Solen skiner, hurra för det!

Det är väldigt skönt väder ute idag och ikväll spelar Ledin / af Ugglas i Berg. Vi hade tänkt åka dit älsklingen och jag, men vi får se vad Enyas pappa säger när han slutat jobba. Antingen får hon åka dit eller så får hon stanna hos oss. Det positiva är att hon bara bajsat en gång idag och det var strax efter frukosten. Fortfarande lika i konsistensen tyvärr men det går åt bättringshållet och det är bra!

Hon har ätit som vanligt idag och även ätit en glass men det är fortfarande ett tag kvar till klockan är 16, då vi får reda på om hon får stanna eller inte. Vi håller alla tummar och tår för att hon inte är dålig längre, så hon får åka till sin pappa. Inte för att vi vill bli av med henne, självklart inte, men det är inte så kul att inte ens få träffa folk och hon saknar säkert sin pappa vid det här laget.

Idag har vi som sagt ätit glass. Vi kände att vi behövde komma ut lite så vi gick upp till kanalen och tittade på båtarna. Stannade kvar en stund och satt på Albertina och åt glassen. Det var gott minsann! Just nu sover skrutt gott ute i vagnen och det får hon göra ett tag till. Själv ska jag umgås med min karl..


finaste i världen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0