att det ska bli. 
Men fasen om han ljuger igen, då blir jag inte glad!

Hur som helst, han stannade till Enya somnat och han var faktiskt snäll och handlade lite åt mig innan han åkte hem. 
Så lite hjärta har han i alla fall kvar.
Sen efter han åkt så satte jag mig vid msn och har pratat skit med några människor. Trevligt med msn måste jag säga!

Nu ska jag bara prata "klart", sen blir det faktiskt sängen. Är rätt trött.

Hörs imorgon. 
Puss hej 

Åh!

Jag kom precis på att det är Allsång på skansen ikväll! Lasse Stefanz ska vara med, så det måste ju bara vara bra!
Synd att de inte kör "Felicita", det hade ju varit drömmen ;)
Efter Allsången är det Morden i Midsomer, så kvällen blev ju räddad after all. Tur att tv:n finns ibland! 

Busfabriken, något för de allra minsta?

Nu har Karro åkt igen. Hon lämnade boysen i bilen så hon var bara här och snackade ett par minuter.
De hade varit på Busfabriken med Linuz för första gången idag. Han tyckte det var skoj!

Jag har också funderat på att ta med Enya dit, men har trott hon är lite för liten. Men de har tydligen en hörna för de minsta och de som var där och lekte verkade nöjda. Så det kanske blir en tripp nu i sommar, frågan är bara hur?!
Jag får försöka låna en bil och Enyas bilbarnstol, så kanske vi kommer iväg :)
I hope so!

Tisdag

Idag har Enya och jag varit hos min pappa igen. Min bror och hans barn var nämligen och firade honom idag istället, så jag tyckte det kunde vara roligt för Enya att träffa sina kusiner.
Andreas var snäll och hämtade oss, för jag hade verkligen ingen lust att gå i regnet. Sen blev vi bjudna på mat och barnen har lekt massor.
Mysiga ungar hela bunten det där, och Viktor har nyligen lärt sig gå. Gulligt :)
Jag fick även mata honom, vilket faktiskt var svårare än att mata Enya, men jag fick ner en halv skål efter lite trixande!

Nu har vi varit hemma en stund och Enya sover.
Hon vaknade redan kl 7 imorse, och somnade om igen kl 9.30 och sov i 45 min.
Hon mår väl inte jättebra kanske, är lite varm och gnällig, eller så berodde det helt enkelt på att hon inte är van att gå upp så tidigt. Vem vet?
Känns även på mig att jag inte är van. Är skittrött!
Sen kan ju vädret spela in en del, man blir ju automatiskt mycket tröttare när det är trist ute, men det känns som sagt att jag gått upp tidigt ;)


Nej, nu ska jag gå.. Väntar på att Karro ska komma och lämna en leksak Enya glömde i mammas bil. Får se om de stannar en stund eller om hon bara säger hej :)

Nei, så tjukk du har blitt

Ja, jag har verkligen det. Okej, inte jätte - men tillräckligt!
Jag trivs inte alls med mig själv för tillfället och det känns som jag bara blir större och större.
Var faktiskt duktig en månad ungefär, och åt inte alls chips eller något annat onyttigt. Sen syndade jag en gång, vilket jag inte alls skulle gjort, för sen var jag fast igen.

Jag vill ju inte se ut som jag gör, men HUR fixar man träningen när man är hemma själv med ett barn? Jag vill helst inte träna hemma, utan på gym. Gärna aerobics, för det är så jäkla kul!
Vet ju att jag kan köra situps osv när Enya somnat, men det är inget kul. Jag vill ha hög musik när jag tränar, och helst andra människor runt om mig.
Så hur ska det här gå?

Tips?

Pappa fyller år

Idag har det banne mig nästan regnat hela dagen.
Men under uppehållet på förmiddagen så knallade jag och Enya till min pappa för att fira honom på hans födelsedag. Han fyller nämligen 65 idag!
Vi hade inte köpt mycket - några lotter - men han vann tyvärr ingenting. Han blev nog mest glad över att vi kom dit!

Min faster och hennes man kom också dit för att äta lunch. De äter alltid sill och potatis på hans födelsedag, hehe.
Eftersom jag inte äter varken sill eller färskpotatis så fick jag stå över lunchen, men det var ändå dags för Enya att äta.
Jag hade med en burk spagetti, men den ville hon inte alls ha! Det slutade med att hon i alla fall åt en halv potatis ihopgeggat med gräddfil och sillspad. Mums?! :P




Efter Enya sovit middag och gästerna åkt hem så följde pappa med oss hem och åt äppelpaj och vaniljsås. DET var mums däremot :)
Sen fixade pappa upp min tavla i hallen. Det blev jättebra. Är himla nöjd!
Vad tycker ni, är den inte fin? :)





En lista i väntan på skrutt

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ibland
3. Är du uttråkad? Inte ett dugg
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nepp
6. Är du cooling? Haha, va?
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Näe, de skiljde sig när jag var typ 9 år

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut!
2. Har du någon gång blivit sårad? Ja, vem har inte det?
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? Mmm
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne? Ja, det har jag
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Nej, bara fått pussar av min skrutt
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hur ska jag veta det om han är hemlig?
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Ja, om jag hittar "Mr Right"

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar? Lunar får jag väl säga eftersom det bara är den jag har
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner
5. Tv eller internet? Nätet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Cola
7. Utekväll eller hemmakvällar? Båda två!
8. Pengar eller lycka? En blandning vore det bästa!
9. Dag eller natt? Båda har sin charm
10. Msn eller mobil? Msn

TIO "HAR DU NÅNSIN.."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, men man kan ju aldrig göra saker ogjorda
4. Hoppat Bungee Jump? Aldrig i livet!!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, det har jag gjort
6. Ätit en hel tårta själv? Nej, verkligen inte
7. Gjort bort dig offentligt? Ja, nångång
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja, det har jag velat
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Ja

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde? Var till Jenny
2. Telefonsamtalet du fick? Var oxå från Jenny
3. Personen du var med? Jenny, Ankan, Lollo och Benny
4. Roligaste grejen som hänt? Festen igår!
5. Personen du smsade? Ankan
6. Du tillbringade natten med? Tillbringade låter fel, men senaste person jag sov ihop med var Enya

Party!

Igår var det lördag, och då åkte Enya till Jerry. Jag skulle där efter till stan med Jenny, men jag mådde inte så jättebra. Längesen jag var ifrån Enya ju.
Men vi åkte till stan ändå, och jag mådde bättre när jag hade lite annat att tänka på.
Vi åkte till Smarta Hem för att kolla på nya köksluckor, men jag kunde inte bestämma vilka jag ville ha så vi åkte därifrån igen. Vidare till Gina och sen till Maxi för att köpa groggvirke. Just det, fest skulle det bli på kvällen!
Men vet ni vad? Sockerdricka finns ingenstans, tillverkas inte det längre??

Kom hem och värmde min matlåda, sen var det bara att sätta fart. Hade ju lite som skulle göras innan kvällen.
Började med att diska och plocka iordning, sen blev det storstädning med damma, dammsuga och torka golven. Där emellan körde jag två maskiner tvätt och hängde den. Efter det var jag helt slut och det skulle bli så skönt med en dusch!
Hade precis klivit ur duschen så ringde Jenny och sa att de var på väg - shit, bäst att skynda mig!
Men jag hade rätt gott om tid, och jag var nästan helt klar när de väl kom.

Det var såhär. Jag, Jenny, Ankan, Louise och Benny skulle käkat filéfrossa på Kanalkrogen igår, men jag hade inga pengar så jag fick stanna hemma. Men jag tyckte vi kunde hitta på något efteråt, och då sa de att de kunde komma hit och så blev det ju..

De hade köpt med sig lite snacks och både vin och grogg fixades och så var det igång.
Min första fest hemma hos mig, vilket jag var lite nervös för (men varför???) och det var himla trevligt!
Jag och Lollo blev visst mest på lyset (mest Lollo - tack Benny ;P), vilket jag inte riktigt hade räknat med. Men jag åt rätt tidigt, så det var väl kontentan av det antar jag.
Kul hade jag i alla fall, och jag hoppas de andra hade det med!
Kom i säng runt 4 och sov till 13.15 idag, så skööönt! Inte mår jag dåligt heller ;)



benny visar sitt rätta jag? ;P

gottegris!

snygga rumpor ;P

kaffe-grej... galiano, heter det så?

ingen fest utan hångel ;)

ankan och benny softar

den berömda fylletungan kommer alltid fram ;)



man måste göra snygg entré, right? ;P

fader abraham..

fader abraham..


snygg dans.. jag kunde verkligen inte sluta garva :)



Nästa fest är planerad till den 19 juli, men då hamnar vi hos Lollo och Benny. Hoppas på fint väder, för vi ska även ner till Berg och lyssna på Hellström/Uggla! Lite picknick och sådär - najs!

Älskade ungar!

I fredags var Wille och Annika här hos oss och umgicks. Det blir ju inte att vi ses så ofta tyvärr, men barnen verkligen älskar att leka med varandra!

Jag och Enya bjöd dem på lunch, sen sov barnen och när de vaknat tog de ett dopp i Enyas lilla pool. Wille tyckte däremot det var roligast att vattna gräset med vattenkannan, och skvätta på mamma!
Enya nöjde sig mest med att sitta i poolen, men när jag tagit ut en hink med vatten, då doppade hon sin giraff i den. Men då blev den helt plötsligt inte alls gosig längre, så då bråkade hon med Wille om råttan ;P

Efter badet åt de mellis, och sen blev det dags för dem att åka hem.
Hoppas verkligen vi kommer ses lite mer ofta nu på semestern. Jag får lite ångest över att Enya träffar andra barn så sällan, och hon tycker verkligen om sin Wille så det vore kul om de fick leka mer. Upp till oss parents att se till ;)



Mysigare ungar får man leta efter ;)

Vänner?

Jag har tänkt på en sak.
Varför är det alltid så att man glider ifrån sina vänner?
Hur bra vänner kan man egentligen varit om det blir så?

RSS 2.0