Hemsk unge

Japp, då var det vardag igen. Rätt skönt faktiskt, speciellt att komma in i lite rutiner igen. Enya går sin första dag på dagis för i år och det ska bli spännande att se hur det har gått idag. Vi har nämligen haft en skitunge här hemma ett tag, med världens tråkigaste och drygaste humör. Verkligen något som hon måste vänja sig av med, en snäll unge vill jag ha, inte denna! Imorse var det till och med så illa att hon var otrevlig mot sin bästa kompis på dagis, och jag var tvungen att säga till henne på skarpen om att hon måste skärpa sig och vara snäll. Det hör inte till vanligheterna annars direkt att hon beter sig så..

Men i övrigt är hon lite av en ängel. Tänk att det kan växla sådär..
När hon och jag är hemma själva så lyssnar hon faktiskt väldigt bra, hon har lärt sig att plocka undan det hon haft fram innan hon ska leka med något nytt (efter påminnelse iofs) men utan tjafs. Igår när vi var på Droppen så var hon på jättebra humör och när vi skulle gå hem så hämtade hon snällt våra skor och klädde på sig och följde med hem utan protester, vilket hon aldrig gjort tidigare.

Vet inte alls vad det är som gjort att hon fått sån hemsk attityd, men hoppas för guds skull att den försvinner snart! Om ni har något tips på hur man får snälla och trevliga ungar kan ni ju hojta! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0