Varför göra nåt idag som man kan skjuta upp till imorgon?

Ungefär sådär fungerar jag. Därför blir bloggen aaaaaldrig av att jag skriver i, jag tänker att "nu ska jag minsann blogga lite", men så blir det att jag gör annat istället och den här stackars sidan glöms bort. Vet ni? Igår hade Fredrik kollat in min blogg på datorn (jag surfar oftast från telen nu för tiden) och det var nästan att jag fick en chock. Var det SÅ den såg ut?? Så jäkla längesen var det jag var inne på min egna sida, hur sjukt är inte det?

Men NU så! Äntligen lite tid över då Elmer ändå sover, så tänkte jag skriva i alla fall några rader. Elmer är ju stora killen nu, blev 1 år den 20 mars och då hade vi såklart kalas. Jättemycket fina grejer fick han och han fick smaska på både tårta, glass och kakor. MUMS tycker han! :)

Han har precis lärt sig gå också! Eller ja, han går litegrann mellan saker här hemma, men snart kommer dagen då han springer själv, det är inte så långt borta tror jag :) Han säger dock inte mamma eller pappa än, men vi väntar spänt på att han ska göra det.. Vi säger att han är lite mentalt borta, men samtidigt vet vi ju att pojkar brukar vara lite senare ;) Han säger iaf hejdå på sitt språk, det är typ det enda.. Eller ja, dääää också, och vi antar att det betyder "där", men med Elmer kan man aldrig veta säkert. haha!


Våren är här och det är skönt med ljusare dagar tycker jag! Vi har äntligen fått gensvar från vår områdesansvarige ang träden på tomten, så igår sågade de ner tre stycken.. FEL träd enligt oss, eftersom de inte skymmer solen på samma sätt som de som nu står kvar, men vi får väl vara nöjda med det lilla. Full insyn har vi nu från vägen i alla fall. Är inte det toppen?!


I eftermiddag ska vi hämta hem min älskade skrutta! Det är så tomt utan henne här hemma, ingen som spelar Eric Saade på repeat.. hihi. Vi hämtar henne runt kl 17 idag för Fredrik var tvungen att jobba över, sen hem och käka tacos och mysa :)
Imorgon ska vi iväg på loppis som är vår nya grej. Älskar loppisar :) Efter det så åker vi till Z&C på fika så barnen får leka av sig lite.. Var sjukt längesen, så det ska bli kul! Elmer var typ 4-5 månader sist vi sågs så det har ju hänt en del om man säger så..

 


RSS 2.0