Gårdagen

Vi hade en himla bra dag igår i Norrköping, vi var där i nästan 6 timmar och fick ut det vi ville av vårt besök.
Vi tog en sväng in på Babyland, men kollade bara lite. Massa fint till bebis finns det ju, men inget som vi är i direkt behov av.. än.

Efter den lillsvängen begav vi oss till Busfabriken. Det var annorlunda än här i stan, mest kanske för att det är mkt större i Norrköping men allt var faktiskt inte bättre. "Babyhörnan" var däremot det bästa, för den var jättestor och hade egen klätterbana, och så var det endast för barn 1-3 år. Mycket bättre än här i stan med andra ord!

Annars så var det väldigt mycket hinderbanor, men eftersom Enya inte klättrar jättemycket så utnyttjade vi bara en del av dem. Den stora nackdelen var att det inte fanns några lite mindre rutchkanor som passade Enya, som hon kunde klättra upp till själv, utan hon behövde hjälp att komma upp till de vi åkte i. Det kändes i både magen och bäckenet, men sånt man får ta för sina barns skull ;)

Vi hade i alla fall väldigt roligt, och på vägen hem stannade vi på Maxi och handlade.. Så nu har vi liiite mat hemma till lönen kommer :)

Bilder från busfabriken kommer i ett senare inlägg.. Håll ut ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0