Färgning

Har precis färgat ögonfransarna och blev skitnöjd... 
eller INTE!  Faan då, det syns inte skillnad för fem öre! Kul att ha slängt 80 spänn åt skogen..

Valde färgen brunsvart, skulle kanske tagit svart istället? Eller så gjorde jag fel, men följde ju instruktionen och kladdade på det där så hela ögonen sved.. Men inte hjälpte det! Nästa gång ska jag färga på salong.. Då kanske det i alla fall syns.. Suck!

Alltid händer det mig...

Kommentarer
Postat av: Lollo

Gjorde du det själv oxå? Hmm, nej, det måste vart svårt! Jag och Sandra hade ju varandra till hjälp när vi gjorde, och tur var nog det. Men det allra bästa är och göra det på salong, de blir alltid bäst då! Fast det kostar ju :( Svider gör det när du inte slappnar av helt ordentligt, för då kommer färgen in i ögonen. Därför tycker jag det känns mycket bättre att göra det på salong, då vet man att det blir bra, man behöver bara ligga där och slappna av! :) Kan vi inte få se en bild på resultatet? :) Kram kram

2008-10-04 @ 18:09:35
URL: http://vitloksflikkan.blogg.se/
Postat av: Evelina svarar

Japp, själv gjorde jag det.. Tog före och efter-bilder men syns ingen skillnad alls.. =/

2008-10-04 @ 18:49:02
Postat av: Jessica

Mina erfarenheter säger att det ej blir någon större skillnad även om man går till salong och gör det.... tyvärr. för att få resultat behöver man ha svart/blå färg. Jag vet, det låter konstigt! Men då blir det allra tydligast resultat iaf =) Och låta färgen sitta kvar lääääääänge innan man tar bort den.

2008-10-05 @ 18:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0