9 dagar

Ynka 9 dagar kvar till beräknad förlossning nu och just för tillfället så känns det som att det aldrig kommer bli någon igångsättning, men det SKA det bara bli om det så är det sista jag gör!

Som ni förstått så blev det inget med det i tisdags, utan jag fick en ny tid imorgon. Det sura är att vi sagt till Enya att lillebror kommer vara här nästa gång vi ses, men så blir ju inte fallet, om det nu inte sätter igång av sig självt såklart.. Känns så dumt att "ljuga" för henne, men förhoppningsvis är det något som hon inte kommer lida av i framtiden ;)

Så, fredag förmiddag it is. Då får vi säkert domen, och vi håller verkligen tummarna för att det blir av snart! Det är riktigt tröttsamt att vänta nu, speciellt när man ställt in sig på en sak och så blir det inte så..


Hur som helst så har de här extra dagarna givit oss liiite mer tid att hinna klart med allt. Det är kläder som ska tvättas, en väska som ska packas, ett förlossningsbrev som ska skrivas, en vagn som ska tvättas och lite annat. Men det ska vi nog hinna med :)

Idag ska vi i alla fall ta oss an lägenheten så den är relativt fin ifall det blir snart. Å andra sidan är det ju skönt att ha det nystädat innan Enya kommer imorgon så det är ju inte i "onödan" det görs i alla fall..

Kanske kan jag även få min kära sambo att baka lite fler bullar? Han och Enya bakade kanelbullar för första gången förra veckan och de blev himla goda! Tyvärr var det inte så många, och efter att en och annan bulle hittat vägen till våra magar, så behövs det göras några fler :D


Kommentarer
Postat av: jessica

Grattis grattis grattis till Elmer!

2010-03-21 @ 12:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0