Eftermiddagsmys på kullen

Igår när vi hämtat Enya på dagis så gick vi hem och kokade oboy, fixade smörgåsar och sockerkaka, sen tog vi på oss kläderna och begav oss till pulkabacken. Förra gången vi åkte pulka med Enya (fast i en annan backe) så ville hon inte alls åka, och vi stannade inte länge.

Igår gick det bättre! Även om backen var både större och brantare denna gången så gick det kanon att åka och hon tyckte det var jättekul! Hon åkte i några småhopp först men innan vi gick hem avancerade vi och puttade ut henne i det stora hoppet och det gillade hon massor! Så nu vet vi var vi ska gå hädanefter, den där backen blev mer än väl godkänd.

Vi stannade inte jättelänge eftersom jag har så lätt att frysa om fötterna, men en timma blev det nog i alla fall och efter halva tiden tog intog vi vår matsäck. Enya tyckte det var jättegott och efteråt hade hon kaviar på hela vantarna och oboy på mössan, men sånt man får ta ;) Det blev en väldigt lyckad eftermiddag, och när vi kom in lekte vi en massa alla tre och hade en helt underbar tid tillsammans ♥

Lite bilder från pulkaåkningen..













Sorry för de mörka och blåa bilderna, men jag har inte orkat redigera de som är tagna utan blixt.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0