Här hemma har det varit sjukstuga.

Ja, därav den rätt kassa uppdateringen. Och om jag ska vara riktigt ärlig har jag faktiskt inte heller haft lust att blogga. Ingen ork alls, ni vet hur det kan vara ibland..

Men nu är vi i alla fall på bättringsvägen alla 3, eller rättare sagt så är det bara Fredrik som klassas som "sjuk" fortfarande. Jag är bara lite förkyld och Enya hostar emellanåt. Annat är det med Fredrik som sagt, han har varit på vårdcentralen och fått konstaterat virus, men oroa er inte - det var inte svininfluensan :)
Han har problem med luftrören pga astman och han låter 10 ggr värre än vad jag tror det är, men nu har han hur som helst fått tabletter och hostmedicin så vi hoppas han kan jobba på måndag igen. En veckas sjukskrivning sitter inte direkt bra i plånboken..

I helgen har det varit marknad här i Ljungsbro och den har vi såklart gästat. En lillsväng igår i regnet och Enya fick åka några karuseller innan hemgång, och en längre stund idag där det även blev karuseller och bungy jump (varför det nu kallas så när det är hopp på studsmatta och man sitter fast i linor?) för Enyas del. Hoppandet tjatade hon om ända sen igår och vi trodde hon var för liten men det gick rätt bra för henne ändå. Huvudsaken var ju att hon hade kul :)







I övrigt har vi haft det rätt mysigt i veckan, Enya har varit riktigt gosig och vi har myst tillsammans i soffan varje kväll. Tyvärr matvägrar hon typ varannan dag vilket är skit men vi kan ju inte tvinga i henne mat. Så ikväll får hon lägga sig hungrig, hon vill verkligen inte ha nåt att äta.. så vad gör man?



Just ja, ni undrar kanske varför vi har Enya fortfarande när det var fredag igår? Det är nämligen så att Enyas pappas sambo ska opereras på onsdag och eftersom Enya varit lite dålig ville de inte ha dit några baciller såhär tätt inpå. Helt förståelig såklart, så skrutt kommer vara hos oss ett par dagar till, men hur många vet jag inte. Skulle kanske tro hon åker till pappa på onsdag, så det inte blir helt fel i våra veckor..

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!!

Vill bara säga Tack till er att Enya kunde stanna kvar!!

Efter Op är hon välkommen precis när som helst=)

Vi saknar henne Jätte jätte mycke..

Jätte fina bilder!!

/Anna

2009-08-30 @ 08:45:47
Postat av: Marina

nej inga bristningar än iaf..men man vet aldrig..några veckor kvar är det ju! Har några namnförslag men har inte bestämt nått än...får se vad hon passar att heta när hon kommit ut! hade kanon! kraam

2009-08-30 @ 19:36:30
URL: http://marre10.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0