För vi var med i Sommarkrysset!

Stockholmsresan är nu över som de flesta vet, och vi hade det toppen i stora staden!
Som jag skrivit tidigare så bodde vi de första två nätterna i Fredriks morfars lägenhet och de två sista på hotell. Lite skönare med hotell givetvis, men huvudsaken är den att man får vara själva tycker jag :)

Jag tänker inte gå in så detaljrikt på allt vi gjorde, för mest gick vi ju bara på stan och det är ju inte så intressant att höra om ;) Men andra saker vi hann med också var en sväng till Cosmonova där vi såg en film om kollisioner i kosmos, en intressant film om planeterna. Och sen var vi såklart på Grönan och Sommarkysset. Tyvärr blev det inget åka på Grönan, för sittplatserna inför kvällen fick vi tag i redan kl 16, så det blev många timmar på den där bänken ;) Men jag tyckte det var himla trevligt att se hur en tv-inspelning går till och dessutom fick vi många fina bilder på artisterna!

Var det någon som såg oss förresten? Vet att några gjorde det och i efterhand när vi kollat så syntes vi nog 4-5 ggr i tv-rutan, det är lite skoj :)









blomman fick jag av Salem Al Fakir ;)

I söndags åkte vi hem och dagen började faktiskt rätt tidigt. Vi åt frukost och begav oss sedan därefter mot E4:an för att försöka vara hemma till lunch så vi kunde slappa resten av dagen hemma. Men vad händer då??
Jo, bilen börjar låta som en jävla motorbåt och vi var tvungna att köra av närmsta avfart. Turligt nog fanns det en McDonalds där vi stannade, annars hade det blivit riktigt hungrigt!

Det slutade med att Fredriks pappa kom och mötte upp oss och försökte få tag i ett bilsläp så vi kunde få hem bilen, men alla släp var uthyrda eller så var det såna som man var tvungen att lämna tillbaka på samma ställe, så det sket sig ju.
Men vi hade turen att en tjej på en mack ringde någon bärgare som skulle hjälpa oss. Så vid kl 15 kom han och lyssnade på bilen och sen bärgade han bort den till en bilverkstad som låg en bit bort.




Där visste de direkt vad felet var, ett tändstift som hoppat ur, och det fixades på 5 min. Mindre kul, men skönt såklart att bilen blev fixad så vi kunde ta oss hem, surt bara att det kostade oss 1000 kr. De hade vi kunnat göra annat skoj för! Men hem kom vi, efter typ 7 timmars väntan :)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vad kostade det att få sittplats på sommarkrysset? :)

2010-05-03 @ 17:47:29
URL: http://mangoos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0