Tack!

När mormor kom till oss i fredags hade hon med sig två paket. Inte från henne, utan från hennes grannar som vi aldrig träffat, men som verkar vara ett toppenpar! (Mamma pratar ofta om dem :))

Enya fick såklart öppna paketen eftersom de var till henne och till kommande lillebror. I hennes paket fanns en jättesöt klänning som hon såklart ville ta på sig direkt, och vet ni? Granntanten har sytt den alldeles själv :)

Och i det andra paketet som var till lillebror fanns en urfin liten kofta med tillhörande mössa. Verkligen jättefint, och såklart hade hon stickat/virkat denna själv också. Vilken fin gest va? Blir ju alldeles rörd över att det finns människor som är så snälla, som vi inte ens träffat. Tack så hemskt mycket i alla fall, kläderna kommer väl till pass kan jag lova! :)

Nedan är världens mörkaste och suddigaste bild,
men eftersom jag är så lat så orkar jag inte ta en ny.. ;)
Men man ser ju iaf de fina plaggen vi fick.



Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Evelina!

Jo vi mår bra trots allt detta snöande. Börjar bli lite tröttsamt eftersom man blir lite låst när vägarna är så pass oskottade.

Kläderna som barnen fick är jättesöta btw :)



Babygymmet är av märket Tinylove. Vi köpte det för 199 eller 299 hos Nids4kids i Gbg. Tyvärr har de ingen internetshop. Jag tycker gymmet är väldigt bra, med olika figurer som låter olika, färgstarkt är det oxå. En av figurerna spelar en sång och själv mattan han ligger på har oxå lite prassel och pipljud. Den går att vika ihop också så det är bra. :)



När var det er lille kille skulle komma?

Kram

2010-02-25 @ 16:10:11
URL: http://aanonaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0