Min lilla älskling

Elmer är nu 7 veckor och han är såå mysig! I veckan nu så började han med svarsleenden och nu får vi ganska många om dagen. Hur härligt som helst! Han jollrar även en del, och hans uttryck låter mest som "gah", "ngu" och "aah" :) En del skrik blir det också, fast inga arga sådana utan han "pratar" mest. Låter värre än en tjej.. hihi ;)

Han kan även lyfta nacken rätt högt och han är rätt stadig i kroppen. Han älskar att sitta upp i soffan och klarar det väldigt bra utan att vippa. Nu har han även börjat få in dygnsrytmen som gör att han faktiskt sover nätterna igenom och är mycket vaken på dagen. Riktigt skönt då hans mamma behöver mycket sömn.

Det enda negativa är ju fortfarande hans kräkningar. Vi hade uppehåll med D-dropparna en vecka och då kräktes han inget, men när vi sen började med dropparna igen så började han kräkas mer. Så då slutade vi givetvis ge honom dem, men nu kräks han ändå. I veckan var det 3 kaskadspyor på 2 dagar och det är såå tråkigt!
Men BVC har ju inget direkt svar så vi får väl stå ut.. Kanske ger det med sig sen när vi byter ersättning till nr 2? Vi får se..






Visst är han söt? Speciellt när han ler :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!!! Han är ju hur söt som helst. Vad duktig han är som kan hålla upp huvudet och sitta stadigt i soffan. Hade bra så får vi ta ses nån dag.. Kram

2010-05-09 @ 19:34:20
Postat av: jessica

En bra grej (man måste ju vara positiv) med att han kräks mycket är att han får byta kläder ofta och då syns det många olika på bloggen.

Ja, liiite långsökt kanske men ändå.

Det blir som Elmers modeblogg =)

2010-05-10 @ 11:39:45
Postat av: JOAKIM.

söt :D fint namn, elmer ;)

2010-05-10 @ 12:14:46
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0