Ensamt

Det är alldeles tyst här hemma. Rätt skrämmande faktiskt, även om jag är van vid det sen innan.
Men nu är båda barnen på dagis, skumt. Ingen liten Elmer som är överallt där han absolut inte får vara, ingen Enya som leker med barbie och ingen att umgås med alls.

Nåja, det är ju så det kommer vara nu framöver, om jag inte skulle ha turen att fånga ett jobb. Än så länge har jag bara fått "nej tack" på de jag väl har fått svar på.. Trist som tusan!
Men någongång hoppas jag få ett JA. Jag är värd det tycker jag!


Har hunnit med litegrann idag iaf. Fixat papper till A-kassan (som jag inte får men som jag ändå måste skicka in), har ringt ett samtal, har tvättat och hängt upp tvätten, vikt in den rena, målat naglarna och snart ska jag käka lite mat. Efter det så ska jag knalla till affären och sen hem och skicka in lite fler jobbansökningar.

Sen blir klockan 14 och mina små hjärtan ska hämtas. Jag saknar dem!
Och mitt stora hjärta ska vi inte tala om, honom saknar jag som en tok. Bästaste som finns den mannen!

Nepp,
ugnen kallar!


Uselt

Nu är besöksloggen faktiskt riktigt usel, så här några läsare hade jag inte ens när jag startade upp bloggen.. Men så blir det väl när man aldrig uppdaterar kan jag tro :)

Jag säger gång på gång att jag ska ta tag i det här igen, men nu tänker jag inte säga så mer. Blir det så blir det.



Känner dock lusten igen, jag sitter alldeles för mycket framför iPhonen om dagarna, så blogga vore ju SÅ mycket bättre. Lite mer nyttigt så att säga, för framtidens skull. Kom ihåget är ju inte som det brukade vara om jag säger så, så därför måste man ju ha lite händelser nerplitade.

Hur som. Liten har blivit stor. Enya har fyllt 4 år och hon hade en jättebra födelsedag och ett bra kalas. Underbara tårtor (hahaha) som hon tyckte mycket om. Fina presenter och inte alls något "onödigt" egentligen.

Hon har även nu lärt sig gunga själv, både stående och sittande. Födelsedagsveckan tränade vi som tokar på cykeln och det lönade sig för nu cyklar hon i alla fall runt gården själv, även om hon måste ha hjälp att starta. Mammas duktiga tjej! :)



ute och övar.. elmer vill gärna hjälpa till som ni ser :)


RSS 2.0