Imorgon sticker vi!

Härliga dagar! Vi har knappt gjort annat än varit utomhus, legat i solen eller badat. Älskar verkligen värme!
Enya är som en liten fisk i vår pool, vid stranden gräver hon gärna och hittar alltid nya "kompisar" :) Busar även en del i vattnet om hon får vara nääära mamma eller Fredrik men när vi badade i stor pool så flöt hon omkring med sina puffar och skrattade hejvilt!

Elmer har även han badat. Premiärdoppet blev i Ljung i söndags men det tyckte han var riktigt kallt så han grät som en liten gris efter en stund. Däremot var det liite varmare i poolen vi plaskade i på kvällen och där njöt han till fullo. Sprattlade även med benen och var helnöjd så vatten tror vi allt att han kommer gilla. Stora bubben!

Alla har väntat på den "härliga" åsk och -regnskuren vi fick under eftermiddagen/kvällen, men njae, inte jag. Jag gillar när det är varmt, även om det kan bli lite väl klibbigt emellanåt ;) Men men, lite skönare luft blir det väl nu och det är skönt för barnen om inte annat, så hurra för åskan ;P

Imorgon såg det däremot ut att bli rätt bra väder neråt landet så imorgon sticker vi till Öland och besöker deras djur och -nöjespark! Vi var där förra året och Enya älskade det (jag med) så vi gör en favorit i repris. Kommer hem imorgon kväll igen, så det blir bara en tripp över dagen. Men en rolig sådan hoppas vi såklart!

Have a nice onsdag!



Kommentarer
Postat av: Sani

Snygg bonnbränna figge!

2010-07-14 @ 16:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0