Vet ni?

Sjukt längesen nu IGEN, jag vet. Nu hamnade jag på min sida och började läsa gamla inlägg och det är sååå mysigt att ha allt samlat, så nu FASEN alltså måste jag skärpa mig! Enyas "barndom" finns med här men inte Elmers. Orättvist mot honom om inte annat, för skriver jag inte ner saker kommer jag heller inte ihåg dem. Trist men jäkligt sant!
 
Det händer mer och mer med lillprinsen nu, det är en rolig fas i livet han är inne i nu. Sååå envis, tjurig, gapig och skrikig, men SÅ mysig, rolig, charmig och helt underbar. Han har äntligen börjat prata mer och mer, även om det inte är klockrent det han säger så vet i alla fall vi vad han menar och vad han säger. Igår hörde jag den längsta meningen hittills och den lät ungefär såhär.. "Titta mamma, omma - titta dä!" Han ville med andra ord visa mig något utomhus och det var viktigt att komma direkt ;) Lilla gubben!
I övrigt så går det fortfarande kanon på dagis, vilket det gjort länge nu. Inget ledsen alls som i början utan nu kramas han hejdå och springer iväg.. Kul att se att han trivs!

På tal om Elmer och dagis så ska jag hämta honom om en timma. Hoppas han har sovit länge idag, han som var uppe redan kl 6.. annars blir det en lååång dag! ;)

Just det..  När jag läste mina gamla inlägg så kom många fina och mysiga minnen och känslor fram och jag är faktiskt jätteglad över att jag startade min blogg! Även om livet har sina ups and downs så är jag överlycklig över att ha en så fin familj som jag har, jag har sån tur som har dem!

 
Mina fina ♥
Nåja, man kan ju inte alltid få till snygga familjebilder.. haha ;)

RSS 2.0