Sen sist

Varit mycket sen sist. Sjuk, skolan började, uppgifter hit och ångest dit. Lagom roligt.

Idag har jag suttit framför dumburken nästan hela dagen förutom när jag städade, och ändå har jag inte fått ner ett enda ord till på det där nedrans arbetet. Måste verkligen! På måndag hade jag tänkt skriva proven så det vore ju bra om jag har några dagar utan ångest innan dess.

Så, imorgon är det förbud mellan 9.30-14.30. Förbud mot musik, förbud mot Facebook, förbud mot bloggar. Måste måste måste fixa detta nu!

Ligger i sängen just nu och eventuellt blir det en film innan sovdags.. En halv kanske iaf, för jag somnar alltid ;)

Natti!


Värk

Igår regnade det typ hela dagen och vi hade ingen aning om vad vi skulle hitta på. Ikano var ett alternativ men inte så roligt för barnen, så vi ville göra nåt för deras skull med såklart.
Slutade med att vi inte hann med någon shopping utan vi åkte till simhallen i stan direkt. Ösregn såklart, och med en bit att gå från bilen. Utanför entrén stod en pappa och son och säger till oss att det är stängt. Vadå stängt?! Det stod det inget om när jag kollade öppettiderna på nätet, det skulle ju vara öppet till 18.

Men nu är det såhär att simhallen är stängd över sommaren och man får bada i Tinnis vilket är utomhusbadet som ligger bredvid. Dock fanns det möjlighet att gå in via den vägen och gå till äventyrsbadet från andra sidan. Sagt och gjort!
Det blev en kall promenad i bikini i regnet, men vattnet ute var jätteskönt. Inne var det också jätteskönt och inte alls mycket folk som vi hade befarat.

Vi hade hur kul som helst! Tyvärr blev familjen lite väl uppdelad då det slutade med att jag och Elmer åkte vattenrutschkanan säkert 40 ggr på raken. Hej träningsvärk i ben och rumpa!
Lite senare vågade sig även Enya upp i kanan så mot slutet åkte vi allihop och det var såklart roligare.

När vi kom hem myste vi ner oss i soffan framför en film och åt pizza. Mums.

Min fina fritidstjej ♥
 

Idag vaknade jag dock med halsont och har det fortfarande. Kände av det lite igår kväll också men det är mycket värre idag. Kan det bero på att jag blev rejält nedkyld igår i regnet? Don't know.. Hoppas, hoppas bara att jag håller mig frisk!
Måndag idag och det betydde dagis för Elmer och Enyas första dag på fritids. Det var en nervös liten tjej som gick dit imorse, men det gick jättebra och när jag kom tillbaka för att lämna en frukt så lekte hon för fullt med kompisar. Hoppas hon skaffar lite nya vänner också så det inte bara leks med dem från gamla dagiset..

Snart ska även jag iväg till skolan på upprop. Får förhoppningsvis mitt nya schema. Vet att jag går på onsdag också denna veckan, utöver det är det hemmaplugg som gäller, har sååå mycket att göra. Wish me luck!
 

Lördag

Idag var det jobb som gällde, precis som varje lördag. Kul men alldeles för lite kunder. Märktes dock att semestertider börjat ta slut då det såldes för mer än det dubbla än förra veckan. Wohoo!

Varje gång jag jobbar så får jag dock en konstig känsla i magen. Jag pluggar ju till väktare, men egentligen vill jag ju arbeta i butik. Gärna i någon mindre och mysig butik precis som min nuvarande arbetsplats, och om jag fick välja fritt så skulle det vara något med barnkläder/barnartiklar. Hade varit superduperroligt!
Så det får mig såklart att undra vad tusan jag gör på en väktarutbildning? Hoppade mest på den för att ha något att göra men det känns inte riktigt rätt ändå. Barnklädesbutiker finns det tyvärr inte gott om i vår stad heller och oturligt nog fick jag inte jobbet jag sökte och SÅ gärna ville ha. Det gick till en annan tjej.. (trist för mig!) Och starta eget känns rätt lönlöst med tanke på hur många som konkar nu för tiden.

Men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka "tänk om"..
 
 

Ut med "gammalt", in med nytt!

Ikväll var vi och hämtade hem min skrutta efter hon varit hos pappa en vecka, och det är så skönt att vara en hel familj igen. Det är konstigt jag fortfarande inte vant mig vid att hon är borta från mig varannan vecka, det är trots allt mer än 5 år sen hennes pappa och jag flyttade isär. Kommer jag någonsin vänja mig?

Nu sitter hon här i soffan och vi har lite fredagsmys tillsammans. Alice i underlandet på tv:n ihop med godis. Gott!


De senaste dagarna har vi rensat, tvättat och provat en massa kläder och skor. Barnens då såklart. Snart dags för höst och vinter och det är mycket som ska fixas, och mycket som behövs säljas. Tidigare år har vi sparat massor men nu känner vi att det inte är någon idé. Iväg med det istället! OM det kommer ett syskon i framtiden får vi helt enkelt köpa nytt då. Och det är ju faktiskt sååå kul att köpa nytt ;)
 
 
 


Detta är en del av höst och vinterkläderna vi rensat ut. Mycket ligger redan ute till försäljning och lite ska ut de kommande dagarna. Får hoppas vi tjänar några slantar, så vi kan lägga det på nya kläder som de behöver inför kommande säsonger.

Och ni som inte redan visste det så är barnkläder min stora passion, det är såå kul och jag älskar att klä mina barn i fina kläder. Det blir mycket danskt samt svenskt, favoriterna i vårt hem är Nova Star, Molo och Småfolk. Underbara kläder! Kolla in dem om du inte redan gjort det. ;)

Nu kommer ett löfte!

Jag vet att jag har sjukt några läsare kvar nu efter att faktiskt ha haft rätt många. Inte så konstigt då ingen vill kika in på en blogg som ändå aldrig uppdateras. I don't blame you!
 
Ett halvår sen nu, mycket har hänt sen dess såklart.
MEN - det tänker jag inte gå in på nu, utan nu blickar jag framåt och SKA framöver uppdatera bloggen oftare. Det löftet ger jag nu. Ännu en sak jag tänker göra är att skaffa mig ett gymkort. Till hösten nu ska det bli ändring. Ska faktiskt bli skönt. Saknar zumban som tusan, och bodypump som jag gick på när jag och F träffades. De har inte kvar det sistnämnda men finns mycket andra bra pass att gå på.
 
Ny bloggdesign också, dagen till ära. Nystart liksom.
Känns bra!

Hoppas ni hänger med mig nu,
och blir trogna läsare som ni en gång var!

/E

RSS 2.0