BVC

Idag var vi på BVC med snutt. 3-månaderskontroll och dags för vaccin - därför fick även Jerry följa med. Gick faktiskt jättebra, och hon blev bara lite ledsen när sprutan togs ut. Tur att pappa fanns där att trösta!


Sen var det dags för mätning och vägning, och det är ingen liten snutt vi har, hihi.
59,5 cm och 6110 gram. Stora tjejen!
Britt-Marie sa att "nästa gång vi ses kan vi börja prata om att ge henne gröt och sånt" och shit vad glad jag blev helt plötsligt.. en månad känns länge, men det går ju så fort! Längtar massor till vi kan börja med gröt och smakisar..

Var ju även oroliga för att hon sover alldeles för mycket, och kräks en massa - men det var inget att oroa sig för. Alldeles normalt! Skönt det!



   
hej på mig!, sprutdags, hej på dig!


Efter besöket på BVC gick vi upp en sväng till den nyöppnade "Öppna förskolan" som ligger i samma hus. Där uppe blev vi varmt välkomnade, och fick en rundtur av en av personalen. Jättetrevlig var hon!
Fina lokaler och mycket roligt för barnen att hitta på (när de är lite äldre än vad Enya är). Dit kommer vi nog gå fler gånger!
När vi var på väg hem så träffade vi på Josse och lilla Thindra, så vi var tvungna att prata lite med dom.. Tog även några bilder som kan vara roliga för Enya att ha sen!


(Josse och jag gick föräldrakursen samtidigt, hade samma BF-datum och det skiljer endast en dag mellan Thindra och Enya)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0