Vilddjur

Det var egentligen meningen att jag skulle jobbat igår, men så vaknade Elmer snorig och med feber, så det blev att stanna hemma. Hade en bra dag med barnen, de var hyfsat lugna hela dagen faktiskt. På kvällen var jag och Enya på hennes 4-årsgympa. Den var ungefär likadan som förra året, bara att de hade nya fröknar och var på ett nytt ställe. Men skillnaden nu var att Enya sa direkt efteråt att det var kul, det gjorde hon aldrig med den andra. Så det blir att fortsätta även i år! :)

Idag har också varit en hemmadag, men inte med två lugna barn, utan mer med två vilddjur. Phu, jag var så trött på dem vid kl 10, så då gick vi ut för att jag skulle få andas lite. Vi tog en sväng till kanalen och matade änderna och på vägen hem stannade vi i lekparken. Kallt som tusan ute och nu kan jag på allvar säga att hösten kommit för att stanna :/

Just nu leker Enya på baksidan och Elmer sov, trodde jag. Men näe, inte det inte. Vet inte om hans ens somnat efter maten eller om han bara sov i ca 30 min? Han sitter där i sängen men jag vill inte ta upp honom, han behöver somna om.. Snälla Elmer..

Vet ni vad jag ska göra ikväll?
Jo, något jag inte gjort på 3 år! TRE år.. Shit!
Jag ska träna! Får se hur det går, och hur jag kommer må imorgon :P

Hur som helst ska det bli väldigt kul och jag är rätt peppad inför höstens träningspass!
Jag VILL ju få en snygg kropp men motivationen har inte funnits där(finns fortfarande inte), åt chips senast idag faktiskt, jag är sååå kass på att äta bra och ta hand om mig själv!
Hoppas jag lyckas ändra mig själv från och med nu.. jag vill ju orka leka med barnen om 10 år och gärna orka vara vaken längre än till kl 22 på kvällarna.. jag vill leva länge och må bra!

Back on track!

Hah! Det var ju inte igår!

Tjena hej vad fort tiden går. Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det gått flera månader sen jag skrev sist, men så var det visst. Nåja, nu är jag här igen och hoppas kunna få ordning på torpet!

Just nu rullar livet på, men lite nyheter har allt skett sen sist. Båda barnen går numer på dagis och det går riktigt bra även om Elmer tjuter som en liten gris när jag lämnar.. Men han är jättelugn och snäll där säger fröknarna och det är skönt att veta eftersom han är mer av ett vilddjur här hemma ;)

Enya blir bara större och större, märker man det inte i talet och på personligheten så märker man det på fötterna. Shit, nu måste vi köpa strl 29 i skor.. Undrar vem hon ärvt fötterna av? ;) Haha, nåja, det är bra att hon växer! Hon ska börja gymnastik igen nästa vecka och förhoppningsvis tycker hon det är roligare nu än i 3-årsgruppen. Det återstår att se. Hon är lite lat den tjejen..

Älskling har börjat nytt jobb men känner inte alls att han trivs, så nu har han slängt iväg lite jobbansökningar och har varit på en intervju. Hoppas han får det jobbet, det skulle innebära ca 3000 kr mer i månaden till oss och det är ju inte fel! Även om pengarna är viktiga så är det ännu viktigare med att trivas på jobbet så jag hoppas han kommer till något bra ställe.. :) 

Och på tal om jobb. JAG har börjat jobba! Haha, jag vet, är det inte sjukt? Har visserligen bara arbetat två provpass i veckan nu men det har gått jättebra och chefen tycker samma sak! Han sa till och med till mig på lunchrasten igår att "jag trodde inte du skulle ta kunderna så snabbt, det är ingen annan som gjort så tidigt. Man kan ju tro att du inte gjort annat!"... Då växte jag flera centimeter kan jag lova! Såå kul att höra! :D

Jag kommer jobba två pass till nästa vecka och sen får vi se hur det fortgår, det är meningen att jag ska jobba lördagar framöver men än är jag inte riktigt redo för det, men kommer vara det snart hoppas jag! :)

Och var är det jag jobbar?
På Teboden!
:)



mina fina leker loppis :)


RSS 2.0