Lite nytt

Har egentligen inte riktigt tid med bloggen just nu, Elmer ska strax äta men något tänkte jag i alla fall skriva ner. Lite nyheter sådär. Mest för eget minne såklart, men även för att ni ska få reda på vad som pågår just nu..

Elmer ålar snabbt som bara den, är och pillar på allt han inte får (helst kablar, datorn, dvd:n osv) och han är så nyfiken så det inte är sant. Han har även ett jäkla temperament (det har han ärvt av sin far! eller?) och tjuter som om man skulle ha misshandlat honom om man tar något ifrån honom som han inte får leka med.
Pappa Fredrik har snaggat Elmer så nu mer har han en kort frilla men eftersom det var en vecka sen är det snart på väg ut igen. Vi sparade såklart hårtofs från honom, precis som jag gjorde med Enya då hon klippte sig. Sånt är viktigt! :)
Och återigen Elmer, han har precis fått sin andra tand och det har resulterat i världens gnälligaste unge de senaste 3 veckorna ungefär. Äter dåligt, sover dåligt på dagarna men på nätterna har det varit rätt lugnt. Som tur är! Hans period av diarré börjar släppa och magen börjar ordna till sig, matlusten börjar även infinna sig igen. Jätteskönt!

Fredrik var hemma för magsjuka förra veckan så då blev vi innesittande hela familjen tyvärr. Enya fick gå till dagis på torsdagen och som hon hade längtat! Igår fick jag dock reda på att hon hade kräkts 3 gånger, så magsjuka går visst även på hennes dagis. Idag mår hon bättre men måste självklart stanna hemma.
Enya har kommit in i en dock-period igen och hon hade dockan med sig överallt förra veckan. Vi åt till och med mat tillsammans, lite roligt ändå :) Får se i helgen om hon fortfarande ska vara med dockan då hon kommer hem, det brukar variera, men duplot brukar vara det som lockar mest.

Enya har även börjat intressera sig för dataspel. Mammas fel iofs då det är jag som köpt dem till henne, men hon är faktiskt rätt duktig på det och lär sig mer och mer. Hon tröttnar dock rätt fort på det som ska göras och tycker att jag ska spela istället, men säger man att vi ska stänga av blir hon jättetjurig! :P Hon har en stark vilja, precis som sin mor, men det är ingen idé att tjafsa emot för här hemma är det mamman som vinner ;)

Nej, nu är gnElmer igång.. Bäst att ge käk!



elmers första åktur i pulka.. syrran puttar på ♥   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0