Freestyle Motocross

I lördags var vi på en spännande grej, nämligen Freestyle Motocross som gick i Cloetta Center. Vi visste inte först hur Enya skulle reagera på de höga ljuden och alla "läskiga" motorcyklar, men det gick jättebra bara vi fått på henne hörselskydden, men roligast med kvällen var nog att få träffa Olle! (Fredriks pappa som hon tjatar om jämt och ständigt)

Det började kl 18 och höll på till ca 20, men i pausen begav vi oss hemåt. Inte för att det var dåligt, tvärtom - det var jättehäftigt -, utan för att Enya skulle hinna varva ner lite innan läggdags. Dessutom var det ju Robinson på tv och det ville både jag och Fredrik se :)

Killarna som var med och körde var jätteduktiga och bjöd på många coola hopp. Enya var helt lyrisk och vinkade glatt till förarna när de vinkade till publiken och nu i efterhand pratar hon om "modocykelarna" hela tiden :)
Vi försökte oss på att ta lite snygga bilder också, men det gick väl sådär. Svårt att få skärpa när det går så fort.. Men nedan bjuder vi på de bästa vi lyckades ta..

En trevlig kväll var det i alla fall, kul att få komma iväg på lite annorlunda saker!










Kommentarer
Postat av: Anna

Hihi, vad häftigt :).

2009-04-21 @ 15:45:36
Postat av: fanny

ååh hon är ju så söt =)

2009-04-22 @ 12:05:47
URL: http://juliussondorch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0