The very first day

Första dagen utan Fredrik hemma, känns sådär om jag ska vara ärlig. Vi saknar honom massor såklart, men Elmer och jag har klarat dagen rätt bra ändå.

Vi har hunnit med två promenader, en med Lollo på förmiddagen på runt en timma lång och en kortare sväng nyss innan det var dags för lillfisens käk. Han älskar verkligen sin vagn och somnar så fort han hamnar där i :)

Annars har han varit rätt mycket vaken, så vi har hunnit med att mysa en hel del och så har han kikat på sina figurer i babysittern. Börjar verkligen bli dags att köpa ett babygym nu för att se om han uppskattar det. Frågan är bara om vi ska köpa ett mjukt eller ett hårt?

Just nu ligger han i sin babysitter och snuttar frenetiskt på sin napp, han är såå trött men vägrar sova. Hade jag gått ut med honom nu så hade han somnat på stört, men han behöver lära sig att slappna av och somna själv också, så vi blir kvar inne resten av kvällen. Pappa F kommer hem sent men troligtvis är Elmer vaken vid den tiden så de hinner mysa lite tillsammans innan det är dags för sängen.




Vi saknar dig F!




Update: Elmer spottade ut nappen efter ett tag och nu sover han gott. Duktiga killen kan somna själv :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0