Lite blev det iaf

Igår åkte vi som sagt till stan, älsklingen och jag. Det var nära på att vi inte åkte, jag har nämligen fått ont i magen när jag står upp och när jag går, så jag visste inte om jag skulle orka. (Antagligen inget farligt, utan mer som växtvärk i livmodern typ, men går det inte över till imorgon ska jag ringa och höra)

Men sugen på att shoppa som jag var så åkte vi ändå :) Var lite jobbigt att gå bara och jag kände mig värre "handikappad" än en höggravid så ni som varit gravida kan ju tänka er ;)
Vi kollade lite i butikerna men det var på Lindex vi shoppade, hade ju rabatt där. Tyvärr blev det inte alls de sakerna jag hade velat ha till Enya, för självklart var hennes storlek slut, men lite blev det ändå och jag är rätt nöjd med det också. (Jodå älskling, idag känns det bättre än igår :P)

På vägen till bilen gick vi även in på H&M och där har de ju världens gulligaste bebiskläder! Väldigt många fina neutrala kläder, men tyvärr så tycker Fredrik att de är tråkiga så det blir så svårt att handla ;) Men vi hittade en del fint som vi tänker köpa sen framöver i alla fall, bland annat en söt body med en räv på - jättefin! Men det får bli senare som sagt.. :)


Idag har jag en slappdag här hemma, jag gör verkligen inte många knop alls. Men det är skönt, speciellt när jag fortfarande har den där värken i magen som gör sig påmind så fort jag bara rör mig lite.
Ikväll däremot så ska jag till Lollo på ljusparty. Mycket trevligt måste jag säga, även om det kanske inte blir att handla något så är det skönt att komma hemifrån lite och träffa folk. Kl 18 börjar det och det ser jag fram emot!



två tröjor, en klänning och två byxor till skrutt,
pyjamas till bebisen :)


Dags att dra

Nu ska jag strax bege mig ut till apoteket för att hämta ut en dos nya sprutor, sen ska jag möta upp pappa vid banken. Därefter är det stan som gäller! Först Biltema, sen Hemmakväll i Tannefors, sen ett besök på AF och sen avslutar vi eftermiddagen med lunch på Ming Palace :) Kanon!

Och när älsklingen kommit hem ikväll så ska vi ytterligare en sväng till stan, eller tornby närmare bestämt. Ska inhandla lite kläder åt skrutt och så kommer vi antagligen hem med något till bebisen också, och troligtvis lite mat att stoppa i kyl och frys :)

Nej, bäst jag klär på mig så jag inte blir försenad. Sånt gillar inte pappa ;)
Men först slänger jag in en magbild, tagen igår..


v. 19 (18+2)


Ingen lust

Jag har egentligen all tid i världen för att uppdatera min blogg dagligen, alla stora bloggare får ju till det även om de har skola/jobb och en spännande fritid, men inte jag. Kanske mest för att jag inte känner någon lust längre, jag har ingen ork.

Så i väntan på lusten så tänker jag lägga ner detta, jag skriver igen när jag tycker det är roligt snarare än att jag känner mig "tvungen".. Kanske är jag tillbaka redan imorgon, eller om några veckor? Den som lever får se..

En sån där..

Idag är det en bra dag, trots lite smågnabb på morgonen med älskling och trots det inte så fina vädret ute - men det gör inget alls, för idag kommer min lilla älskling hem! :D Har längtat ihjäl mig ♥


Jag borde ge mig ut en sväng, men jag skippar promenaden idag och tar den ikväll på stan istället. När min stora älskling slutat jobbet så åker vi direkt till stan och kollar på ny kamera, och lite till :)

Fram till kl 14 ska jag försöka vara lite nyttig här hemma, får se hur bra det går.. Hehe :P


min sötnöt ♥


Hösten är här

Trodde inte jag skulle säga detta, men jäklar så skönt det var att gå idag!
Solen som värmde, trevligt sällskap, vacker utsikt och varma kläder är en bra kombination :)

Hade faktiskt kameran med mig, var tvungen att föreviga det fina höstvädret vi har just nu,
visst är det vackert utmed kanalen?


    

    
vi såg en häger? och ett av de vackraste träden jag sett på länge..


Håll i hatten

Hoppsan, vad är detta?
Nu har jag precis avklarat frukosten, och ska ge mig ut på promenad med Lollo. Promenad två dagar i rad, börjar detta bli en vana?



något varmare skor satsar jag på idag, och vantar.. :)


Jodå

Hann med en sväng på stan med Jenny också, letade efter vinterskor men hittade inga som jag föll pladask för. Shoppade sprutor på Apoteket istället och fick med mig en nålklippare hem, så under tiden älsklingen lagade mat så klippte jag av nålen på alla använda sprutor, typ 50 st.. Så nu är de slängda i soporna utan någon fara!

Efter maten stack älsklingen iväg på innebandyträning och jag fick förbud för att titta på Bonde,
det ska vi göra när han kommer hem. Så nu är det en arg snickare på min tv, mycket arg, och jag förstår honom! Och vilket hus sen.. men vem fasen vill städa ett palats??



provade dessa, ej riktiga uggs, men vet inte om de är så varma som de ser ut? någon som har erfarenhet?


Ändrade planer

Det blev ingen dejt med Lollo, utan nu tar jag på mig varma kläder,
stoppar lurarna i öronen och ger mig ut på promenad själv!

Let's go!


Utebliven uppdatering

Vet ni vad?
Jag struntar i den där uppdateringen jag lovade er, jag orkar helt enkelt inte.
Jag har varit helt off i ett par dagar och ingenting har känts direkt roligt, så mycket är därför att det inte blir något av den.. Nu börjar jag om från början igen och hoppas finna både ork och lust till att skriva ett par rader varje dag, jag har ju liksom ingenting annat vettigt för mig om dagarna så ;)

Ja, idag var jag uppe med tuppen, närmare bestämt redan halv 7. Varför? Jag har ingen aning egentligen, eller jo, det var mest för att kunna tvätta håret innan varmvattnet försvann kl 7. Men nu är jag skittrött, jag behöver verkligen mina timmar om nätterna och inatt blev det lite för sent för mig. Mysigt var det dock :)

Men hur som helst så är jag ju redo för vad dagen har att erbjuda, och förhoppningsvis (eller ska jag säga tyvärr? näe, klart jag inte ska) så kommer Lollo höra av sig snart för en förmiddagspromenad. Jag längtar inte alls ut i kylan, det var minusgrader när vi klev upp i morse och jag har bara tygskor att ha på mig. Kanske dags att kolla efter vinterskor snart?

Det var visserligen min idé om en promenad så jag får skylla mig själv, men visst vore det skönt med lite frisk luft! Något jag inte fått på några dagar nu när jag mest suttit inne och häckat.. Och det kan ju inte bli bättre än att ha någon att snacka bort lite tid med, det är ju så fruktansvärt trist att bara gå själv.. Ja, det blir bra det, nu känner jag mig lite mer taggad! :)

Förresten saknar jag min karl, redan. Vi har inte setts så mycket de senaste dagarna och det känns av nu.. Ikväll blir det inte mycket tid heller tyvärr, men så är det ju ibland. Det blir bättre snart. Och så saknar jag min lilla skrutt, jag vill att hon ska komma hem nu så jag får pussa på henne..


ursäkta bilden, men sådär kan det gå när man har två skitkameror..
en som inte funkar alls och en som tar skitbilder.. kul! *grrr*


Sorry

Sorry till alla er som väntat på min utlovade uppdatering i helgen, dåligt av mig jag vet..
Tyvärr kommer den inte idag heller, för jag vaknade med världens jävla huvudvärk så jag ska bara ligga i soffan hela dagen idag och vila mig. Känns riktigt trist eftersom jag skulle till läkaren kl 14 och lämna in min närvarorapport till AF idag, men jag får ta att pengarna kommer lite senare och så får jag boka om min tid, för det här går inte.. Hade aldrig pallat att åka till stan..


Halloj!

Jodå, jag lever! Jag har bara inte haft orken att blogga och det har jag inte just nu heller eftersom jag försöker göra lite fint här hemma.. Visserligen har jag inte "hunnit" med mer än att tvätta, städningen och disken måste jag leta upp motivationen till först, men det kommer nog så småningom.. :)

Skulle i alla fall bara säga att det vankas uppdatering i helgen, ifrån veckan som varit. Så kom tillbaka i senare så bjuder jag på lite bilder :)

Produktiv dag

Igår var jag duktig, så duktig att jag städade hela lägenheten alldeles själv. Tog ett tag pga foglossningen men det var riktigt skönt när jag var klar! Älsklingen kom hem lagom till jag var färdig, då åt vi mat från Donken och sen åkte vi en sväng till Ikea efter det. Vi köpte ju en lampskärm på GeKås, så nu behövde vi inhandla sladdar och lite sånt för att kunna sätta upp den, får se om den kommer upp nu i helgen :)

När vi kom hem blev det goood mat, potatisgratäng som är min craving just nu. Jag skulle kunna äta det varenda dag, men ibland kan det ju vara trevligt med lite omväxling, det tycker i alla fall min andra hälft :P


Idag har jag inte gjort något vettigt alls, men det tycker jag att jag är värd efter gårdagen. Jag ska diska sen och plocka iordning grejerna från GeKås bara innan jag hämtar skrutt på dagis, men det tar ju inte så lång tid. Lagom till att vi är hemma så kommer även älsklingen hem, så då ska vi prova alla Enyas kläder för att se om de passar eller inte. Om jag har tur så kommer jag iväg på en tripp till Ullared snart igen, i början av november eller kanske innan, så då kan jag ju ta med och byta om man nu får det, om det skulle vara något som inte passar alltså.

Hoppas hon blir glad för sina nya kläder i alla fall, fast bäst kanske hon tycker om pusslet med Bamse på. Ett riktigt fynd för 10 kr :) Hon har ju börjat intressera sig för "riktiga" pussel nu och efter lite övning, och många tjut innehållande "mamma, jag kan inte" så börjar det ta sig :) Snart kanske hon kan lägga ett pussel utan hjälp, fast det dröjer säkert..

Nehej, snart dags för käk (gott med rester ;)) och sen ska jag väl ta tag i dagens sysslor..
Hoppas ni alla får en trevlig fredag!





Just ja, hoppas ni inte blev rädda nu! Detta är bara älsklingen med den fina snarkmaskinen ;)
Den är ju inte direkt attraktiv men den gör nytta! Älsklingen snarkar inte alls med den så nu kan vi äntligen börja dela sovrum.. Men först ska nya sängen inhandlas.. Jag längtar!

RSS 2.0